Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Τα μηχανοκίνητα ειναι παντα κομπλε...με τα γήπεδα υπάρχει θέμα δυστυχώς...:/

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

και το φως που αυξομειωνετε συνεχως μολις κουνιετε η καμερα λες και καποιος παιζει με τα φωτα
(το εκανε και στο ματσς της λιβερποολ ) και αυτο θεμα συμπιεσης ειναι ?

Είναι θέμα του φωτός απο τον ήλιο σε αλλά σημεία έχει σκιά στο γηπεδο και σε αλλά κόντρα ήλιο έτσι η κάμερα αναγκάζεται να αλλάζει το white balance αλλά ας πει με σιγουριά κάποιος περισσότερο ειδικος

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Ανοίγει η κλείνει το διάφραγμα ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού. Στην προκειμένη περίπτωση σκιά ήλιος.. (Αν μιλάμε για παιχνίδι που διεξάγετε ημέρα)

Νομιζω και στα παιχνίδια του μουντιάλ τα οποία ηταν στις 7 το απόγευμα υπήρχε το ίδιο προβλημα

Είχα απορία πάντα γιατί στα πλάνα με κύματα νερού και συγκεκριμένα στον αφρό/αναταραχή μετά από μια βουτιά αθλητή συγκεκριμένα, υπάρχει πολύ έντονο πιξέλιασμα. Το ίδιο γινόταν και σε πλάνα απονομής/πανηγυρισμών την ώρα που σκάνε τα πολλά μικρά χαρτάκια, και εκεί η εικόνα πιξελιάζει υπερβολικά. Είναι θέμα ote tv ή γενικότερη αδυναμία της HD εικόνας? γιατι νομίζω το είχα παρατηρήσει και αλλού.

Ρε παιδία αν υπάρχει τεχνικός εδώ μέσα ας απαντήσει.μου λένε ότι για τα πιξελιάσματα φταίει η εγκατάσταση.σήμα έχω φουλ.και άλλοι φίλοι μου βλέπουν τα πιξελιάσματα που βλέπω και εγώ!!τελικά από τι προέρχονται?από εγκατάσταση ή από τον αναμεταδότη?για να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε!ευχαριστώ!

Η εγκατασταση φταιει μόνο αν χρησιμοποιεις scart ή rca αντι για hdmi για συνδεση στη τηλεοραση. Αν καποιος σου ειπε κατι διαφορετικό, να το αγνοησεις. Η ποιοτητα των καναλιων ειναι θέμα του παροχου.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Ακόμα και με Scart ή RCA, όπως σου είπε ο Κώστας, δεν θα δεις πιξελιασμα, απλά μια θολούρα που έχει να κάνει με την χαμηλή ποιότητα εξόδου που βγάζει ο δέκτης στις συγκεκριμένες εξόδους.

Ενεργοποιήθηκε ο νέος (6ος) αναμεταδότης του OTE TV! Άντε να δούμε τι θα δούμε παιδιά..Πάντως τα κανάλια που μπήκαν είδαμε διαφορες...Πιστεύουμε όταν θα μπούνε περισσότερα να μην μας χαλάσει και πολύ η ποιότητα...

Last edited:

Το Village hd τώρα είναι super.Εύχομαι να ακολουθήσει κ το otecinema1.

Οντως. Πολύ καλή εικόνα.

Eπειδη μπηκε στον νεο αναμεταδοτη πριν ηταν μαζι με 20 καναλια τωρα ειναι με τα 3-4 που μπηκανε μεχρι τωρα σε αυτον
μακαρι να παραμεινει ετσι μετα και τις αλλαγες αλλα δυσκολα

Πάντως παιδιά έχει μεγάλη διάφορα και ΟΤΕ sport 1 και 2 που βλεπω ΠΑΟ και ΠΑΟΚ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έφυγαν τα αλλά κανάλια στον νεο αναμεταδότη και βελτιώθηκε η εικόνα στα υπάρχοντα

Τα σπασιματα υπαρχουν ακομα. Γιατι ρε παιδια; Τι φταιει;

Σπασίματα δεν είδα.Γενικά η εικόνα δεν ήταν κακή στο ματς του Παναθηναϊκού,αλλά και στου ΠΑΟΚ που πήρα μάτι για λίγο.Και πάλι όμως,η εικόνα που είδα όταν γύρισα στο ματς του Αστέρα στη NOVA,ήταν καλύτερη.Γενικά,θέλει δουλειά το θέμα της εικόνας στα HD του ΟΤΕ.Υστερεί εμφανώς σε σχέση με τη NOVA.

Υπήρχαν σπασίματα όχι όμως λόγω Bitrate. Θύμιζαν τα σπασίματα όπως στον τελικό κυπέλλου παο-παοκ φέτος. Μόνο που αυτή τη φορά δεν γινόταν ποτέ σπασίματα κατά τη μετάδοση από την κύρια κάμερα που μετέδιδε τον αγώνα αλλά από κάποιες κάμερες που έκαναν κοντινά στους παίκτες, γι'αυτό και δεν δημιουργήθηκε ιδιαίτερο θέμα. Εγώ πάντως βλέπω διαφορά μόνο στα κανάλια που μετακινήθηκαν στον 6ο αναμεταδότη και σε κανένα άλλο για την ώρα. Αν κάποιος μπορεί να μετρήσει bitrate ας επιβεβαιώσει ή ας διαψεύσει.

Τέλος έχω την εντύπωση ότι το παιχνίδι του ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή εικόνα μεν, για sd δε καθώς έχω την εντύπωση ότι η παραγωγή ήταν sd.