Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Τραγικη εικονα στο λιβ μαν. Ας κατεβασει το luxe tv κ ας δωσει εμφαση στα αθλητικα. Νομιζες σε καποια στιγμη οτι πολτοππιηθηκαν τα κεφαλια. Σαν χαρτονια ενα πραγμα ειδικα οταν καποιος γυριζε το κεφαλι του

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Aυτην την ωρα μεταδιδει το M1ΗD(ελευθερο καναλι στον δορυφορο που ειναι κ ο οτετβ) αγωνα απο το πρωταθλημα ουγγαριας οποιος μπορει ας δει για να κανει συγκρισεις

Αλλο επιπεδο η αληθεια ειναι...τι πρεπει να γινει ρε παιδια για να χουν αυτη την ποιοτητα και τα οτεsport;ενας επιπλεον αναμεταδοτης αρκει;

Πραγματικα ειναι ειρωνικο να βλεπεις σε καλυτερη ποιοτητα εικονας αγωνα του ουγγρικου πρωταθληματος με μια παραγωγη της πλακας 2-3 καμερες και την Premier league σε χειροτερη ουσιαστικα καταστρεφει και δεν προσεχει το ιδιο του το προιον ο οτε

ενδεικτικα το OteSport1ΗD εχει ενα μεσο Bitrate 6,3 ενω το Μ1HD 9,9

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Παιδιά, το να τα λέμε εδώ μεταξύ μας μόνο, δεν παίζει και κανένα ρόλο!
Πρέπει ν' αρχίσουμε να τους στέλνουμε mail διαμαρτυρίας, να τους παίρνουμε τηλέφωνα, να του δυσφημούμαι σε site/forum με μεγάλη επισκεψιμότητα και άλλα παρόμοια, μπας και βάλουν μυαλό και κάνουν κάτι! Είναι τόσο χάλια η ποιότητα σε όλα σχεδόν τα κανάλια του ΟΤΕ που μας κάνει και νομίζουμε πως έχουμε κακές/χαλασμένες τηλεοράσεις! Έλεος δηλαδή , από την μια κάνουν αυξήσεις και από την άλλη ΔΕΝ κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για να φτιάξουν λίγο την ποιότητα! Εγώ προσωπικά με το που τελειώσει το συμβόλαιό μου ... άντε γεια ΟΤΕ !!!

καλημέρα,
εγω θα παω λογικα αυριο για να κανω διακοπη συμβασης "λογο αυξησης" επειδη όσο και να τους το εχω πει δεν κανουν κατι.
Όταν εβαλα ΟΤΕ το πασχα του ειχα παρει τηλεφωνο για να πω για την εικονα και το εχω κανει και αλλη μια φορα .. επειδη λοιπον δεν βλεπω καποια βελτιωση και πλεον δεν υπαρχει παναλτι για την διακοπη πριν τον χρονο εγω θα σταματησω τον ΟΤΕ. Εχω και Νοβα και μπορω να δω και να κανω συγκριση τι εικονα εχει ο ενας και τι εικονα εχει ο αλλος.

Εντάξει εξαρτάται και με τι εικόνα συμβιβάζεται ο καθένας.
Το πόσο ανεκτή είναι η εικόνα στα μάτια κάποιου είναι υποκειμενικό.

Δεν είναι αριθμός το πόσο ανεκτικός είναι κάποιος στην εικόνα, όπως είναι το bitrate.

Εν πολλοίς εξαρτάται από τι εμπειρία έχει στην δορυφορική κάποιος.

Π.χ. η μετάβαση από SKY UK σε ΟΤΕ δεν είναι και η πιο εύκολη.

Αντίθετα,η μετάβαση από τα SD του JSC ή από το τίποτα πριν μια χαρά είναι.

