Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Βασικά ο Ολυμπιακός δεν βλεποταν! Δεν είμαι γάβρος, αλλά ήθελα να κερδίσουν. Τέλος πάντων.
Η εικόνα για HD απλά απαράδεκτη.

Last edited by a moderator:

εχω την αισθηση πως τις τελευταιες 2 ημερες υπαρχει αλλαγη προς το καλυτερο για τα καναλια cinema και sports- μηπως εχει γινει καμια αλλαγη στις συχνοτητες?

Το ίδιο έχω προσέξει κι εγώ ή για να το πω αλλιώς δεν έχω παρατηρησει αγώνα που να χαλάει η εικόνα. Πίστευα ότι ίσως να έτυχε αλλά βλέπω το λες κι εσυ

Μέχρι να δούμε το θα γίνει με τον νέο διαγωνισμό αδειών δε νομίζω να αλλάξει κάτι

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Αμήν και πολύ άργησαν

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Άντε να γίνει και σύντομα και να υπάρχουν τα κανάλια διαθέσιμα και στο Replay TV σε HD :)

Aς το κανουνε αυτο πρωτα και για τα ολα τα αλλα καναλια HD..

Αν η ταινία που παιζει τώρα στο cinema2 είναι hd εγώ είμαι ο Τσακ Νόρις

Καλησπερα σε λιγες μερες μαλλον θα γινω κ εγω κατοχος cosmote tv. Για να παρακολουθω αγωνες κατα προτιμηση. Απλα μετα απο αναγνωση αρκετων σχολιων ειδα οτι υπαρχει θεμα με την ποιοτητα της εικονας. Κ φυσικα ειναι μεγαλο προβλημα αν ακομα υπαρχει, διοτι θα παρακολουθω σε 55αρα οθονη οποτε ειμαι λιγακι σκεπτικος. Οποτε αν γνωριζει καποιος που ειναι ηδη κατοχος cosmote tv ας βοηθησει ρε παιδια, αλλαξε τιποτα προς το καλυτερο η οχι??

Καλησπερα σε λιγες μερες μαλλον θα γινω κ εγω κατοχος cosmote tv. Για να παρακολουθω αγωνες κατα προτιμηση. Απλα μετα απο αναγνωση αρκετων σχολιων ειδα οτι υπαρχει θεμα με την ποιοτητα της εικονας. Κ φυσικα ειναι μεγαλο προβλημα αν ακομα υπαρχει, διοτι θα παρακολουθω σε 55αρα οθονη οποτε ειμαι λιγακι σκεπτικος. Οποτε αν γνωριζει καποιος που ειναι ηδη κατοχος cosmote tv ας βοηθησει ρε παιδια, αλλαξε τιποτα προς το καλυτερο η οχι??

θα σε διαφωτισουν αλλοι σε αυτο μιας κ εγω δεν ειχα η δεν ειχα προσεξει ποτε καποιο προβλημα, το μονο που ηθελα να πω μιας και ειναι κ στην επικαιροτητα οι 4Κ γνωριζεις οτι ειτε εχεις μια τετοια και μια απλη full hd το ιδιο θα βλεπεις ετσι?

Nessus9201, αν το κύριο μέλημά σου είναι η άριστη ποιότητα εικόνας, υπάρχει θέμα.

Έχει απόλυτο δίκιο ο Σεραφείμ, ωστόσο από προσωπική εμπειρία σε άπειρες εναλλαγές τηλεοράσεων, η (προσωπική φυσικά) γνώμη μου είναι πως αν έχεις LG τηλεόραση θα δεις λίγο καλύτερα αποτελέσματα, σε σχέση για παράδειγμα με μια Samsung. Η LG με τις κατάλληλες ρυθμίσεις θα σου δείξει μια αξιοπρεπή εικόνα. Και γω με 55ρες παίζω τα τελευταία χρόνια και σου μιλάω εκ πείρας μιας και σε τόσες πολλές ίντσες βλέπεις δυστυχώς όλα τα μειονεκτήματα που έχει το χάλια οπτικό επίπεδο της χώρας μας στον τομέα της δορυφορικής. Ωστόσο αν όντως είσαι ψείρας και το κύριο μέλημά σου είναι η τέλεια εικόνα.... τότε θα ζοριστείς λίγο!

πολυ καλη η cosmote σαν πακετο αλλα δυστηχως μην εχεις προσδοκιες για hd μετριοτατη η εικονα !

Να ειστε καλα για τις απαντησεις σας. θα τα λαβω ολα υποψιν μου παιδια γιατι οντως θα εχω απαιτησεις απο την ποιοτητα της εικονας διοτι κ η τηλεοραση που αγορασα προσφατα ειναι μια samsung 4κ 55αρα απο την premium σειρα με κοστος λιγο πανω απο 1000 ευρω. Οποτε ειναι κριμα να μην μπορω να απολαυσω τα προνομια που μπορει να μου προσφερει.

H εικονα στο replay υπαρχει σχεδιασμος να γινει HD ? τωρα ειναι μονο στην ERT HD

Σε ερώτηση που τους έκανα μου ειπανε δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, ειναι σε sd μου ειπανε για να μπορούνε να βλέπουνε όλοι.

Tους ξαναρωτάω, δεν γίνετε να προσαρμόζεται η εικόνα ανάλογα με την ταχύτητα του καθενός
Γιατί να εξαρτιέμαι εγώ από κάποιον που πιάνει 4

Απάντηση δεν πήρα..

Προφανώς σου είπαν "για να βλέπουν όλοι" γιατί αν αρκετοί χρήστες τραβήξουν ταυτόχρονα HD περιεχόμενο μέσω replay, δεν θα σε ενδιαφέρει η ταχύτητα που έχεις αλλά το διαθέσιμο bandwidth του παρόχου.

Κατάλαβα τι λες
Αλλα για το tv plus δεν ισχύει το ίδιο?
Πως το προσφέρει HD αφού αν δουν σύγχρονος ταινία ένας ικανός αριθμός συνδρομητών δεν θα φτάσει το bandwidth του παροχου