Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

To σωστο ειναι οσα καναλια ειναι HD να εχουνε και replay σε HD οσα σε SD να εχουνε σε SD

τωρα αν καποιοι δεν εχουνε ταχυτητα πανω απο 7-8 mb τι να κανουμε
υπαρχει ενα μεγαλυτερο κομματι κοσμου που εχει πανω απο αυτην την ταχυτητα
δεν γινεται να μενει παντα πισω η εξελιξη και να κρατανε αυτοι και τους αλλους πισω
Τι είναι αυτά που γράφεις?
Δεν φταίει ο καθένας αν ο πάροχος δεν κάνει τις αναβαθμίσεις που πρέπει για να έχουν όλοι καλές ταχύτητες...

Σε πληροφορω ότι στο χωριό μου έχει 50 mbps κι εδώ που μένω σε πόλη έχει μέχρι 24 οπότε μπαρουφες λες για τα κολοκοτρωνιτσια...

Oποτε και στο χωριο σου και στην πολη σου μπορεις να παρακολουθησεις σε hd

στα λογια μου ερχεσαι οτι το ποσοστο καλυψης με υψηλες ταχυτες ειναι μεγαλο

επισης οπως λεει και εδω

" Προσωρινή αποθήκευση προγραμμάτων COSMOTE REPLAY TV, COSMOTE CINEMA ON DEMAND & COSMOTE TV PLUS σε περίπτωση που η ταχύτητα της σύνδεσης σου είναι χαμηλή ώστε να μπορέσεις να τα παρακολουθήσεις στη συνέχεια"

Οποτε οποιο ποσοστο(το οποιο πιστευω ειναι μικρο) εχει ταχυτητα κατω απο 7-8mb μπορει να προμηθευτει εναν εξωτερικο σκληρο δισκο και να κανει την δουλεια του

Oποτε και στο χωριο σου και στην πολη σου μπορεις να παρακολουθησεις σε hd

στα λογια μου ερχεσαι οτι το ποσοστο καλυψης με υψηλες ταχυτες ειναι μεγαλο

επισης οπως λεει και εδω

" Προσωρινή αποθήκευση προγραμμάτων COSMOTE REPLAY TV, COSMOTE CINEMA ON DEMAND & COSMOTE TV PLUS σε περίπτωση που η ταχύτητα της σύνδεσης σου είναι χαμηλή ώστε να μπορέσεις να τα παρακολουθήσεις στη συνέχεια"

Οποτε οποιο ποσοστο(το οποιο πιστευω ειναι μικρο) εχει ταχυτητα κατω απο 7-8mb μπορει να προμηθευτει εναν εξωτερικο σκληρο δισκο και να κανει την δουλεια του

Μιας και είμαι κι εγώ συνδρομητής όπως εσύ,δεν θέλω σκληρό για να κάνω τη δουλειά μου,θέλω με μια απλή κίνηση να δω το replay με το 7-8 που εχω.Μέχρι να μου φέρουν υψηλές ταχύτητες αυτό που με βολεύει προσωπικά είναι το replay σε sd.Αν το ρυθμίσουν ανάλογα με την ταχύτητα,τότε όλα ΟΚ.

Οποτε θελεις αρκετοι να μην εχουνε εικονα HD επειδη εσυ δεν θελεις να παρει εξωτερικο σκληρο δισκο
να εχεις την επιλογη εσυ να το κανεις αλλα επειδη δεν θελεις να την στερεις και απο αλλους

τι ταχυτητα εχεις δηλαδη αν επιτρεπεται?

Οποτε θελεις αρκετοι να μην εχουνε εικονα HD επειδη εσυ δεν θελεις να παρει εξωτερικο σκληρο δισκο
να εχεις την επιλογη εσυ να το κανεις αλλα επειδη δεν θελεις να την στερεις και απο αλλους

Οπως είπαμε να κάνουν τη ρύθμιση αναλογα με την ταχυτητα.Μέχρι τότε ο καθένας το κοιτάει από την πλευρά του.Πιάνω 8-9 και το tv plus δεν το χρησιμοποιώ γιατί συχνά κολλάει.Ας δούμε αν θα γίνει κάτι,ελπίζω να επεικτεινουν το vdsl παντού.

Δεν σου λέει αυτό...
Σου λέει να υπάρχει ρύθμιση και σε SD όπως είναι για παράδειγμα το Youtube και το Νetflix...
Η Cosmote σου λέει το περιεχόμενο είναι σε HD αν δεν εχεις 7 mbps και πάνω δεν βλέπεις και είναι λάθος, έπρεπε να στο δίνει και σε SD...

Και στο ξαναλέω δεν φταίει ο κάθε πελάτης αν η ταχύτητα του είναι τραγική, φταίει αποκλειστικά ο πάροχος...

Mια εποχη συγχρονιζα και εγω με 7-8 και εβλεπα Plus χωρις προβληματα

και για να κλεισω το θεμα ειναι αρκετο πιθανο οτι δεν κανει το replay hd σε ολα τα καναλια επειδη χρειαζεται μεγαλυτερη υποδομη που θα πληρωσει οχι επειδη ορισμενοι θα εχουν κολληματα στην εικονα(που δεν θα τα εχουνε με σκληρο δισκο)
και αυτο φαινεται απο το οτι το περιεχομενο του cosmote plus ειναι αποκλειστικα σε hd

Είναι ιδέα μου ή η εικόνα στο Μπέτις - Ολυμπιακός είναι πολύ κακή; Θολούρα, καμιά ευκρίνεια στα πρόσωπα και σπασίματα.

Ειδα πριν λιγο στο ote cinema 2 το υπεροχο Earth: One Amazing Day. Η εικονα κρυσταλλο θα ελεγα σιγουρα bitrate στα 8-9mb σε 55αρα τηλεοραση. Ισως με την αφαιρεση των 11 καναλιων να ανεβηκε η ποιοτητα σε αυτα που πρεπει και βλεπει ο κοσμος.

Ποιο κανάλι έχει τ μεγαλύτερο bitrate στην Cosmote ? Δηλαδή σε ποιο θα δούμε την καλύτερη εικόνα γενικά ?

Όσο υπάρχουν ακόμη τα κομμένα περιφ. κανάλια στο μενού καναλιών *ας έχουν μόνο κάρτα ενημέρωσης* η ποιότητα εικόνας στα υπόλοιπα δεν θα φτιάξει..... Πρέπει να φύγουν εντελώς...δεν ξέρω γιατί τα κρατάνε... ίσως θέλουν να τους δώσουν άλλη μια ευκαιρία μπας και πληρώσουν..... Αλλά η εικόνα παραμένει χάλια στα υπόλοιπα κανάλια.....

εχει αναφερει ο davinci πως θα μπουν τα καινουργια καναλια την θεση απλα ακομα τρεχει η διαδικασια.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

#STELIOS άρα μην περιμένουμε βελτίωση ποιότητας εικόνας.... Πφφφφφφ.....

τι να σου πω, και εγω περιμενα με την διακοπη των περιφερειακων να δουμε καλυτερη εικονα αλλα οπως φενεται δεν προκειτε, ισως να δουμε με την ενεργοποιηση του αναμεταδοτη (ανεκδοτο εχει καταντησει και αυτο, απο 15/8 δοκιμες κανουν ?)

Απαράδεκτη ποιότητα σημερα στο assassins creed

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η εικόνα στα κανάλια cinema κύριος σε blockbuster με γρήγορες σκηνές είναι για τα σκυλιά

Last edited by a moderator: