Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Δεν εχω αποψη περι του συγκεκριμενου που αναφερεις. Θα το κοιταξω σημερα και θα ποσταρω και με φωτογραφια αν ειναι..

ευχαριστω αγγελη...ειμαι περιεργος γιατι μου το κανει αυτο....

Το IDX HD αυτη την ωρα (00:06) ειναι ενταξει.. δε παρατηρω καποιο προβλημα. Μια χαρα ειναι η παρακολουθηση του.

αρα το προβλημα ειναι δικο μου....τι να συμβανει δεν ξερω...ευχαριστω παντως

Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

αρα το προβλημα ειναι δικο μου....τι να συμβαινει δεν ξερω...ευχαριστω παντως
Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα μόνο σε αυτό το κανάλι αλλά και στα υπόλοιπα της ίδιας συχνότητας.

Last edited by a moderator:

Την επομενη φορα ομως αν θες ποσταρε και μια φωτογραφια να δουμε περι τινος προκειται το προβλημα σου.

σε 3 καναλια σεραφειμ ...investigation discovery,village hd και natgeo hd...ναι θα αναρτησω φωτογραφια...αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετα τις 23 30 και οσο νυχτωνει χειροτερευουν,ενω ολη την μερα πεντακαθαρα

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημά σου να οφείλεται στο lnb του κατόπτρου σου.Αν είναι παλιό,οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι αυξημένες,καθώς μπορεί να έχει αλλοιωθεί και να παίρνει υγρασία.Δεν είναι παράξενο κάτι τέτοιο,έχει ξανασυμβεί τέτοια περίπτωση.

αν ειναι αυτο θα το τσεκαρω απο δευτερα.....θα παρω και το 13888 να δω τι θα μου πουν

Φαίνεται να έχεις πρόβλημα με την λήψη της 12418 V. Είναι συχνότητα που επηρεάζεται αρκετά από GSM 1800 (είναι στα 1818 MHz η διαμορφωμένη μετά το LNB συχνότητα)

Στην ίδια συχνότητα είναι και τα OTE Sport 5, OTE Sport 6 και ERT HD. Λογικά έχεις και σε αυτά πρόβλημα.

πηρα το 13888...ειναι αυτο που λεει ο φιλος παραπανω...προβλημα στην συγκεκριμενη συχνοτητα...θελει τεχνικο...

Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα μόνο σε αυτό το κανάλι αλλά και στα υπόλοιπα της ίδιας συχνότητας.
Είναι θέμα λήψης, οπότε μιλάμε σε λάθος θέμα. Έβαλα την απάντηση στο σωστό θέμα και λανθασμένα τη βρίσκω πάλι εδώ...

Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις αν είμαστε στο σωστο ή λάθος θέμα;

Πρωτοχρονιά σήμερα και είπες να κανεις τέτοιο σχόλιο.......Μια ημέρα είναι κι από ότι φαίνεται θέλει προσπάθεια να την σεβαστούμε.

Last edited:

Και εσύ ποιος είσαι; Ο Σεραφείμ έχει σχεδόν 10.000 posts, αν κάποιος ξέρει τι είναι σωστό και τι λάθος είναι ο Σεραφείμ.
Τα γαλόνια δε κάνουν τους στρατηγούς.

Το φορουμ εδω και καιρο εχει στρατιωτικη πειθαρχια. Προτεινω και την αλλαγη του domain σε armyavclub.gr

Οι συντονιστές και η ΔΟ είναι καθόλα αρμόδιοι, για την πορεία τις συζήτησις, καθώς επίσης αν ένα μήνυμα είναι σε σωστό θέμα η όχι.
Και λάθος να έχει γίνει, (κατά τη γνώμη μας) μπορούμε ευγενικά με ένα pm να ζητήσουμε από το συντονιστή να το ελέγξει.
Μην ξεχνάμε πως η δουλειά τους εδώ είναι εθελοντική, και αφιερώνουν ώρες από τον πολύτιμο χρόνο τους.

@malakudi Ούτε τα ποστ κάνουν το συντονιστή, ούτε τον καλό χρήστη. Ο σεβασμός προηγείται των 10.000 ποστ.
5 ημέρες εκτός.

@sekels Προσβάλλεις κάποιον, χωρίς καν να σου έχει απευθυνθεί προηγουμένως, και δεν είναι η πρώτη φόρα. Κάτι που κάνεις συχνά.
7 ημέρες εκτός

Εδώ κ κάποια ώρα πιάνω τα μισά κανάλια, πχ otesport 1/2/3 κ όχι τα υπόλοιπα πχ otesport 4/5/6 ...

Καμία ιδέα?Υπάρχει περίπτωση να είναι λόγω της κακοκαιρίας?

Πολυ πιθανο. Εγω παντως στα 4-5-6 δεν εχω καποιο προβλημα επειδη βλεπω το μπασκετ στο 4.

Εδώ κ κάποια ώρα πιάνω τα μισά κανάλια, πχ otesport 1/2/3 κ όχι τα υπόλοιπα πχ otesport 4/5/6 ...

Καμία ιδέα?Υπάρχει περίπτωση να είναι λόγω της κακοκαιρίας?

Κλείσε τον δεκτή απο το κουμπί που εχει στη πίσω μεριά και άνοιξε το πάλι μπορεί να εχει μπλοκάρει, αν εξακολουθεί το πρόβλημα ίσως φταίει η κακοκαιρία.

μάλλον θέμα καλοκαιρίας ήταν, απλά μου έκανε εντύπωση ότι έπιανε τα μισά κανάλια.

Πάντως το on-off από τον δεκτή θα το έχω στο μυαλό μ