Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

ποσο αλλο πρεπει να χειροτερευσει η εικονα δηλαδη για να το παρουν το θεμα στα σοβαρα εκει στον οτε ? :furious3:

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Παρατηρησα σπασιματα στο Discovery science, ανα 2 λεπτα ολη την ωρα.
Αρκετα εκνευριστικο.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Με αυτες τις επανεκκινησεις του δεκτη στο ξεκαρφωτο, τι γινεται;

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Παρατηρησα σπασιματα στο Discovery science, ανα 2 λεπτα ολη την ωρα.
Αρκετα εκνευριστικο.

Αν εχεις βάση ασυρμάτου τηλεφωνου μέχρι 2 μετρα κοντά στον δεκτη απομάκρυνε την.
Κανει παρεμβολες στην συγκεκριμένη συχνότητα

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Παντα ειχε τοσα σπασιματα η εικονα στο sundance ?δεν μπορώ να παρακολουθήσω, είναι πολύ συχνά. Είμαι σε δορυφορικό

Πρεπει κατι να κανουν δε γινεται .εδω και μηνες συμβαινει αυτο.εχει γινει μονιμο στο sundance και ειναι απιστευτα ενοχλητικο οταν βλεπεις ταινια.φυσικα οποιοδηποτε περιεχομενο κ αν παρακολουθεις ειναι ασχημο.και ναι συμβαινει και στο science και ισως κ αλλου.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Στα ντοκιμαντέρ σχεδόν σε όλα έχει, σε αλλα πιο λίγο σε αλλα πιο πολύ
Αλλα όταν μπαίνεις στην σελίδα τους στο facebook k διαβάζεις σχόλια, μπραβο στο ΟΤΕ για την full HD εικόνα, k ότι είναι πολύ ανώτερη από της νοβά (που παρεπιπτόντως στη νοβά αυτά τα σπασιματα δεν υπάρχουν) τότε ο ΟΤΕ για πιο λόγο να ασχοληθεί με την εικόνα
Και άντε να καταλάβω ότι ο μέσος τηλεθεατής δεν μπορεί να καταλάβει διαφορα ενός καλού k ενός κακού hd, ιδιος όταν προέρχεται από mega ant1. Αλλα αυτά τα σπασίματα δεν τα βλέπουν
Εκτος k αν ότι σχόλιο γράφετε για την εικόνα το διαγραφουν, και γραφουν οι ίδιοι τη σούπερ εικόνα έχει ο οτε
Η εμείς εδώ στο forum έχουμε τρελαθεί k γράφουμε μπουρδες για την εικόνα, γιατι δεν γουσταρουμε τον ΟΤΕ
Aλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω

Έχουμε καμιά ενημέρωση ποτέ θα προσθέσουν νέο αναμετάδοτη για να ανέβει ή ποιότητα;

Έχουμε καμιά ενημέρωση ποτέ θα προσθέσουν νέο αναμετάδοτη για να ανέβει ή ποιότητα;

Μα δεν υπάρχει καν ανακοίνωση η πρόθεση της Cosmote για προσθήκη νέου αναμεταδότη. Αυτός που ήταν να μπει μπήκε.

Εως τωρα ποσοι αναμεταδότες τρέχουν;

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Μα δεν υπάρχει καν ανακοίνωση η πρόθεση της Cosmote για προσθήκη νέου αναμεταδότη. Αυτός που ήταν να μπει μπήκε.

Ανακοίνωση δεν υπάρχει, αλλά στο NIT του ΟΤΕ υπάρχει εδώ και 1-2 μήνες και 7ος αναμεταδότης, DVB-S2 12169 H 27500 2/3 8PSK

Προς το παρόν δεν εκπέμπει κάτι αλλά είχε ακουστεί ότι θα ενεργοποιηθεί αρχές του χρόνου.

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Ανακοίνωση δεν υπάρχει, αλλά στο NIT του ΟΤΕ υπάρχει εδώ και 1-2 μήνες και 7ος αναμεταδότης, DVB-S2 12169 H 27500 2/3 8PSK

Προς το παρόν δεν εκπέμπει κάτι αλλά είχε ακουστεί ότι θα ενεργοποιηθεί αρχές του χρόνου.

Μακάρι να ξεκινήσει Παναγιώτη μου και να βοηθήσει στο να ανεβεί η ποιότητα λίγο στα HD κανάλια αλλά δεν το βλέπω να γίνεται αυτό. Μόλις μπει σε λειτουργία επίσημα θα πάνε και θα προσθέσουν στο πακέτο αλλά 3HD κανάλια και 5SD και πάλι στα ίδια θα μείνουμε.

Εγώ θα σας το ξανα-πρότεινα πάντως, εάν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας, επιλέξτε TV over VDSL. Είναι η μέρα με τη νύχτα στην ποιότητα εικόνας.

Εγώ θα σας το ξανα-πρότεινα πάντως, εάν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας, επιλέξτε TV over VDSL. Είναι η μέρα με τη νύχτα στην ποιότητα εικόνας.
Έχει καθυστέρηση σε σχέση με το δορυφορικό;

Νομίζω πως η ποιότητα στο δορυφορικό δεν έχει καμία σχέση ουτε με το vdsl! Η δορυφορική είναι η πιο καλή λύση κατ´εμέ. Y.Γ διορθώστε παιδιά αν κάνω λάθος.

Νομίζω πως η ποιότητα στο δορυφορικό δεν έχει καμία σχέση ουτε με το vdsl! Η δορυφορική είναι η πιο καλή λύση κατ´εμέ. Y.Γ διορθώστε παιδιά αν κάνω λάθος.

Τα 4-5 mbps bitrate έχουν σχέση με τα 9-10;

Έχει καθυστέρηση σε σχέση με το δορυφορικό;
Έχει αναφερθεί ότι στους αγώνες υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με το δορυφορικό.

Έχει αναφερθεί ότι στους αγώνες υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με το δορυφορικό.
Όταν λες μικρή; Δηλαδή μπορεί να πανηγυρίζω γκολ που οι άλλοι το ξέρουν ότι έχει μπει εδώ και μισό λεπτό;