Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

+1000

Και αφου ξυπνάμε αναμνήσεις...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:flipout:

Ασ' το, τελειωμό δεν θα 'χουμε!

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Αυτό πάντως συμβαίνει κατα κόρον σε μεταδόσεις Hd του οτε. Το έχω δει και σε αγγλικό και σε ισπανικό. Σαν να πέφτει στιγμιαία το Bitrate και επανέρχεται σε μισό δευτερόλεπτο. Μήπως γίνεται μόνο στον πρώτο Kaon? (αυτόν που έχει και τον ψηφιακό δέκτη εννοώ)

σημερα στον αγωνα της Λιβερπουλ η εικονα ηταν απλα εξαιρετικη κατα τη γνωμη μου! δεν ξερω αν το παρατηρησε κανεις αλλος, αλλα σε σχεση με αλλους αγωνες της Premier η εικονα ηταν true HD..

Όντως ήταν καλή.
Τρέλανέ μας Liverpool και σήκωσε την κούπαααααααααα! :smash:

Last edited by a moderator:

:firstprize:

Εξαιρετικη η ποιοτητα στο moto gp στο ote sports 3hd και πολυ καλος ο σχολιαστης.

Επειδή δεν είδα τα δοκιμαστικά, στον Διατσίδη αναφέρεσαι;

Δεν προσεξα το ονομα του αλλα ηταν παρα πολυ αναλυτικος και χαιροσουν να τον ακους.

Ναι στον Διατσίδη αναφέρεσαι. Ο άνθρωπος είναι γνώστης με όλη τη σημασία της λέξης. Έχει συνδέσει το όνομά του με τους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP

Γνώστης είναι και σε πολλές πίστες έχει ιδία εμπειρία, αλλά δεν κάνει για περιγραφή αγώνα.Μόνο και μόνο που έχει on board πλάνο και δεν το κλείνει το στόμα του και κάθεται και αναλύει ότ ι"ο ήχος βγαίνει από την βρουμ-βρουμ εξάτμιση, την οποία φτιάχνει η οκτάπους-οκτάπους και κοστίζει όσο το χρέος της Ελλάδας και ο doctor είπε πως στο άκουσμά της του θυμίζει τη Σοφίας 16.00 της Παρασκευής", έχει τελειώσει ο αγώνας.

Επειδή φεύγουμε από το θέμα, η εικόνα σε motogp και formula1 είναι πάρα πολύ καλή.Βέβαια και οι παραγωγές τους είναι κορυφαίου επιπέδου (αχ αυτή η θερμική και περιστροφική κάμερα της F1......!)και ο nvianitakis σίγουρα μπορεί να πει περισσότερα.

Η αλήθεια είναι ότι μιλάει ακατάπαυστα...
Οι "θερμογραφικές" κάμερες δεν είναι κάτι καινούργιο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αν δεν κάνω λάθος χρηαιμοποιούνται από το 2007 ή το '08. Απλά έπρεπε να φύγει από το" industrial " και να περάσει στο broadcast. Όλες οι εταιρείες ελαστικών τις χρησιμοποιουν. Στις περιστροφικές και γενικά στις καινοτομίες, οι Αμερικάνοι είναι πρωτοπόροι. Ζουν για το θέαμα.
Αυτό που εμένα προσωπικά μου αρέσει να βλέπω είναι οι γυροσκοπικές on board cameras.

Γενικά πάντως όλα έρχονται από industrial. Οι Ultra Hi Def cameras, προέρχονται και αυτές από την "βιομηχανία". Χρόνια τώρα χρηαιμοποιούνται στις αυτοκινητοβιομηχανιες για crash tests

Travel HD: Σπασίματα εικόνας

Σε πολλές εκπομπές του Travel HD στον ΟΤΕ παρατηρώ έντονα σπασίματα εικόνας, λες και υπάρχει κάποιο θέμα με το framerate. Δεν σπάει η εικόνα λόγω σήματος, είναι σαν να πηδάει frames. Επειδή είμαι συνδρομητής και στη Nova, το πρόβλημα δεν υπάρχει στην SD έκδοση. Το πρόβλημα είναι τόσο έντονο σε βαθμό που προτιμώ να βλέπω την SD έκδοση στη Nova!
Οι εκπόμπες που έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει είναι μία εκπομπή με αναζήτηση κατοικιών σε όλο τον κόσμο, και η εκπομπή με την ανακαίνιση ξενοδοχείων. Σε άλλες εκπομπές, όπως αυτόν τον καράφλα με τα περίεργα φαγητά δεν είναι τόσο έντονο. Να σημειώσω ότι δέκτης ΟΤΕ είναι ο πρώτος KAON (με το επίγειο ψηφιακό) ενώ όλα τα υπόλοιπα κανάλια είτε SD είτε HD δεν παρουσιάζουν τέτοιο πρόβλημα

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Βλέποντας Travel channel από Ρωσία μεριά υπήρχε κι εκεί το πρόβλημα. Δεν είναι θέμα του OTE τα σπασίματα αλλά του feed που παίρνει ο OTE αλλά και όλοι οι άλλοι πάροχοι δορυφορικών υπηρεσιών.

Ναι άλλα αναφέρθηκε ότι η νόβα δεν εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Παίρνει από διαφορετική πηγή;
(Ή το θέμα δημιουργείται από την διαχείριση του σήματος από τον SKAI; Ακόμα εκεί δεν έχει τις ροές του ο ΟΤΕ; )

Η Nόβα έχει την sd έκδοση και ο Οτέ την hd.Μπορεί εκεί να είναι η διαφορά.
Γενικά, θα συμφωνήσω για το travel.Το έχω γράψει και παλιότερα πως τα προβλήματα στην εικόνα και τους υπότιτλους είναι υπαρκτά και ώρες-ώρες έντονα.Για το δε περιεχόμενο;όσο πάει και χειροτερεύει.

Τωρα στο οτεσπορτ1 hd κανει κατι σπασιματα σα να χανει καρε. Το ιδιο μου εκανε και χθες στο ρομα μιλαν αλλα ολα τα αλλα καναλια ειναι ενταξει

Ένα χάλι η εικόνα.

Πολύ νερό. Μπορεί να επηρεάσει την εικόνα?