Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

η εικονα φιλε ειναι απογοητευση(hd) σε σχεση με την νοβα.ελπιζουμε να βελτιωθει με την ενεργοποιηση αναμεταδοτη που την περιμενουμε αρκετους μηνες...

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

εχει τοσο καλυτερη εικονα η νοβα ? το λεω για τα παιδια που ειχαν νοβα και πηγαν εδω και μερικες ημερες οτε .. για τα καναλια που εχουν ιδια ... πχ fox , national geographic υπαρχει και εκει διαφορα ? η μιλαμε πχ για τα nova cinema σε σχεση με τα ote cinema ? και αθλητικα οτε sport vs nova sports ?

Πλεον δεν κοιταω καν το προγραμμα για ταινιες σε village cinema και Otecinema 2 και να εχει καποια ταινια που να θελω να δω απλα δεν βλεπεται..

Στα sd ειναι η ίδια-ίσως ελαχιστα χαμηλώτερη, ποιοτητα και αυτο σε καποια καναλια κάποιες στιγμές. Στα hd, ειναι η μερα με την νυχτα.

Πλεον δεν κοιταω καν το προγραμμα για ταινιες σε village cinema και Otecinema 2 και να εχει καποια ταινια που να θελω να δω απλα δεν βλεπεται..

Πωπω , τόσο πολύ; Ρε παιδια δεν κοιτάτε λίγο τις ρυθμίσεις της tv σας; Και γενικότερα; Σήματα - καλώδια...
Δεν εχω οτε και δεν μπορω να εχω προσωπική άποψη.Για nova μπορω οτι ακομα και στα SD κάναλια σε μια καλή led τηλεοραση η ποιότητα της εικόνας είναι παραπανω από εξαιρετική.

Αυτο που σου εγραψα ειναι στην ST60 που εχω στην υπογραφή και calibration με spyder pro. Η ποιοτητα των HD του οτε ειναι "known fault"..

Εγω απλως δε βλεπω!Μονο τελευταια ειδα το Buried,που μου προξενησε εντυπωση.

εχω ενα χρόνο οτε που λογικά θα το κοψω τώρα λόγο οτι πήγα σε νοβα. Τώρα κατάλαβα οτι όντως η εικόνα ειναι τραγική. και συγκρίνω ιδια κανάλια ιφια tv ...

Να πας φιλαράκο να πας στην NOVA εγώ σε 1 μηνα θα πάω στο ΟΤΕ πήγαινε να βλέπεις σουπερ λιγδ! τώρα που θα μπει ο 6ος αναμεταδότης από σεμπτέμβριο να δω τι θα λες,και φυσικά θα μπούν και νέα κανάλια..Αληθείς ποσα χρονια έχει να βάλει η NOVA νέα κανάλια?

Last edited by a moderator:

αυτο με τον αναμεταδοτη ενα χρονο το ακουμε..........

Θα έρθει σύντομα φιλαράκο διότι θα αναβαθμιστούν τα ΟΤΕ sports σε HD όπως και σε ντοκιμαντέρ θα μπει σε HD βλέπε ΑΝΙΜΑΛ ΠΛΑΝΕΤ οποτε λίγο υπομονή από σεμπτέβριο ,το καλο ότι δεν έχω ΟΤΕ tv οποτε μιλάω πολύ χαλαρά,σε 1 μηνα θα με βλέπεις και εσύ να γκρινιάζω αν δεν κάνουν αυτά που πρέπει,Τι τζάμπα 1500 γιουρος τηλεόραση αγόρασα,είναι σκέτη απολαύσει να βλέπεις HD η μπαλίτσα η ντοκιμαντέρ!

Η διαφορά είναι πως το κερδισμένο bandwidth από τον νέο αναμεταδότη έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση της εικόνας των παλαιών και μετά (ότι περισσέψει) για την προσθήκη νέων καναλιών. Εδώ μάλλον συμβαίνει το ανάποδο.

Θα έρθει σύντομα φιλαράκο διότι θα αναβαθμιστούν τα ΟΤΕ sports σε HD όπως και σε ντοκιμαντέρ θα μπει σε HD βλέπε ΑΝΙΜΑΛ ΠΛΑΝΕΤ οποτε λίγο υπομονή από σεμπτέβριο ,το καλο ότι δεν έχω ΟΤΕ tv οποτε μιλάω πολύ χαλαρά,σε 1 μηνα θα με βλέπεις και εσύ να γκρινιάζω αν δεν κάνουν αυτά που πρέπει,Τι τζάμπα 1500 γιουρος τηλεόραση αγόρασα,είναι σκέτη απολαύσει να βλέπεις HD η μπαλίτσα η ντοκιμαντέρ!

Είναι απόλαυση να βλέπεις το HD του ΟΤΕ; Τότε τα HD της νόβα και της NERIT τι είναι; Σούπερ απόλαυση;

@temis1981 Πλεον οι τιμές ειναι σχεδον ιδιες στις δυο πλατφορμες και ο καθενας επιλέγει βασει προσωπικων προτιμήσεων σε περιεχόμενο και σε ποιοτητα εικονας. Τιποτα δε γραφεται στην πέτρα και κανενα συμβολαιο δεν σε δεσμευει για παντα. Οταν (και αν) μπει νεος αναμεταδότης και η διαχειριση του γινει σωστά, τοτε η συζητηση θα εχει καποια βαση. Προς το παρον, η κατασταση ειναι απογοητευτική.

@petasis

Δεν είπα του ΟΤΕ λέω είναι απολαύσει να βλέπεις τα HD,είπα είναι σκέτη απολαύσει να βλέπεις HD η μπαλίτσα η ντοκιμαντέρ,γενικός ότι είναι σε HD..Αλλα λόγο ότι μιλάμε εδώ για τον ΟΤΕ καταλαβαίνω πως το θέτεις....Θα φτιάξουν όλα λίγο υπομονή,λέτε να ξέρετε καλύτερα από τους τεχνικούς του ΟΤΕ? Τώρα που πήρε και την ΑΕΚ θα ανεβούν η συνδρομητές και θέλουν δεν θέλουν θα τα φτιάξουν...Υπομονή μέχρι τον σεμπτέμβριο.

1ος αγώνας της σεζόν, έλα να ξαναζωντανεύει το νήμα! :flipout:

εγω δεν εχω ελπιδες χωρις αλλον αναμεταδοτη...:BDGBGDB55:

Είδα τον αγώνα σε καφετέρια έξω.
Σχετικό κοντά στην τηλεόραση.

Η εικόνα ήταν πραγματικά άθλια.
Αν μου έλεγε κάποιος πως είναι SD, θα τον πίστευα.

η εικόνα στο χθεσινό παιχνίδι που το έβλεπα στην καφετέρια είχε προβλήματα αλλά δεν ήταν άθλια , αλλά μπορεί να εφταίγε και ο προτζέκτορας που το έδειχνε .

Έλα, όχι και άθλια.

Πραγματικό HD μπορεί να μην ήταν, αλλά δεν την έλεγες και SD, εντάξει. Μάλλον σου χρειάζεται λίγο ΑΝΤ1 για να καταλάβεις τι σημαίνει SD. :p