Η εικονα των hd ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ και επειδη πληρωμουμε εχουμε και τις απαιτησεις μας

Last edited by a moderator:

Η εικόνα πράγματι είναι τραγική και συμφωνώ με τον jimmy0077. Εγώ που είχα abu dhabi sports και JSC έχω ξενερώσει με την εικόνα στον ΟΤΕ. Απο τα SD του JSC είναι καλύτερη αλλά ρε παιδιά δεν συγκρίνεται με τα hd του abu dhabi sports. Και οι εκφωνητές του ΟΤΕ λένε συνέχεια "παρακολουθείται απο τα κανάλια του ΟΤΕ σε εικόνα ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ" και με πιάνουν τα γέλια! Αυτά δε τα σπασίματα που κάνει συνέχεια η εικόνα, πρώτη φορά τα βλέπω σε πακέτο, απο το 2002 που έχω δορυφορική τηλεόραση. Έχω στείλει mail διαμαρτυρίας και η απάντηση αυτή: Σε συνέχεια του μηνύματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει κάποια γενικευμένη δυσλειτουργία αναφορικά με την ποιότητα εικόνας των HD καναλιών της υπηρεσίας ΟΤΕ TV. Εάν παρατηρείτε το αντίθετο, παρακαλούμε καλέστε το 13888 ώστε να προβούμε στους απαραίτητους ελέγχους.

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

θα μπορούσε ίσως με ενα ξεσκαρτάρισμα να καλυτερέψει η κατάσταση? είναι δυνατόν 3 κανάλια να δείχνουν το ίδιο πρόγραμμα...(για την ΔΤ μιλάω)..κρατήστε 1 και κόψτε τα άλλα 2...επίσης village cinema HD ...5 ώρες πρόγραμμα καθε μέρα και τις υπόλοιπες μια κάρτα?θα μπορούσαν να κόψουν το απλό και να μετατρέψουν το ΗD σε 24ωρο...

(μια φιλική παρέμβαση)

:afro:

Τραγικη εικονα στο λιβ μαν. Ας κατεβασει το luxe tv κ ας δωσει εμφαση στα αθλητικα. Νομιζες σε καποια στιγμη οτι πολτοππιηθηκαν τα κεφαλια. Σαν χαρτονια ενα πραγμα ειδικα οταν καποιος γυριζε το κεφαλι του

Να σαι καλά ρε φίλε , μόλις το διάβασα έλιωσα από τα γέλια , πολύ παραστατική περιγραφή...:ernaehrung004:

Έχει ανεβάσει πολλά κανάλια.
Αν δεν πάρει και άλλο αναμεταδότη,καλύτερα να κόψει κάποια κανάλια.
Διαφορετικά,πραγματικό HD δεν θα δείξει ποτέ.

Έχει ανεβάσει πολλά κανάλια.
Αν δεν πάρει και άλλο αναμεταδότη,καλύτερα να κόψει κάποια κανάλια.
Διαφορετικά,πραγματικό HD δεν θα δείξει ποτέ.

ακριβώς αυτό!
στην τελική να μειώσει το bitrate στα επαρχιακά, στα telemarketing και τα αδιάφορα που επιβαρύνουν τον αναμεταδότη, που έτσι κι αλλιώς ΟΛΑ ΤΟΥΣ δείχνουν χάλια, ώστε από τα 4-5 κερδισμένα bitrate να ωφεληθούν αυτοί που θέλουν ποιοτική εικόνα στα hd..έστω και λιγάκι.
έτσι κι αλλιώς νέος αναμεταδότης είναι μονόδρομος... αλλιώς πραγματικό και σοβαρό hd στον OTE δεν πρόκειται να υπάρξει.

Να ρωτήσω κάτι; Από όσους έχετε παράπονο, πόσοι έχετε στείλει ένα email στον OTE για να εκφράσετε και εγγράφως το παράπονο σας;

Έχω στείλει δύο φορές στο παρελθόν mail, νομίζω δεν απάντησαν καν. Από αυτά που βλέπω τώρα στο facebook έχουν απαντήσεις κονσέρβα....

Δωσε μου σε παρακαλω την διευθυνση του γκρουπ στο facebook. δεν εχω βρει καποιο γκρουπ σχετικο με ΟΤΕ tv. Ευχαριστω εκ των προταιρων.

Στη σελίδα του OTE, δεν υπάρχει ειδική για TV. Και οι υπόλοιποι εκεί γράφουν.

Αυτή η σελίδα δεν είναι επίσημη.