Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ
@al capone: Έριξα μια ματιά στα μυνήματά σου. Με μία δόση υπερβολής, στα μισά διαμαρτύρεσαι για την ποιότητα εικόνας του ΟΤΕ και στα άλλα μισά για τις υπηρεσίες της Nova. Αν σε χαλάνε τόσο μη τους πληρώνεις! Να γκρινιάζεις συνέχεια δεν έχει νόημα.
Το παρον νημα έχει 1500+ σχόλια, από τα οποια στη συντριπική τους πλειοψηφία τα περισσότερα είναι για την εικόνα
Εγώ έχω κάνει 287 σχόλια από τα οποια περίπου τα 10 είναι στο παρόν νήμα, και σε σύγκριση με τα 1570 τον υπολοιπων φίλων είναι σταγόνα στον ωκεανό
Παρόλα αυτά μου λες ότι τα μισά μου σχόλια από τα 287 είναι παράπονα για την εικόνα
Μήπως δεν είμαι εγώ ο υπερβολικός?
Παμε και στην ουσία..
Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι συγκεκριμένα,(και ποσο μάλλον όταν ένα από αυτά τα προβλήματα είναι το κυριότερο, και αυτό για το οποιο πληρώνουμε, δηλαδή η εικόνα, και όχι κάποιο πλήκτρο του τηλεκοντρολ που θα μπορούσες να πεις έλα μωρε δε βαριέσαι θα πάρω ένα καινούργιο) οποτε λογικό είναι η οποια γκρίνια να επικεντρώνεται εκεί
Αν πάμε με τη λογική ότι δεν πρέπει να αναφερόμαστε σε αυτό το πρόβλημα πάνω από 2-3 φορες γιατί κουράζουμε, τότε από τα 1570 σχόλια που έχει το παρόν νήμα τα 1500 θα πρέπει να διαγραφουν, μιας και όλα μιλάνε για την εικόνα και το παρόν νήμα όπως και τα υπόλοιπα να κλειδωθούν, μιας και δεν υπάρχει κάτι καινούργιο να συζητήσουμε η να "γκρινιάξουμε" αφού όλα έχουν χιλιοειπωθεί. Kαι ας μείνει ανοιχτό μονο το "search"
Και όταν προκύπτει κάτι συνταρακτικά καινούργιο άξιο συζήτησης-γκρίνιας τότε να ανοίγει και το αντίστοιχο νήμα
Οσο για το "αν δεν μου αρέσει να σταματήσω να το πληρώνω" αυτή είναι πολυ απλοϊκή προσέγγιση και δυστυχώς βλέπω ότι την ασπάζονται πολλοι. Eλα μωρε αν δε σου αρέσει κοφτό
Στο σπίτι που μένω αν δε μου αρέσει κάτι να το πουλήσω?
Στο αυτοκίνητο που έχω αν δε μου αρέσει κάτι να το πουλήσω?
Στα ρούχα που φοράω αν δε μου αρέσει κάτι να μην τα φοράω?
Αυτό είναι που θέλουν οι εταιρίες, να μη συζητιέται τίποτα και πουθενά. Απλα να πληρωνουμε
Tης εταιρίες της καταλαβαίνω. Eσάς όχι