Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

ρε φιλε 5 μηνυματα πανω εγραφα για τα προβληματα στην εικονα του οτε,σημερα μου φανηκε καλο..Απλο ειναι..Απο κει και περα για τα 5mb ειμαι ο 1ος που συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να ανεβει..και σαφως στο 1ο σου μηνυμα ειρωνευοσουν..με το 2ο συμφωνω απολυτα..

Απλά δεν είναι για μένα ορθό να περνάμε σαν πελάτες το μήνυμα προς την Χ εταιρεία (που ίσως να διαβάζει) πως "βολευόμαστε" (που συμπεραίνει κανείς από τη φράση "αρκετα καλή εικόνα" στο μήνυμά σου). Mόνο πίεση θα πρέπει να νοιώθουν μπας και αλλάξει κάτι επιτέλους.

ελπίζω να έγινα αντιληπτός και να με συγχωρείς αν το εξέλαβες σαν ειρωνία

Last edited:

Ενταξει,αν απο τα 10 μηνυματα που εχω γραψει τα 9 ειναι για την κακη εικονα και αυτοι εκλαβουν ως θετικο το 1 που μιλαει για ''αρκετα καλη εικονα'' ε τοτε τι να πω..ετσι ειναι αν ετσι νομιζουν..

No problem φιλε,καλη καρδια και συνεχιζουμε..

Ακόμα καμία λύση στα σπασίματα-πιξελιασματα αυτή τη στιγμή στα οτεsport.Όλο το χειμώνα ετσι θα τη βγάλουμε?

Δεν ξέρω σε ποίο otesport αναφέρεσαι αλλά εγώ που παρακολουθώ το Τορίνο Γιούβε στο otesport1HD δεν έχω θέμα! Βέβαια η εικόνα σήμερα δεν είναι τόσο καλή όσο άλλες φορές αλλά σπασίματα ή πιξελ που να ενοχλούν δεν έχω!

Τώρα που παρακολουθώ, στο ημίχρονο, το sport 4 και 5 δε μου κάνουν σπασίματα ούτε αυτά!!!

Last edited by a moderator:

Αυτή τη στιγμή στο otesport1 stoke-norits τα ίδια. Κάντε κάτι εκεί στον οτε.

Μάλλον έχεις πρόβλημα στόχευσης! Αυτή την στιγμή και μετά από 70 λεπτά παιχνιδιού η εικόνα είναι τέλεια και χωρίς κανένα σπάσιμο σε 'μενα!!!

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Για να μην μπερδευόμαστε: αν έχει προβλήματα η εγκατάστασή σας ή δεν είναι 100% ρυθμισμένο το κάτοπτρό σας, μη γράφετε στο παρόν θέμα.

Σεραφείμ, δεν έχουν πρόβλημα στόχευσης τα παιδιά που αναφέρουν προβλήματα.Σάντερλαντ-Λίβερπουλ έχει τώρα στο otesport 1 HD.Δεν χρειάζεται να δεις τίποτα άλλο πέραν της αυξομείωσης της ευκρίνιας στο χορτάρι.Ειδικά στη σέντρα του αγώνα, ήταν ξεκάθαρο!Λογικά δεν έχεις otetv, αλλιώς θα το ανέφερες κι εσύ το πρόβλημα.Όσο πάει και γίνεται κουραστικό το όλο πράγμα.Δεν είμαι ειδικός και δεν έχω γνώσεις για να ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα και ποια η λύση.Πελάτης είμαι, δεν χρωστάω στον οτέ ούτε ένα ευρώ και τουλάχιστον θέλω μια εικόνα που να μην με κουράζει μετά από ώρα.

Όσον αφορά τα παιδιά που αναφέρουν πως δεν υπάρχουν προβλήματα, ή παρωπίδες έχουν ή crt τηλεοράσεις.

ΥΓ:Και για να προλάβω διάφορες σκέψεις, έχω ισχύ σήματος στο 92% περίπου, 100% στην ποιότητα και 5.0Ε-7 ber.

Όχι, δεν είμαι συνδρομητής στο πακέτο και σε ευχαριστώ για το μήνυμα.

Μάλλον έχεις πρόβλημα στόχευσης! Αυτή την στιγμή και μετά από 70 λεπτά παιχνιδιού η εικόνα είναι τέλεια και χωρίς κανένα σπάσιμο σε 'μενα!!!

τέλεια???
πότε είδες τελευταία πραγματικό hd, μπορείς να θυμηθείς??
τέλεια δεν υπάρχει με ΟΤΕ.. ξεχάστε το απλά.

παντα ομως υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης.ηδη κανουν αναβαθμιση σε ολο το δυκτιο νοτιων προαστιων.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Σεραφείμ, δεν έχουν πρόβλημα στόχευσης τα παιδιά που αναφέρουν προβλήματα.Σάντερλαντ-Λίβερπουλ έχει τώρα στο otesport 1 HD.Δεν χρειάζεται να δεις τίποτα άλλο πέραν της αυξομείωσης της ευκρίνιας στο χορτάρι.Ειδικά στη σέντρα του αγώνα, ήταν ξεκάθαρο!Λογικά δεν έχεις otetv, αλλιώς θα το ανέφερες κι εσύ το πρόβλημα.Όσο πάει και γίνεται κουραστικό το όλο πράγμα.Δεν είμαι ειδικός και δεν έχω γνώσεις για να ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα και ποια η λύση.Πελάτης είμαι, δεν χρωστάω στον οτέ ούτε ένα ευρώ και τουλάχιστον θέλω μια εικόνα που να μην με κουράζει μετά από ώρα.

