Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Ούτε ΑΝΤ1, θυμίζει ούτε χειρότερα. Ας μην είμαστε υπερβολικοί.
Και εννοείται ότι δεν είναι HD η παραγωγή.
Χωρίς να θέλω να μπω σε αντιπαράθεση,προφανώς δεν ειδες το ματς απο την αρχή.Δεν μπορω να ερμηνευσω αλλιως την απάντηση σου.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

ελεος πια με την εικονα μια εκει που λες πως ψιλοεφτιαξε τσουπ ξανα αισχος η εικονα ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ τοσο καιρο τι στην ευχη οκανουν οι τεχνικοι ας παρουν αλλους ΝΤΡΟΠΗ πια ! καθομαστε πληρωνουμε για να βλεπουμε το πολη καλο περιεχωμενο του οτε αλλα στραβωνομαστε.ασ βαλουν 5 ευρο τα hd αλλα να βλεπουμε καθαρα:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Χωρίς να θέλω να μπω σε αντιπαράθεση,προφανώς δεν ειδες το ματς απο την αρχή.Δεν μπορω να ερμηνευσω αλλιως την απάντηση σου.
Δεν πρόκειται να έρθω σε αντιπαράθεση , ούτε το επιδιώκω. Δεν το είδα, αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι σαν του ΑΝΤ1 ή χειρότερη.

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Δεν πρόκειται να έρθω σε αντιπαράθεση , ούτε το επιδιώκω. Δεν το είδα, αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι σαν του ΑΝΤ1 ή χειρότερη.
Πίστεψε με ηταν...βέβαια όπως φάνηκε αργοτερα,απο την στιγμη που διορθώθηκε δλδ, υπήρξε κάποιο προβλημα.Αλλά στην πρωτη ματια επαθα πλάκα με το χαλί της εικόνας.

Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης συζήτηση κάνουμε.
Νίκο έχουν δίκιο ως προς τη κίνηση υπήρχε θέμα σχεδόν στο πρώτο 15λεπτο σαν να λέμε strobe Motion.. Αυτό κατά καιρούς το έχω δει και σε Live μεταδόσεις nova... (εσύ θα μας διαφωτίσεις γι αυτό)
Ant1 δεν ήταν προς Θεού αλλά σε σχέση με nova σε μετάδοση sd από κανάλι HD ήταν κατώτερο.. Σημαντικό, δεν έβλεπα στην δική μου τηλεόραση (δεν έχω ΟΤΕ) εύχομαι να μην αδικώ τον ΟΤΕ για την σύγκριση που κάνω.

Νικολα, δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε αντιπαράθεσης ούτε τίποτα παρόμοιο, απλά μου φάνηκε παράξενη η ταύτιση με τον ΑΝΤ1. Μέχρι εκεί. Θα μάθω ποιο βαν πήγε και θα μιλήσω με τον μηχανικό του και θα επανέλθω. Αυτό που ξέρω ήταν ότι υπήρχε SDI ίνα και φυσικά δεν ήταν HD. 😁

Υπερβολικά πολλά σπασίματα στο Σλοβενία-Δομινικανή Δημοκρατία

Ευτυχως,στην Κρητη δεν εχουμε τετοια προβληματα!:2thumb22sup:

Όχι και δεν μπορεί να κάνει κάτι ο ΟΤΕ γι αυτό. Μπορεί όμως για τα υπόλοιπα.

Πίστεψε με ηταν...βέβαια όπως φάνηκε αργοτερα,απο την στιγμη που διορθώθηκε δλδ, υπήρξε κάποιο προβλημα.Αλλά στην πρωτη ματια επαθα πλάκα με το χαλί της εικόνας.

Σαν ανάλυση, καμία σχέση με ANT1. Μια καθαρή SD παραγωγή ήταν που ελέω έλλειψης slot στα SD κανάλια έγινε από το Sports 1. Το πρόβλημα ήταν στα σπασίματα για κανά τέταρτο στην αρχή όπως είπε και ο bykrie. Είναι πολύ ενοχλητικά.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για κακή εικόνα, θα μιλήσω για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ρουμανία. Όταν εκτελούνταν πλάγιο ή κόρνερ, οι φωτεινές πινακίδες από πίσω άλλαζαν διαφήμιση. Σε εκείνη ακριβώς τη στιγμή υπήρχε ένα θόλωμα καθώς το VBR τα ψιλοέπαιζε. Αν μέχρι να εκτελεστεί άλλαζε 2 φορές τότε έκανε μπαμ. Και όχι, δεν έκλειναν τα μάτια μου από το θέαμα :p !

Αφού το πρόβλημα με τα "σπασίματα" δεν οφείλεται σε bitrate, που μπορεί να οφείλεται; Έχει τόσους μήνες από τον τελικό κυπέλλου και συνεχίζει να υπάρχει το ίδιο πρόβλημα κάθε τόσο. Θυμάμαι ο nvianitakis είχε γράψει πως ξέρουν που είναι το πρόβλημα και θα το διόρθωναν. Έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες και δεν έχει διορθωθεί. Τελικά που βρίσκεται το πρόβλημα;

στους τεχνικους του οτε ασχετοι ειναι τοσα χρονια στην νοβα τετοια προβλημαυα δεν ειχαν η εικονα των hd της νοβα 1 κλαση καλητερη .(για την εικονα μιλαν το περιεχωμενο του οτε ειναι πολυ καλο) αλλα δεν μπορει τοσο καιρο να μην μπορουν να σταθεροποιησουν να εχουμε μια καλη εικονα αναμεταδοτη περιμεναμε.... ενα εργο sto cinema1 δεν μπορεις να δεις χωρις GENIKA ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑ ΜΕ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΜΙΑ ΚΡΥΟ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΑΠΟΙΟς ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ

Σαν ανάλυση, καμία σχέση με ANT1. Μια καθαρή SD παραγωγή ήταν που ελέω έλλειψης slot στα SD κανάλια έγινε από το Sports 1. Το πρόβλημα ήταν στα σπασίματα για κανά τέταρτο στην αρχή όπως είπε και ο bykrie. Είναι πολύ ενοχλητικά.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για κακή εικόνα, θα μιλήσω για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ρουμανία. Όταν εκτελούνταν πλάγιο ή κόρνερ, οι φωτεινές πινακίδες από πίσω άλλαζαν διαφήμιση. Σε εκείνη ακριβώς τη στιγμή υπήρχε ένα θόλωμα καθώς το VBR τα ψιλοέπαιζε. Αν μέχρι να εκτελεστεί άλλαζε 2 φορές τότε έκανε μπαμ. Και όχι, δεν έκλειναν τα μάτια μου από το θέαμα :p !

το παιχνίδι το είδα απο το feed του οτε στον hellasat,η εικόνα ήταν άψογη