Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Δυστυχώς η νοβα έχει πολ´ύ καλύτερη εικόνα στα cinema της...

Μικρή σημασία έχει,
Περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις να δεις κάτι στα ελεύθερα ελληνικά κανάλια παρά στα Cosmote Cinema,ο ορισμός της σαβούρας.

Last edited by a moderator:

Μικρή σημασία έχει,
Περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις να δεις κάτι στα ελεύθερα ελληνικά καναλια παρά στα Cosmote Cinema,ο ορισμός της σαβούρας.

καλο ειναι να μιλαμε για το ατομο μας και οχι στον τριτο ενικο η πληθυντικο. π.χ εγω ενω ειχα την πολυτελεια να βλεπω ταινιες απο nova το κατηργησα διοτι μου αρεσουν περισσοτερο του οτε...δεν ειμαι και των νεων ταινιων ποτε δεν ημουν..και απο τις 10 που θα δω οι 9 μου αρεσουν..αλλα εγω ειμαι εγω οπως κ εσυ εσυ. γιαυτο να μην γενικευουμε λεω!

Δε καταλαβαίνω γιατί είναι "δυστυχως" ή "ευτυχώς". Το θέμα είναι και οι δύο πλατφόρμες να έχουν καλή ποιότητα.

Τοσες εκπομπες μαγειρικης εχει η τηλεοραση δεν καταλαβαινω τον ενθουσιασμο για αυτο το καναλι

Την ίδια απορία έχω κι εγώ, λες κι αυτό έλειπε από την ελληνική tv

Σχεδόν σε όλα τα κανάλια η εικόνα είναι καλύτερη

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Προχθές το βράδυ ρίχνοντας μια ματιά στα νέα κανάλια και περνώντας από το μαγνητοσκοπημένο Σπορτίνγκ-Πόρτο, η εικόνα μου φάνηκε πολύ καλύτερη από κάποια παιχνίδια που παρακολούθησα μέσα στο ΣΚ. Έχει κάποιος αντίστοιχη άποψη ή ήταν η ιδέα μου;

Προχθές το βράδυ ρίχνοντας μια ματιά στα νέα κανάλια και περνώντας από το μαγνητοσκοπημένο Σπορτίνγκ-Πόρτο, η εικόνα μου φάνηκε πολύ καλύτερη από κάποια παιχνίδια που παρακολούθησα μέσα στο ΣΚ. Έχει κάποιος αντίστοιχη άποψη ή ήταν η ιδέα μου;
Έφυγαν τα discovery οπότε αυτόματα ανέβηκε η ποιότητα στους αναμεταδότες που υπήρχαν.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

αυτο που γραφουν για hd ισως ισχυει αφου υπαρχου σε hd ενω το κριμιναλ κ το nature δεν το βρηκα πουθενα hd εδω στην ευρωπη,μονο εξπλορερ ειναι hd ,απλα εδω μπηκε το sd,to hd εχει ολη μερα προγραμμα

Tο CI υπάρχει στην Ιταλια σε HD
http://guidatv.sky.it/guidatv/canale/ci-crime+-investigation-hd.shtml

Tο Nature σε πολλές χώρες είναι ένα με το History όπου είναι σε HD

δεν ηξερα για ιταλια,δεν ειχα δει. οντως χθες μου φανηκε κ σε μενα λιγο καλυτερη εικονα .

Ανέβηκε σε όλα η ποιότητα εκτος από το cinema 1 και το sport1 λόγο του ότι στην συχνότητα που ήταν δεν υπήρχε κάποιο κανάλι από αυτά που αφαιρέθηκαν.
Στα sport το υψηλότερο Bitrate ειχε το sport 1 οπου ήταν καρφωμένο στο 6
Τώρα πήγε και το sport 2 στο 6 και ανέβηκαν κα τα υπόλοιπα.
Παράδειγμα το sport 4 που δεν ξεπερνούσε το 4 τώρα έχει μ.ο. 6,3 max 6,9. Το sport 6 έχει μ.ο.5,8 max 8!
Το θέμα είναι ότι στην 11843 που δεν υπήρχε κάποιο βασικό κανάλι cinema η sport ανέβηκε το luxe όπου φτάνει max 7. Το luxe...
Μια ανακατανομή πιστεύω είναι επιβεβλημένη ώστε να δοθεί το bandwith εκεί που πρέπει και όχι στο luxe

Τώρα αν κάνει διορθωτικές κινήσεις ο ΟΤΕ κατ'εμέ πρέπει να γίνουν HD οπωσδήποτε το CI και κάποιο Viasat

παντως διαφορα στην εικονα στα αθλητικα βλεπω και εγω εχει βελτιωθει αρκετα.το θεμα ειναι τωρα να στρωσουν και τα καινουρια καναλια καποια με αναβαθμιση σε hd και στα αλλα να φτιαξει αρκετα η εικονα να βλεποντε ανετα.και το τελευταιο αγκαθι ειναι να ξαναγυρισουν τα eurosport.και πιστευω οι γκρινιες και οι μουρμουρες θα αρχισουν να περνανε μετα την απωλεια των discovery που ηταν σοκ για καποιους :furious3:

Με μια κίνηση θα ανέβαινε κατακόρυφα η ποιότητα,
Και το πολυ να έβλεπες 5-10 διαμαρτυρίες, όχι παραπάνω

Δε καταλαβαίνω γιατί είναι "δυστυχως" ή "ευτυχώς". Το θέμα είναι και οι δύο πλατφόρμες να έχουν καλή ποιότητα.

Δυστυχώς επειδή εδώ λέμε για την κοσμοτε.Στο άλλο θα έγραφα ευτυχώς.:worshippy:

Ωρες-ωρες πραγματικα με αφηνουν αναυδο αυτα που διαβαζω. Εαν η νόβα αντι για 8mbps ειχε 4mbps θα ηταν "ευτυχως". Μαλλον χαρακτηριστικό της κοινωνιας μας-μη γινω καλυτερος, ας γινει ο αλλος χειροτερος.

ΑΛΛΟ εννοώ!!Όταν έχεις νοβα, γράφεις στο θέμα της νοβα.Αν εγώ πάω και γράψω ''ευτυχώς η νοβα παιζει καλύτερα από τον οτε'' συμαίνει ότι λέω μπράβο στη νοβα και νιώθω τυχαιρός που έχω νοβα.Αν γράψω το αντίθετο θα κρίνω τη νοβα αρνητικά σε σχέση με τον οτε.Που το κακό;;Τι να πω...φοβόμαστε να γράψουμε κάτι γιατί πάντα κάποιος παρεξηγείτε..

1) Κανονικά το C+I πρέπει να κάνουν HD, καθόσον το ΙDX (το οποίο αντικατέστησε) ήταν HD.

2 ) Να ρωτήσω επίσης κάτι και για το National Geographic, αν τυχόν και γνωρίζει κανείς, γιατί εδώ και πολύ καιρό έχω την παρακάτω απορία:
Το συγκεκριμένο κανάλι (το οποίο είναι το αγαπημένο μου κανάλι σε ντοκυμαντερ) λειτουργει σε δύο μορφές: Στη SD μορφή, όπου υπάρχει η κανονική ροή του προγράμματος του, και ταυτόχρονα υπάρχει και η HD μορφή του, με διαφορετική ροή προγράμματος όμως, όπου ουσιαστικά επιλέγονται 4-5 εκπομπές που είχαν προβληθεί πριν απο μέρες / εβδομάδες / μήνες στην SD έκδοση του καναλιού, και προβάλλονται κυκλικά 3-4 φορές σε μια ημέρα κ.ο.κ. Αυτόν τον "παραλογισμό" ειλικρινά δεν μπόρεσα ποτέ να τον καταλάβω! Και λέω "παραλογισμό", γιατί οποιαδήποτε αξιόλογη εκπομπή του ΝG με ενδιέφερε να την δώ, την έχω ήδη δει στo SD κανάλι, αρκετό έως πολύ καιρό πριν την παίξει στο HD κανάλι, και το έχω κάνει αφένος γιατί δεν είχα την διάθεση να περιμένω (ειδικά οταν δεν γνωρίζω εκ των προτέρων πόσο ακριβώς πρέπει να περιμένω) και αφετέρου επειδή δεν μπορώ να είμαι καν βέβαιος αν θα την παίξει κάποια στιγμή και στο ΗD κανάλι (αφού δεν παίζει τα πάντα αλλά γίνονται επιλογές). Και φυσικά, είναι χάσιμο χρόνου να κάτσω να ξαναδώ την ίδια εκπομπή, μόνο και μόνο επειδή μεταδίδεται (επιτέλους!) και με HD εικόνα. Συνεπώς το HD μου φαίνεται εντελώς αδιάφορο και μάλλον "άχρηστο" ως κανάλι (με τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα), αφού αυτό που χρειάζομαιι (HD εικόνα) ποτέ δεν μου το δίνει την στιγμή που το χρειάζομαι, και ούτε καν είναι εντελώς βέβαιο οτι θα μου το δώσει κάποια στιγμή. Το λογικό θα ήταν, η κανονική ροή του προγράμματος (που αυτό μας ενδιαφέρει πρωτίστως) να είναι σε HD μορφή, και να υπάρχει επικουρικά και η SD μορφή, όπου κάποιος που θα έχει χάσει κάποια εκπομπή που τον ενδιαφέρει, να έχει μια τελευταία ευκαιρία να την δει, έστω και σε SD μετάδοση, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Εδώ όμως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο και αυτό μου φαίνεται εντελώς αλλοπρόσαλλο! Ειναι π.χ. σαν να υπήρχανε 2 μόνο COSMOTESPORT κανάλια, το ένα SD και το άλλο HD, και επέλεγαν για την ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μας το COSMOTESPORT SD, ενώ το COSMΟΤESPORT HD θα "χαραμιζόταν" προκειμένου να μας δείχνει κάποιους μόνο αγώνες "κονσέρβα" (ήτοι σε μαγνητοσκόπηση, 2-3 μήμες μετά, όταν δηλαδή δεν θα ενδιέφεραν πλέον σχεδόν κανένα). Ξέρει κανείς τι στο καλό συμβαίνει;

Last edited:
Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Εχθές χάζεψα λίγο, μετα από πολύ καιρό και λόγο έλειψης ενδιαφέροντος με τα νεα κανάλια cosmote, τα συμβατικά κανάλια μέσου DIGEA και απογοητεύτικα βλέποντας πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα νέα κανάλια της Cosmote...:furious3:
Ξέρει κανείς αν μπορούμε να απευθυνθούμε κάπου μήπως και καταφέρουμε να καταγγείλουμε την σύμβαση; Κάτι διάβαζα πάνω για "συνηγορο του καταναλωτή".
Παίζει να βγάλουμε άκρη;

Δυστυχώς όχι. Ο συνηγορος του καταναλωτη θα σε βοηθήσει σε νομικά ζητήματα ή αλυτες υποθεσεις. Στη φόρμα που πρεπει να συμπληρωσεις, πρεπει να πεις και τι ζητάς και τον τροπο που συμβιβάζεσαι, οποτε εκει ειναι δυσκολο να γραψεις "Φτιαξτε την ποιοτητα!"

Δυστυχώς όχι. Ο συνηγορος του καταναλωτη θα σε βοηθήσει σε νομικά ζητήματα ή αλυτες υποθεσεις. Στη φόρμα που πρεπει να συμπληρωσεις, πρεπει να πεις και τι ζητάς και τον τροπο που συμβιβάζεσαι, οποτε εκει ειναι δυσκολο να γραψεις "Φτιαξτε την ποιοτητα!"

Μα να φύγω θέλω χωρίς να πληρώσω και κερατιάτικα 110 που μου ζητάνε.
Παίζει να καταφέρω κατι εκει?