Όσον αφορά τα παιδιά που αναφέρουν πως δεν υπάρχουν προβλήματα, ή παρωπίδες έχουν ή crt τηλεοράσεις.

ΥΓ:Και για να προλάβω διάφορες σκέψεις, έχω ισχύ σήματος στο 92% περίπου, 100% στην ποιότητα και 5.0Ε-7 ber.

+1000
Tα είπες όλα πολύ ωραία!Κανένα πρόβλημα στόχευσης δεν έχω!Απλά ξέρω ποιο ειναι πραγματικό hd!Και φωνάζω για να διορθωθεί επιτέλους αυτό το θέμα!

Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο μήνυμά μου είπα οτι σήμερα υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν είναι η εικόνα όπως άλλες φορές!`Αλλά άλλο το οτι η εικόνα έχει πιξελιάσματα και άλλο σπασίματα! Εγώ αναφέρθηκα στον φίλο Link για την στόχευση μιας και είπε οτι έχει σπασίματα!!! Εγώ προσωπικά σπασίματα δεν είχα ουτε έχω τώρα που παρακολουθώ Ρόμα!!!

Αυτο που αναφερουν τα παιδια παραπανω πραγματι υπηρχε αρκετα εντονο χτες στους αγωνες της premier league.Αυτο που μου κανει εντυπωση παντως ειναι οτι σε αλλες εκπομπες του ιδιου καναλιου δεν το παρατηρησα.
Χωρις να εχω ιδιαιτερες τεχνικες γνωσεις (οι πιο ειδικοι θα μπορουσαν να μιλησουν) δεν ξερω κατα ποσο οφειλεται στο bitrate του καναλιου ή σε κατι αλλο, και αυτο το λεω και γιατι ,οπως ειπα και πριν, δεν υπηρχε σε αλλες εκπομπες ή αγωνες και γιατι δεν εχει αλλαξει κατι στον συγκεκριμενο αναμεταδοτη τον τελευταιο καιρο (προσθεση πχ νεου καναλιου) που να δικαιολογει την πτωση της ποιοτητας της εικονας.
Ακομα και ετσι παντως δεν μπορω να πω οτι με ενοχλουσε τοσο πολυ ωστε να αλλαξω καναλι και να μην δω τους αγωνες

Εγώ έβλεπα το μεσημέρι του Σαββάτου Tottenham-Chelsea και είχε προβλήματα η εικόνα αλλά ο ήχος της περιγραφής ήταν εντάξει. Φαντάζομαι ήταν πρόβλημα με την εικόνα που έπαιρνε ο ΟΤΕ από Αγγλία.

...."Πρόβλημα με την εικόνα που παίρνει ο ΟΤΕ από Αγγλία"??

Αν μας διαβάζει κάποιος από την ΒΤ ή το iTV, ετοιμάσου για μηνύσεις συκοφαντικής δυσφήμισης .... :smash:

Προφανώς εννοεί την "διαδικασία" για να φτάσει η εικόνα στους δέκτες μας και όχι την παραγωγή της μετάδοσης.

Αν μας διαβάζει κάποιος από την ΒΤ ή το iTV, ετοιμάσου για μηνύσεις συκοφαντικής δυσφήμισης .... :smash:

Σωστος! Το SKY UK ηταν (και ειναι) σχεδον τελειο σε εικονα χωρις σπασιματα κα "καψιματα" (οντως το πρασινο στην ΟΤΕτβ ειναι...λαχανοκηπος)
Φ@μωτο, πηρα ΟΤΕτβ για να ακουω Ελληνικουρες και αποφυγω τις αγγλικουρες, ιταλικουρες, γερμανικουρες, πολωνουρες, αραβουρες...
και επιστρεφω παλι σε αυτα!!!
Η διαδικασια αφιξης σηματος απο εξω προς τα εδω σε τι διαφερει απο τις παραπανω...-ουρες που λεω;

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

:smash:
:ernaehrung004:

ΒΤ και Sky είναι αυτοί που δείχνουν στην Αγγλία.
Και φυσικά μια χαρά ήταν η μετάδοση από αυτούς.

Η παραγωγή του αγώνα προφανώς έγινε από την BT, επειδή το έδειχνε το BT Sports 1 ΗD.
Και είχε αρκετά έξτρα πράγματα.:award:

Η ITV παραγωγές για Europa league πρέπει να κάνει μόνο.
Ίσως και για κάποιο λιγότερο δημοφιλές άθλημα που μου διαφεύγει.

Σωστος! Το SKY UK ηταν (και ειναι) σχεδον τελειο σε εικονα χωρις σπασιματα κα "καψιματα" (οντως το πρασινο στην ΟΤΕτβ ειναι...λαχανοκηπος)
Φ@μωτο, πηρα ΟΤΕτβ για να ακουω Ελληνικουρες και αποφυγω τις αγγλικουρες, ιταλικουρες, γερμανικουρες, πολωνουρες, αραβουρες...
και επιστρεφω παλι σε αυτα!!!
Η διαδικασια αφιξης σηματος απο εξω προς τα εδω σε τι διαφερει απο τις παραπανω...-ουρες που λεω;

Η διαδικασία σύγκρισης εικόνας Sky UK και ΟΤΕ είναι ιεροσυλία.:twoguns: