Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Ναι καταλαβα περιπου τι να περιμενω.Αλλα μιας και δεν βλεπω HD στη Nova τωρα (που θελει και ταριφα 5/μηνα) εστω η αναβαθμιση απο το SD της Nova στο HD του ΟΤΕ ελπιζω να με ικανοποιησει ;)
Φιλε μην ακους κανενα...Δες πρωτα και κρινε μονος σου

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Θα σε ικανοποιήσει. Να σου θυμίσω ότι πριν μερικές εβδομάδες, όταν και μπήκε σε λειτουργία ο νέος αναμεταδότης με λίγα κανάλια να είναι σε αυτόν, κάποιοι που έκραζαν αντιμετώπισαν το placebo effect λέγοντας ότι η εικόνα είναι πολύ καλύτερη κλπ κλπ. Η λεπτομέρεια είναι ότι αναφέρονταν σε κανάλια που δεν είχαν περάσει στον νέο αναμεταδότη.
+1 για το placebo efect (δεν ήξερα τι είνα το έψαξα) αλλά μου άρεσε..
Συμβαίνει αρκετά πάντως σε αρκετά πράγματα. Ειναι θέμα ψυχολογίας.

Η εικόνα από το ντέρμπι του Λίβερπουλ σήμερα αρκετά καλή.

Τωρα να πω και γω το δικο μου.
Οχι πως έχω καμια τηλεώραση 80 ιντσες, αλλα διακοπες και τετοιο χαλι που παρουσιάζεται, εγω δεν έχω
μια χαρά τα βλεπω.
Σήμερα ειδα την λιβερπουλ, ντορμουντ απο το 70 και μετά,τσελσι απο το 60 και μετα
Ουτε διακοπες ούτε τιποτα

Εγω ειχα διαφορες διακοπες αλλα ηταν λογω κακοκαιριας.

Ούτε έμενα μου αρέσει η εικόνα στο ματς της Μπαρτσα!Σε 55αρα τβ

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Παρότι έχω 32άρα, θα την χαρακτήριζα τραγική. Σπασίματα και μια θολούρα λες κι έχει ομίχλη. Αντίθετα στο 1 είναι πολύ καλή.

Μπορεί να έχουν πρόβλημα στην Ισπανία πολλές φορες συμβαινει

το c+ το ισπανικό αποκλείω να χει τέτοια εικόνα πάντως.

Εγώ πάντως όταν έβλεπα ισπανικό πρωτάθλημα είτε απο Ntv Τουρκίας είτε απο Digitalb Αλβανίας είτε από Al jazeera αυτά τα σπασίματα στην εικόνα ΠΟΤΕ δεν τα είδα! ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ!

Εγώ πάντως όταν έβλεπα ισπανικό πρωτάθλημα είτε απο Ntv Τουρκίας είτε απο Digitalb Αλβανίας είτε από Al jazeera αυτά τα σπασίματα στην εικόνα ΠΟΤΕ δεν τα είδα! ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ!

τα σπασίματα πάντως παρατηρούνται και στο ευρυζωνικό (πιξελιάσματα) και εικάζω οτι οφείλονται στο δικό τους σύστημα.
Και το ευρυζωνικό απο δορυφόρο παίρνει εαν δεν κάνω λάθος αρχικά και μετά το μοιράζουν μέσω νετ.
Για παράδειγμα χθες αργά το βράδυ τα παρατήρησα εως και νωρίς το πρωί. Μετα κανένα σπασιμο ολα επανήλθαν στο φυσιολογικό τους.

Ας γράφουμε ώρα και ημέρα που τα παρατηρούμε πολύ έντονα να έχουμε μια ιδέα που μπορεί να οφείλονται.

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

ΣΤΟΝ ΟΤΕ δεν θα ανακαλυψουμε εμεις τι φταιει ο ΟΤΕ εχει την υποχρεωση να βρει τι φταιει και να το λυσει και να φτιαξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την εικονα ,εγω πλεον πιστευω οχι οτι δεν θελουν να την φτιαξουν αλλα οτι ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να το κανουν!

Η μπορεί να χρειάζονται επιπλέον χρήματα και να το τρενάρουν για όσα δεν έχουν με βάση την δική τους λογική παράπονα.

Όποιος περάσει από το Travel Channel θα δει εικόνα Youtube 240p ή και χειρότερα

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

ΣΤΟΝ ΟΤΕ δεν θα ανακαλυψουμε εμεις τι φταιει ο ΟΤΕ εχει την υποχρεωση να βρει τι φταιει και να το λυσει και να φτιαξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την εικονα ,εγω πλεον πιστευω οχι οτι δεν θελουν να την φτιαξουν αλλα οτι ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να το κανουν!

καλά με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.. Πάρε στον ΟΤΕ και κάνε παράπονα για σπασίματα.. θα σου πεί βγάλε τον δεκτη απο την μπρίζα . Ανέβα στο πιάτο μήπως και εχουν κουτσουλήσει το LNB..
Στο τέλος θα σου πεί θα φέρω τεχνικό .. εκεινη την ώρα ο τεχνικός μπορεί να μην δεί τίποτα , θα σου κουνήσει και λίγο το πιάτο μέχρι να ξανακλείσεις ξανα ραντεβού.

Αν και δεν την πάω καθόλου τη nova τέτοια θέματα δεν είχε ποτέ.. Θυμάμαι με έντονη κακοκαιρία χιονόπτωση να γίνεται πανικός έξω δεν έσπαγε τίποτα..Είναι χαρακτηριστικό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όποιος περάσει από το Travel Channel θα δει εικόνα Youtube 240p ή και χειρότερα

μήπως είναι παλιο ντοκυμαντέρ;

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

τα σπασίματα πάντως παρατηρούνται και στο ευρυζωνικό (πιξελιάσματα) και εικάζω οτι οφείλονται στο δικό τους σύστημα.
Και το ευρυζωνικό απο δορυφόρο παίρνει εαν δεν κάνω λάθος αρχικά και μετά το μοιράζουν μέσω νετ.
Για παράδειγμα χθες αργά το βράδυ τα παρατήρησα εως και νωρίς το πρωί. Μετα κανένα σπασιμο ολα επανήλθαν στο φυσιολογικό τους.

Ας γράφουμε ώρα και ημέρα που τα παρατηρούμε πολύ έντονα να έχουμε μια ιδέα που μπορεί να οφείλονται.
καλά με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.. Πάρε στον ΟΤΕ και κάνε παράπονα για σπασίματα.. θα σου πεί βγάλε τον δεκτη απο την μπρίζα . Ανέβα στο πιάτο μήπως και εχουν κουτσουλήσει το LNB..
Στο τέλος θα σου πεί θα φέρω τεχνικό .. εκεινη την ώρα ο τεχνικός μπορεί να μην δεί τίποτα , θα σου κουνήσει και λίγο το πιάτο μέχρι να ξανακλείσεις ξανα ραντεβού.

Αν και δεν την πάω καθόλου τη nova τέτοια θέματα δεν είχε ποτέ.. Θυμάμαι με έντονη κακοκαιρία χιονόπτωση να γίνεται πανικός έξω δεν έσπαγε τίποτα..Είναι χαρακτηριστικό.
Εσύ μιλάς για την ποιότητα σήματος που δεν έχει σχέση με το μέγα πρόβλημα που συζητείται στο θέμα και είναι η ποιότητα της εικόνας.