Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της COSMΟΤΕ

με καθε επιφυλαξη το λεω ισως στο θεμα των υποτιτλων να βρεθει ακρη μεσω εσρ
καθως βγηκαν καναλια με υπτοτιτλους και μπηκαν αλλα που ειτε εχουν παροδικα ειτε δεν εχουν προς το παρον καθολου
σε απαντησεις τους ειπαν οτι μπορει να παρει μηνες

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Aισθητή πάντως η διαφορα στα sport κανάλια, μειώθηκαν αρκετά τα σπασιμοπιξελιασματα

Καλησπέρα σας. Ποια συνδρομή έχει καλύτερη ποιότητα; Η δορυφορική ή μέσω internet; Ξέρετε περίπου πόσο είναι η διαφορά στο bitrate;

Ευχαριστώ!

Μέσω VDSL. Μπορεί να έχει και 2-3k.

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της COSMΟΤΕ

μηπως ξερεις αν εχει καποια καθηστερηση ηχου σε σχεση με δορυφορικη? γιατι κατω απο το σπιτι ειμαι γεματος καφετεριες και ειναι πολυ εκνευριστικο να ακους πρωτα το γκολ απο εκει και μετα να το βλεπεις...😀😀😀? επειδη οπου να να θα ενεργοποιηση vdsl o ote στην περιοχη μου και το σκευτομαι καθαρα λογο ποιοτητας HD ΠΟΣΟ download τρωει η θεαση ενος hd καναλιου?

Περίπου 8Mbps για τα HD και 4,5 Mbps για τα SD στο IPTV. Για την καθυστέρηση δεν γνωρίζω.

ΓΕΛΑΝΕ και οι δορυφόροι με την ΧΑΛΙΑ ποιότητα των καναλιών που μπήκαν!
Το ότι εν έτη 2017 θα βλέπαμε ποιότητα VHS σε νέα κανάλια, αυτό με ξεπερνάει..
Κάτσε να τελειώσει το συμβόλαιο και άντε γεια! Καλύτερη ποιότητα βλέπεις από τα online προγράμματα στο ίντερνετ.
Θα πω για παράδειγμα το Crime+Investigation και τα Viasat! Πλάκα μας κάνουν? Όχι απλά VHS, αλλά Vcd ποιότητα!
Εγώ προσωπικά τους πήρα τηλέφωνο και τους τα φόρεσα. Προτείνω να το κάνετε ΌΛΟΙ, γιατί όσο δεν μιλάμε, τόσο θα συνεχιστεί αυτό το χάλι.
ΝΤΡΟΠΗ!

τα food network και fine living είναι πλέον σε HD.

Food και fine πήραν την εικόνα που τους αξιζε καθώς είχαν την πιο απαράδεκτη.αυτο οφείλεται στις διαμαρτυρίες ,δεν ήταν αρχικος σκοπός τους να τα βάλουν hd.φυσικά και στο explore και crime αξίζει η ιδια τύχη .

Food και fine πήραν την εικόνα που τους αξιζε καθώς είχαν την πιο απαράδεκτη.αυτο οφείλεται στις διαμαρτυρίες ,δεν ήταν αρχικος σκοπός τους να τα βάλουν hd.φυσικά και στο explore και crime αξίζει η ιδια τύχη .

Έχεις κάτι συγκεκριμένο, ?Αυθαίρετο συμπέρασμά, μου φαίνεται.

Και εγώ νομίζω ότι πιθανώς να έπαιξαν ρόλο οι διαμαρτυρίες.
Τι νόημα έχει να τα βάλουν Sd με ανάλυση 300*200i και λίγες μέρες μετά να τα κάνουν HD.
Μακάρι να κάνουν και τα Viasat και το C+I HD, αλλά δεν το βλέπω πιθανό.

Να το πω αλλιώς αφού σου φενεται αυθαίρετο.σε τι ανάλυση μπηκαν1 του Οκτώβρη τα κανάλια;ειναι δυνατόν να αγόραζαν hd απο τις αρχές Σεπτέμβρη που διερευσαν τα νέα κανάλια ,και στην 1 του μήνα να βάλαν sd;και στις 9του μήνα hd;όταν δημοσίευμα ανέφερε οτι θα γίνουν hd προς τα τέλη του μήνα;τα υπόλοιπα νέα hd μπήκαν κατευθείαν γιατί ετσι αγοράστηκαν.

Και πληροφορίες να είχα δεν θα έλεγα απο που τις εχω.αλλα ειναι απλα τα πράγματα.δεν τρώμε σανο

Το παιχνίδι στη Cosmtesport 7 σ'αυτήν τη στιγμή έχει απαράδεκτη εικόνα!!! Αν είναι ΗD αυτή!!!! Ντροπή!!!

Η εικόνα του παιχνιδιού τη Stuttgart είναι καλή! Όπως είναι ο Δωνης που έβαλε το πρώτο του γκολ!

Το παιχνίδι στη Cosmtesport 7 σ'αυτήν τη στιγμή έχει απαράδεκτη εικόνα!!! Αν είναι ΗD αυτή!!!! Ντροπή!!!

Το τσέκαρα, στο IPTV δεν ήταν κακή, ωστόσο καμία σχέση με τα σύνηθη. Πιστεύω μέτρια παραγωγή σε συνδυασμό με χαμηλό bitrate αν έχεις Δορυφορικό, αποτελέσματα τραγικά.

Το τσέκαρα, στο IPTV δεν ήταν κακή, ωστόσο καμία σχέση με τα σύνηθη. Πιστεύω μέτρια παραγωγή σε συνδυασμό με χαμηλό bitrate αν έχεις Δορυφορικό, αποτελέσματα τραγικά.
Ναι δορυφορικό!

Να ρωτήσω κατι ρε παιδια, απο την στιγμή που τα περισσότερα καναλια δεν εχουν υπότιτλους γιατί δεν παμε σε αγγλικό πακέτο?
Γίνεται στην Ελλάδα να βάλουμε sky πχ?

Όχι, για τυπικους λόγους (συνδρομη εκτος χωρας), για πρακτικους λόγους (ειναι στις τοπικες δεσμες του Astra 2E/F/G, απαιτεί κτήνη), και επειδη μονο το αθλητικό πακέτο κοστίζει 45ευρω.

Όχι, για τυπικους λόγους (συνδρομη εκτος χωρας), για πρακτικους λόγους (ειναι στις τοπικες δεσμες του Astra 2E/F/G, απαιτεί κτήνη), και επειδη μονο το αθλητικό πακέτο κοστίζει 45ευρω.
Αρα δεν γίνεται!