nvianitakis
Supreme Member
Ούτε ΑΝΤ1, θυμίζει ούτε χειρότερα. Ας μην είμαστε υπερβολικοί.Αυτό....απαράδεκτη εικόνα.
Θυμίζει ποιότητα ANT1,μη σου πω και χειρότερα.
Και εννοείται ότι δεν είναι HD η παραγωγή.
Ούτε ΑΝΤ1, θυμίζει ούτε χειρότερα. Ας μην είμαστε υπερβολικοί.Αυτό....απαράδεκτη εικόνα.
Θυμίζει ποιότητα ANT1,μη σου πω και χειρότερα.
Χωρίς να θέλω να μπω σε αντιπαράθεση,προφανώς δεν ειδες το ματς απο την αρχή.Δεν μπορω να ερμηνευσω αλλιως την απάντηση σου.Ούτε ΑΝΤ1, θυμίζει ούτε χειρότερα. Ας μην είμαστε υπερβολικοί.
Και εννοείται ότι δεν είναι HD η παραγωγή.
Δεν πρόκειται να έρθω σε αντιπαράθεση , ούτε το επιδιώκω. Δεν το είδα, αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι σαν του ΑΝΤ1 ή χειρότερη.Χωρίς να θέλω να μπω σε αντιπαράθεση,προφανώς δεν ειδες το ματς απο την αρχή.Δεν μπορω να ερμηνευσω αλλιως την απάντηση σου.
Πίστεψε με ηταν...βέβαια όπως φάνηκε αργοτερα,απο την στιγμη που διορθώθηκε δλδ, υπήρξε κάποιο προβλημα.Αλλά στην πρωτη ματια επαθα πλάκα με το χαλί της εικόνας.Δεν πρόκειται να έρθω σε αντιπαράθεση , ούτε το επιδιώκω. Δεν το είδα, αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι σαν του ΑΝΤ1 ή χειρότερη.
Τα μισα καναλια εν μεσω καταιγιδας δεν επαιζανΟ καιρός μας την έκανε πάλι.
Δεν έχει να κάνει όμως με την ποιότητα εικόνας του πακέτου...Ο καιρός μας την έκανε πάλι.
Πίστεψε με ηταν...βέβαια όπως φάνηκε αργοτερα,απο την στιγμη που διορθώθηκε δλδ, υπήρξε κάποιο προβλημα.Αλλά στην πρωτη ματια επαθα πλάκα με το χαλί της εικόνας.
Σαν ανάλυση, καμία σχέση με ANT1. Μια καθαρή SD παραγωγή ήταν που ελέω έλλειψης slot στα SD κανάλια έγινε από το Sports 1. Το πρόβλημα ήταν στα σπασίματα για κανά τέταρτο στην αρχή όπως είπε και ο bykrie. Είναι πολύ ενοχλητικά.
Αν θέλουμε να μιλήσουμε για κακή εικόνα, θα μιλήσω για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ρουμανία. Όταν εκτελούνταν πλάγιο ή κόρνερ, οι φωτεινές πινακίδες από πίσω άλλαζαν διαφήμιση. Σε εκείνη ακριβώς τη στιγμή υπήρχε ένα θόλωμα καθώς το VBR τα ψιλοέπαιζε. Αν μέχρι να εκτελεστεί άλλαζε 2 φορές τότε έκανε μπαμ. Και όχι, δεν έκλειναν τα μάτια μου από το θέαμα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.