Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Το φαινομενο ειναι γνωστο και σαν "placebo" :music-smiley-005:

δεν χρησιμοποιείτε η συχνοτητα του 6 αναμεταδοτη (ακομα) απο κανενα καναλι με προγραμμα οποτε δεν ειναι δυνατον να εχει υπαρξει βελτιωση για αυτον τον λογο

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

οντως ο αγωνας χθες ειχε παρα πολυ καλη ποιοτητα οπως κ ο αγωνας του παοκ με την ξανθη στο otesport3hd μενει να δουμε στις παραλληλες μεταδοσεις τωρα που θα αρχισουν τα πρωταθληματα...

Πάντως μην περιμένετε και πολλά με το νέο αναμεταδοτη, ο λόγος είναι απλός... Το Σεπτέμβριο που λογικά θα προστεθεί σχεδόν ταυτόχρονα τα κανάλια otesport 4 και 5 θα γίνουν hd συν το 6 που και αυτό θα είναι hd! Μέχρι τέλος του χρόνου λογικά θα προστεθεί και το animal planet, οπότε με όλες αυτές τις προσθήκες δύσκολα θα δούμε τεράστια διαφορά αλλά μια μικρή έστω θα την δούμε αν δεν έχουμε και άλλες προσθήκες!

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Τα otesport και τα κινηματογραφικά θα ήθελα να καταλαμβάνουν από ένα αναμεταδότη.

Στο παραπάνω ποστ ξέχασα να προσθέσω το otesport hilights. Ανεξαρτήτως ποιότητας όμως, όπως έχω πει και σε άλλο θέμα, πιστεύω ότι πρέπει να μπει και ένα κινηματογραφικο αφού γίνει ένα το Village σε hd!

Φτιάξτε επιτέλους την εικόνα !!!! otecinema 2 τώρα τραγικότατη!! Συνέχεια πιξελιάσματα!! έλεος πια!! κουραστήκαμε!!!

Last edited by a moderator:

Ότι θα μπει και ο επόμενος αναμεταδότης θα πει είναι σίγουρο γιατί θα αναβαθμιστούν τα sport σε HD + οποιες προσθήκες θα μπούνε,το θέμα είναι θα φτιάξουν η θα είναι το ίδιο όπως είναι και τώρα με τα επιπλέον κανάλια + τα HD Ίδωμεν πιστεύω δεν είναι μακριά ο σεμπτεμβριος!

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Ftiaxte epitelous tin eikona!!!!otecinema 2 twra tragikotati!!sunexeia pixeliasmata!!eleos pia!!kourastikame!!!

Που και που διαβάζουμε και τους κανόνες του φόρουμ....

Οποτε γίνετε αυτό που σας έλεγα ότι από τον Σεμπτέμβριο θα έχουμε και τον έκτο αναμεταδότη! το θέμα είναι ποσα να κάνουν καλή μελέτη για να μας παρέχουν την καλύτερη ποιότητας εικόνας!

Screenshot_1.png

rexsat.blogspot.gr

Το ανέφερα διότι είχε τελευταία ανακοίνωση 11/8 δηλ σήμερα και θεώρησα σωστό να το γράψω.

ΥΓ Μου αρέσει πολύ την δουλειά που κανεις μου θυμίζεις που ήμουν staff σε trackers και έκανα και εγώ πάνω κάτω ότι κανεις εσύ...Ίσως να με έχεις δει.. όλο αυτό σε μια μεγάλη παρένθεση :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Eλπιζω να γινει η "ενεργοποιηση" του αναμεταδοτη και η μετατροπη των sport σε hd μεσα στις επομενες 2 εβδομαδες
αυτο το σαββατο ξεκιναει η Premier league στις 23 ξεκινανε ισπανια-γερμανια και στις 30 ιταλια

Μόλις έβαλα να δω λίγο Αγγλικό στο HD 1... Πολύ πιξελιασμα.
Το μόνο θετικό είναι ότι χάνει η MU... 😁

Στο HD 2 τα πράγμα είναι σαφώς καλύτερα στο motogp

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Μόλις έβαλα να δω λίγο Αγγλικό στο HD 1... Πολύ πιξελιασμα.
Το μόνο θετικό είναι ότι χάνει η MU... 😁

Στο HD 2 τα πράγμα είναι σαφώς καλύτερα στο motogp

Συμφωνω απολυτα...μακαρι ο επιπλεον αναμεταδοτης να διορθωσει το προβλημα...

Αρκετά πιξελιασματα και στον αγώνα της Λίβερπουλ...

Καλυτερα με Λίβερπουλ τα πράγματα και αρκετά οκ στο motogp