Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Σήμερα πολλά κανάλια θα δείξουν το El Clasico σε 4Κ ποιότητα και εμείς ψάχνουμε να βρούμε τι bitrate έχει ο ΟΤΕ στα sport του.

Σε μαγαζί στην Κέρκυρα σήμερα επί 5 λεπτά είχαμε αυτή την εικόνα με καθαρό καιρό έξω. Αντιμετώπισε κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα? Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει συμβεί και άλλες φορές αυτό αλλά για πολύ λίγο μπορεί και για μερικά δευτερόλεπτα. Δεν πιστεύω ότι πρόκειται για θέμα της εγκατάστασης καθώς το πιάτο είναι τοποθετημένο σε θέση που έχει άνοιγμα μπροστά του. Στην νόβα για παράδειγμα που παρακολουθούμε τα ελληνικά παιχνίδια δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοιο πρόβλημα με καθαρό ουρανό.

DSC_3827.jpg

Μάλλον θέμα στοχευσης. Δεν έκανε κάτι τέτοιο.

Αν υπάρχει όμως πρόβλημα στόχευσης δεν θα έπρεπε θεωρητικά να το κάνει πιο συχνά? Για παράδειγμα έχει τύχει να παρακολουθήσουμε κανονικά επί ώρες στο συγκεκριμένο μαγαζί κανάλια του cosmote tv χωρίς το παραμικρό και για 5 λεπτά να μην βλέπουμε τίποτα από τα σπασίματα και έξω να έχει καθαρό καιρό.

Αν υπάρχει όμως πρόβλημα στόχευσης δεν θα έπρεπε θεωρητικά να το κάνει πιο συχνά? Για παράδειγμα έχει τύχει να παρακολουθήσουμε κανονικά επί ώρες στο συγκεκριμένο μαγαζί κανάλια του cosmote tv χωρίς το παραμικρό και για 5 λεπτά να μην βλέπουμε τίποτα από τα σπασίματα και έξω να έχει καθαρό καιρό.

Δεν είναι μόνο στόχευση που σωστά σου είπε ο Κώστας, αλλά παρά πολύ παράγοντες όπως LNB, ποιότητα καλωδίου και αν έχει φθαρθεί πολύ ,τα φις τύπου F να έχουν οξειδωθεί και να μην έχουν καλή επαφή με το καλώδιο. Γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις φωνάζουμε ένα ειδικό να κάνει έλεγχο όλης της εγκατάστασης.

Last edited:

Όταν λες μικρή; Δηλαδή μπορεί να πανηγυρίζω γκολ που οι άλλοι το ξέρουν ότι έχει μπει εδώ και μισό λεπτό;
Άμα μένεις κοντά σε καφετέρια, δεν θα προλαβαίνεις να πανηγυρίσεις γιατί θα ακούς τον κόσμο να το κάνει πριν από σένα...

Πάντως ρε παιδιά το Disney Junior συνεχίζει να κάνει διακοπές στην εικόνα κάθε 5 λεπτα περίπου. Σήμα 85% ποιότητα 100%.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Να ρωτήσω κάτι: το Σάββατο το βράδυ βλέπαμε σε καφενείο τον αγώνα Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης. Η εικόνα δεν ήταν καλή. Είχε πρόβλημα η τηλεόραση ή είναι γενικό θέμα;

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Εμένα στα περισσότερα ματσ ένα και μισο μήνα που έχω cosmote tv που μου την έδωσαν δώρο δοκιμαστικο για 2 μήνες στα περισσότερα μου φαίνεται σαν ένα κακό 720p. Έχω μια bravia 49x8005c.
Στο tv plus στις ταινίες και σειρές η ποιότητα είναι πολύ καλύτερη. 1080 πιστευω

Αυτη την καρε καρε καθυστερηση που κανει η εικονα, αυτο το τρεμοπαιγμα σας το κανει και εσας στα αθλητικα καναλια καθε λιγο και λιγακι;

Αυτη την καρε καρε καθυστερηση που κανει η εικονα, αυτο το τρεμοπαιγμα σας το κανει και εσας στα αθλητικα καναλια καθε λιγο και λιγακι;
Το κάνει και σε μένα και με 2 διαφορετικούς δέκτες. Άρα ΔΕΝ είναι θέμα δέκτη και εφόσον το έχετε και άλλοι δεν είναι ούτε εγκατάστασης αλλά θέμα cosmote TV. Δεν το κάνει πάντα αλλά κάποιες στιγμές είναι σαν να χάνει frames σαν να τρεμοπαίζει η οθόνη δε ξέρω πως να το περιγράψω

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν κατάλαβα καλά το κάνει και σε μένα τοτε

Σε όλους το κάνει, (και ας λένε μερικοί το αντίθετο) και vα είστε σίγουροι ότι δεν φταίνε ούτε η τηλεόρασης σας ούτε η αποκωδικοποιητες σας
Εντωμεταξύ το sport3 είναι το χειρότερο κανάλι από θέμα εικόνας, παραμορφώσεις-πιξελιασμα-τρεμόπαιγμα, και ο OTE πάει και βάζει εκεί τον ΠΑΟΚ
Μάλλον θα θέλει να διαφημίσει την εικόνα του σε όλη την Ελλάδα

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Διάβασε σχολιο 1508

το εχω γραψει και αλλου αλλα δεν πηρα καποια απαντηση ,τι εγινε με τον αναμεταδοτη ποτε θα γινει ανακατανομη μπας και εχουμε βελτιωση?