Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Η αληθεια ειναι οτι ταινια και να θες να την δεις πλεον στο ote cinema 2 και στο village cinema δεν γινεται.Τουλαχιστον να ηταν ποιοτητα οπως στα ελευθερα καναλια πχ star alpha Κλπ αλλα οχι μονο δεν ειναι σαν αυτα αλλα πλεον ειναι σαν κατι τοπικα με τελεμαρκετινγκ

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

ολοι θα φυγουμε στο τελος με τετοια εικονα αν ειναι ετσι τα βλεπω και απο το ιντερνετ

Eτσι κι αλλιως στο ιντερνετ!

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

το Νεριτsport το έριξαν μαζί με τα otesport. ήταν τυχαίο?(ποιός ξέρει...)
Βέβαια η αλίθεια είναι οτι αυτή είναι η συχνότητα με τα λιγότερα κανάλια αυτή τη στιγμη.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Village και ote cinema 2 αθλια εικονα δεν βλεπονται σε καμια ταινια.Βγαλτε και τα 20 σαβουρο περιφερειακα να τελειωνουμε τσαμπα λεφτα δινουμε μου φαινετε.

Στο nerit hd έκανε και σε εσας σπασιματα τα πρωτα 2 λεπτα του αγώνα σαν να χάνει καρέ??

Πήγαινε στο νήμα της ΔΤ HD, να διαβάσεις τι έγινε. Δεν ήταν του ΟΤΕ

Καλησπέρα.. Αυτή τη στιγμη το ΟΤΕSPORT 5 η TV μου το εκπέμπει σε 1080p. Και πράγματι η εικόνα είναι κρύσταλλο (δείχνει γυναικείο beach volley). Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αυτό;

Κρυσταλλομε sd αναλυση; Μαλιστα....

Νομίζω ότι κανένας δεν θα στο επιβεβαιώσει...
Θαύματα κάνει η τηλεόραση σου..

1080p είναι η σύνδεση που εχει η τηλεοραση σου με τον αποκωδικοποιητή με το HDMI

Οπότε μπαίνω στο ΟΤΕcinema 1 για παράδειγμα που είναι HD μου βγάζει ενα μήνυμα οτι το περιεχόμενο είναι full HD.. Όταν το έβαλα στο OTEsport 5 μου το πέταξε...γιαυτό και η απορία μου...ευχαριστώ για τις γνώμες σας ακόμα και τις ειρωνικές...

Ότι γράφτηκε, γράφτηκε με καλή διάθεση και δόση χιούμορ και τίποτα παραπάνω.

Μα φιλε δεν μπορεις με το ματι να καταλαβεις αν ειναι sd η hd εικονα;

Αν και δεν γνωρίζω τον nvianitakis είμαι σίγουρος οτι δεν το έγραψε ειρωνικά. Έχει απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις μου και αλλων εδώ μέσα και ας έχουν απαντηθεί πολλές φορές σε προηγούμενα ποστ. Καλά κανεις και ρωτας γι αυτό είμαστε όλοι εδώ όσο γνωρίζουμε να απαντάμε.

Δεν υφίσταται καν θέμα παιδιά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις καλό μεσημέρι! :)

Για 5 λεπτά έχασα σήμα και την εκκίνηση του moto gp. Το 13888 νεκρό. Μόνο σε εμένα έγινε?

Και σε μένα.Πήγαινε στο θέμα "κυτίο παραπονων"

Οκ τώρα το είδα. Νόμιζα πως τα έπαιξε ο δέκτης. Ευχαριστώ!