Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Στον δέκτη PVR το έχω παρατηρήσει και εγώ , μάλλον δεν δείχνει σωστά.

μια απο τα ιδια και σε μενα (PVR δεκτης)...μπορουν να το διορθωσουν αν θελουν βεβαια...

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Η εικόνα στον ΟΤΕ ήταν πολύ χάλια με πολλά πιξελιάσματα και ξεφτισμένα χρώματα.Αντίθετα στο ZDF που τελικά είδα τον αγώνα η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή.Σύγκριση μεταξύ αυτών των 2;Δεν υφίσταται!

Το γύρισα και εκεί, αλλα μου την σπάει που κανουν σχολια περίεργα, ασε που τις τελευταιες 2-3 φορές είχαν τον άσχετο απο ποδόσφαιρο (κατα την αποψη μου) Mehmet Schöll και μου φάνηκε πως ακουσα την φωνη του παλι! ;)

Απο αποψη εικομανς ομως εχεις δικιο...

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Γερμανικά δεν ξέρω γρι, αν και δε μίλαγαν πολύ.Οπότε δεν έδωσα βάση στο ποιος μίλαγε! :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Εισαι τυχερός. Χαριεντίζονται ασύστολα και συχνά λενε χαζομάρες. Αλλα και τα αγγλικά κανάλια δεν πανε πίσω. Εχουν μια παθολογική αγάπη σε συγκεκριμένους παικτες (ρονάλντο πχ) και τους λιβανίζουν συνεχώς...

με τον αναμεταδοτη τι εγινε ακομα τεστ κανουνε? εχει περασει αρκετος καιρος δεν εχουμε καμια πληροφορια για το ποτε θα ενεργοποιηθει?

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Eίμαστε 100% σίγουροι ότι θα χρησιμοποιηθεί καταρχάς?

Τα τεστ στον αναμεταδοτη εχουν σταματησει απο 15/3. Ο Αναμεταδοτης απο τοτε παραμενει ανενεργος. Πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι δεν προκειται να προστεθει. (κοστος? το πιο πιθανο)Επειδη φτασαμε στο καλοκαιρι θα ελεγα να μην αναμενετε νεα απο αυτο το μετωπο τουλαχιστον μεχρι Σεπτεμβρη και να δουμε. Και μου αρεσει που καποιοι μιλουσανε για 10 αναμεταδοτες καπου ,καπως ,καποτε μαζι με τον νεο δορυφορο που δεν αναμενεται πριν τα μεσα του 2015. Περαστικα μας

Νέο δορυφόρο? Τί είχε ακουστεί δηλαδί γιά πες το πάλι γιατί δεν το είχα ακούσει αυτο..

Υπομονή μέχρι το τέλος του καλοκαιριού για τον νέο αναμεταδότη.........

Νίκο,αυτό είναι το ποστ του φίλου dream21

Κάπου πήρε το αυτί μου ότι το otesport 4 και 5 γίνονται HD και το πλάνο είναι όλα τα κανάλια να γίνουν HD αφου μετακομίσουν στον 9B eurobird φτάνοντας σιγά σιγά τους 10 αναμεταδότες απο 6 που θα είναι σε λίγο.
Και σε μια άλλη συζήτηση πάλι κάτι πήρε το αυτί μου για άλλα 2 επιπλέον κανάλια ταινιών :D

Για τα αθλητικά κανάλια γύρω στον Σεπτέμβρη θα είναι για λανσάρισμα έτοιμα εαν θύμαμε καλά :)

Μπορεί να πέσω και έξω στις προβλέψεις μου και να είναι όλα πιο νωρίτερα :P

παιδια σοσ τα ματς τωρα σς hd 1 hd 2 πως ειναι η χαλασε η τηλεοραση η τα ματια μου πολυ αισχος εικονα!!!:hanged::hanged::hanged:

Last edited:

Η ποιοτητα στα hd καναλια εχει αρχισει να γινεται επικινδυνα τραγικη. Κατι πρεπει να γίνει, δεν πάει αλλο...

Λοιπον να βγαλουν μερικα περιφεριεακα καναλια που εχουν ολη μερα τηλεμαρκετινγκ,να γινει αποσυμφορηση.

Μόνο στα hd;To village π.χ μοιάζει με live streaming σε γνωστά site του "θείου"

Χθες,παλι το OTECINEMA3 με τις ελληνικες ταινες!) και το OTESPORT 4 (ως συνηθως),ειχαν εντονα πιξελιασματα,σε σημειο τραγικο.Ακομα και εγω που δεν ειμαι τοσο απαιτητικος στην ποιοτητα εικονας,εχοχληθηκα αρκετα.

Οι υπευθυνοι στον οτε πρεπει να κοιμουνται καλα! Δεν γινεται αυτο το χαλι στα καναλια, οι ταινιες νομιζεις οτι τις βλεπεις απο καμερα στον σινεμα! Τραγικο απλα.

:violent-smiley-030:το κακο ειναι οτι δεν εχουμε κσαι καμμια πληροφορηση για τον αναμεταδοτη μπσας και βελτιωθουν τα πραγματα, αρα δεν εχουμε καμμια ελπιδα για βελτιωση εικονας

Προσωπικά σκέφτομαι να φυγω αν συνεχιστεί αυτο το χαλι. Και δεν είναι μόνο η ποιότητα αλλά και οι πολλές επαναλήψεις. (Offtopic).

ολοι θα φυγουμε στο τελος με τετοια εικονα αν ειναι ετσι τα βλεπω και απο το ιντερνετ