Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Να ρωτήσω κάτι; Από όσους έχετε παράπονο, πόσοι έχετε στείλει ένα email στον OTE για να εκφράσετε και εγγράφως το παράπονο σας;

1 e-mail και ένα τηλέφωνο.Απάντηση από το e-mail ούτε λόγος και στο τηλέφωνο το εμπορικό τμήμα με συνέδεσε με το τεχνικό και ο υπάλληλος προσπαθούσε να με πείσει πως έχω κάποιο πρόβλημα και βλέπω πιξελιάσματα στο travel HD.Βέβαια στην απάντησή μου:Τεχνικός δικό σας έκανε την εγκατάσταση, έκανε το παγώνι.Τέλος πάντων, του είπα, απλά μη νομίζετε πως είμεθα αυνάνες.

ΥΓ:Η επίσημη σελίδα στο facebook είναι : https://www.facebook.com/ote.gr?fref=ts

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Επειδη λεμε πολλα αρνητικα εδω να πουμε οτι στο eurobasket το hd ειναι πολυ καλο...

Σαφώς καλύτερη εικόνα όμως απ'ότι στις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις...

Συνήθως οι μεταδόσεις του μπάσκετ σε hd έχουν καλύτερη εικόνα από πολλά ποδόσφαιρα σε ανάλογη παραγωγή.
Πάντως σήμερα το otesport eurobasket σε σύγκριση με τον ΟΤΕ δεν υπάρχουν λόγια να την περιγράψουν.

Βασικά στο μπάσκετ οι αποστάσεις από τις κάμερες είναι μικρότερες, για αυτό νομίζω ότι φαίνεται καλύτερη η εικόνα σε σχέση με το ποδόσφαιρο.

Φώτα φώτα φώτα.... σημαντικότατο (αν όχι το σημαντικότερο σε μεταδόσεις χωρίς ήλιο) ...το έχει γράψει ο Νίκος, το γράφει ο Νίκος, το ξαναγράφει ο Νίκος..... !!!!!

Και ειδικα αν συγκρινεις με την μεταδοση του ΑΝΤ1...

πάντως την χειρότερη εικόνα νομίζω την έχουν μακράν Mad-Mad Hits και TLC. Ειδικά στην (νεοαποκτηθείσα) 40αρα οθόνη μου, βγάζουν μάτι.

Αυτοί είναι σε άλλο πλανήτη.... βάλε φώτα, βάλε μηχανήματα βάλε και του κουτρούλη ο γάμος !!!!

Kαλα που υπαρχει και ο ΑΝΤ1 για να λεμε υπαρχουν και χειροτερα (αυτο το καναλι 20+ χρονια ακομα δεν μπορει να φτιαξει την εικονα του?)

Μην ξεχνάς ότι για πολλούς -εμού συμπεριλαμβανομένου- αυτό είναι το κριτήριο σύγκρισης, η ποιότητα των SD καναλιών της digea. Ε, μην περιμένετε να γκρινιάξουμε για την ποιότητα του HD του OTE σύντομα. :smile:

Μια χαρα η εικόνα του ΟΤΕ στο μπάσκετ, αλλα αυτός ο Σκουντης μιλάει ακατάπαυστα..... Λες και πληρώνεται με τις λέξεις και όχι με τις μεταδόσεις!!!! ΈΛΕΟΣ...

Η αλήθεια είναι ότι (από εικόνα και αριθμό μεταδόσεων) έχω ευχαριστηθεί μπάσκετ!

Μια χαρα η εικόνα του ΟΤΕ στο μπάσκετ, αλλα αυτός ο Σκουντης μιλάει ακατάπαυστα..... Λες και πληρώνεται με τις λέξεις και όχι με τις μεταδόσεις!!!! ΈΛΕΟΣ...

Εμενα αυτο ειναι που μου αρεσει οταν ακουω μεταδοση μπασκετ. Ο Σκουντής ξερει και τι λεει. Κατι αλλοι ολο... αηδίες λενε. Ασχετα...

Η αλήθεια είναι ότι (από εικόνα και αριθμό μεταδόσεων) έχω ευχαριστηθεί μπάσκετ!

Μια απο τα ιδια. Ειδικα σημερα ειχε και ενδιαφεροντα και δυνατά παιχνίδια...

Last edited by a moderator:

δεν ξέρω αν φταίει που έβαλα κατά πολύ μεγαλύτερη τηλεόραση, αλλά πραγματικά τα mad & mad hits δεν βλέπονται. δεν ξέρω αν φταίει η πηγή ή το bandwidth που δίνει ο οτέ αλλά πραγματικά η εικόνα, ειδικά για μουσικό κανάλι, είναι ανεπίτρεπτη

δεν ξέρω αν φταίει που έβαλα κατά πολύ μεγαλύτερη τηλεόραση, αλλά πραγματικά τα mad & mad hits δεν βλέπονται.

Τι πήρες 55"?

Αυτά τα δύο κανάλια και στον ΟΤΕ και στην NOVA έχουν πρόβλημα σαν εικόνα.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Φταίνε τα κανάλια, ANT1 & MAD έχουν τη χειρότερη εικόνα σε όλες τις πλατφόρμες!

40αρα samsung πήρα, η εικόνα τους είναι κακή πέρα από κάθε φαντασία, οι δε τίτλοι των βίντεο στην οθόνη φαίνονται σαν τεστ σε οφθαλμίατρο που προσπαθεί να σου μετρήσει την μυωπία :flipout: