Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

@winlink ξερεις οτι δεν λες κατι λαθος.
Αυτη την στιγμή η υπηρεσια cosmote tv μεσω ευριζωνικης δινεται σε πελατες adsl και vdsl στα κανάλια αναφερει λογοτυπο hd και ειναι πραγματι hd για τους κατοχους vdsl-συνδρομη hd αλλα ιδιο λογοτυπο hd στα καναλια αναφερει κ στους κατοχους adsl- συνδρομή sd που προφανως δεν ειναι hd.παλαιοτερα στο epg ενημερωνε οτι η θεαση για αυτες τις περιπτωσεις γινεται σe sd

Eπισης υπαρχουν περιοχες που πλεον δεν δινει διαθεσιμοτητα ευριζωνικης adsl ενω παλαιοτερα εδινε.
Αυτο οσον αφορα τα προβλήματα θεασης που μπορεί να προκυψουν. Με ατου της το δορυφορικο βεβαια τουλάχιστον διχνει να ειναι πιο τιμια προς τον πελατη κ να μην προσφέρει υπηρεσιες που δεν μπορει να στηριξει,επαθαν κ εμαθαν εν αντιθεσει με αλλους η οποιοι βεβαια βασιζονται μονο στην iptv .με την εγκαθιδρυση του Vdsl σε ολο κ μεγαλυτερο ευρος στην χώρα θα ληθουν κ αυτα.

Η γνώμη μου πιο καλά δορυφορικό για να έχεις όλοι την γραμμή για κατέβασμα η ότι άλλο θες

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άμα τα ελληνικά είναι πραγματικό HD εγώ είμαι ο Γιασέρ Αραφάτ..... Και στα περισσότερα κανάλια (σχεδόν όλα, ελληνικά και υπόλοιπα) μια ανεξήγητη λάμψη-φωτεινότητα των καναλιών.... Καμία σχέση η ποιότητα εικόνας σε σχέση με της Nova.....

Άμα τα ελληνικά είναι πραγματικό HD εγώ είμαι ο Γιασέρ Αραφάτ..... Και στα περισσότερα κανάλια (σχεδόν όλα, ελληνικά και υπόλοιπα) μια ανεξήγητη λάμψη-φωτεινότητα των καναλιών.... Καμία σχέση η ποιότητα εικόνας σε σχέση με της Nova.....
Μερικά SD κανάλια έχουνε καλύτερη εικόνα από αυτά τα δήθεν HD ελληνικά...

Η γνώμη μου πιο καλά δορυφορικό για να έχεις όλοι την γραμμή για κατέβασμα η ότι άλλο θες

Αλλά έχεις θέματα λήψης όταν έχει ισχυρή κακοκαιρία στην περιοχή σου, εκτός και αν έχεις κάτοπτρο τύπου ΟΤΕ στη Νεμέα, γιατί και με τέτοιο
1978cb61d65b488cb65125d1803424be.jpg

έχει τύχει να ρίχνει καρεκλοπόδαρα στην Κάντζα και να μην έχουν σήμα οι συνδρομητές της Nova γιατί εμποδιζόταν το εκπεμπόμενο προς τον δορυφόρο σήμα!

Αλλά έχεις θέματα λήψης όταν έχει ισχυρή κακοκαιρία στην περιοχή σου, εκτός και αν έχεις κάτοπτρο τύπου ΟΤΕ στη Νεμέα, γιατί και με τέτοιο
1978cb61d65b488cb65125d1803424be.jpg

έχει τύχει να ρίχνει καρεκλοπόδαρα στην Κάντζα και να μην έχουν σήμα οι συνδρομητές της Nova γιατί εμποδιζόταν το εκπεμπόμενο προς τον δορυφόρο σήμα!
Δεν βρέχει κάθε μέρα

@winlink ξερεις οτι δεν λες κατι λαθος.
Αυτη την στιγμή η υπηρεσια cosmote tv μεσω ευριζωνικης δινεται σε πελατες adsl και vdsl στα κανάλια αναφερει λογοτυπο hd και ειναι πραγματι hd για τους κατοχους vdsl-συνδρομη hd αλλα ιδιο λογοτυπο hd στα καναλια αναφερει κ στους κατοχους adsl- συνδρομή sd που προφανως δεν ειναι hd.παλαιοτερα στο epg ενημερωνε οτι η θεαση για αυτες τις περιπτωσεις γινεται σe sd

Eπισης υπαρχουν περιοχες που πλεον δεν δινει διαθεσιμοτητα ευριζωνικης adsl ενω παλαιοτερα εδινε.
Αυτο οσον αφορα τα προβλήματα θεασης που μπορεί να προκυψουν. Με ατου της το δορυφορικο βεβαια τουλάχιστον διχνει να ειναι πιο τιμια προς τον πελατη κ να μην προσφέρει υπηρεσιες που δεν μπορει να στηριξει,επαθαν κ εμαθαν εν αντιθεσει με αλλους η οποιοι βεβαια βασιζονται μονο στην iptv .με την εγκαθιδρυση του Vdsl σε ολο κ μεγαλυτερο ευρος στην χώρα θα ληθουν κ αυτα.

Απόλυτα σωστά τα λέει ο συνφορουμίτης ! Σε επικοινωνία που είχα με τους τεχνικούς "ειδικούς" της ΚΟΣΜΟΤΕ, με ενημέρωσαν ότι με ευρυζωνική σύνδεση για την τηλεόραση και γραμμή ADSL, δεν έχεις τίποτα (!!) σε HD (παρά τα λογότυπα που φαίνονται...). ΔΗλαδή με άλλα λόγια, "σε κοροϊδεύουμε όταν λέμε για HD σε αθλητικά και σινεμά, όλα SD είναι !!"

Τώρα, αν αλλάξω σε VDSL (και αυτό έκανα χτες περισσότερο για να έχω καλές ταχύτητες ίντερνετ), έρχεται μαζί "χωρίς έξτρα χρέωση" (αυτό θα έλειπε!) και το πακέτο ipTV που θα μου επιτρέπει να βλέπω τα πάντα σε HD. Έτσι τουλάχιστον μου είπε η (ευγενέστατη, κατά τα άλλα) δεσποινίδα στο 13888, αλλά δεν ήταν απόλυτα σίγουρη αν η υπηρεσία αυτή δίνεται στην περιοχή μου (κέντρο Αθήνας, στο Νοσ. Συγγρού !!). Ψάχνοντας μόνος μου, βρίσκω ότι το παρέχουν αυτό στην περιοχή μου, αναμένω λοιπόν 2-3 μέρες να ενεργοποιηθεί η VDSL σύνδεση για να ξέρω σίγουρα.

Και θα σας ενημερώσω !

Δυστυχώς φίλε, η δορυφορική δεν επιτρέπεται στην πολυκατοικία που μένω! 'Εχω περίεργους γειτόνους που δεν θέλουν κεραίες στην ταράτσα: άσε έχουμε "σκοτωθεί" για αυτό...
Κι έχει και το θέμα με τις βροχές και καταιγίδες...

Τελικα θα γινει το TCM ΗD? Λεγατε απο Ιανουάριο αλλά τίποτα. ΔΕΝ βλεπεται η ποιότητα.

Για τον 8ο αναμεταδότη ξέρουμε τίποτα;
Μου κάνει εντύπωση που δε γράφει κανένα site , τίποτα για ένα θέμα που θα βελτιώσει την εμπειρία θέασης στο πακέτο.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Τελικα θα γινει το TCM ΗD? Λεγατε απο Ιανουάριο αλλά τίποτα. ΔΕΝ βλεπεται η ποιότητα.

Κάαααποτε που έβλεπα το νυν Sky Deutschland, τότε Premiere, ξεκλειδώνε στον δέκτη μου, το TCM που είχε στο πρόγραμμα του, σαν SD είχε μια χαρά εικόνα, σε 50 Pany Plasma έβλεπα και δεν είχα παράπονο. Τηρουμένων πάντα των αναλογιών.

Sent from my iPhone using Tapatalk

με 2mb δεν μπορεις να εχεις σωστη εικονα, τουλαχιστων 5-6mb θα επρεπε να εχει.

Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμένο για το νεο αναμεταδοτη,και το βρισκω λογικο απο την αποψη οτι δεν θα μπορούσαν να βγαλουν στην φορα το πλανο τους,δηλαδη με το αν θα γεμισει με νεα καναλια(εαν τρέχουν συζητησεις για συμφωνιες),αν θα γεμίσει απο μεταφορες απο αλλες συχνότητες η θα γινει μια μίξη των δυο.πάντως γινεται ενα συμμάζεμα γενικότερο,ξεκινησε με τα τοπικα,συνεχιζεται με την αποχωρηση 2 on demand και υπαρχει κ ο αναμεταδότης,για τον οποιο εχω την αισθηση οτι δεν θα αργήσει πολυ ακομη.
Βεβαια ποτε δεν θα ειναι ολοι ικανοποιημενοι.

Παντως το θεμα των τοπικων και των on demand ειχε συζητηθεί κ εδω πολλες φορές κ οι αποφασεις που πηρε η εταιρία ειναι συμφωνες με την πλεοψηφια των αποψεων που ειχαν κατατεθει εδω μεσα.

Δυστυχώς φίλε, η δορυφορική δεν επιτρέπεται στην πολυκατοικία που μένω! 'Εχω περίεργους γειτόνους που δεν θέλουν κεραίες στην ταράτσα: άσε έχουμε "σκοτωθεί" για αυτό...
Κι έχει και το θέμα με τις βροχές και καταιγίδες...
80χρονους γείτονες έχεις?
Άντε να εξηγήσεις ότι το σήμα έτσι κι αλλιώς έρχεται απ' τον δορυφόρο και την διαφορά πομπού και δέκτη...
Κουράγιο...

Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμένο για το νεο αναμεταδοτη,και το βρισκω λογικο απο την αποψη οτι δεν θα μπορούσαν να βγαλουν στην φορα το πλανο τους,δηλαδη με το αν θα γεμισει με νεα καναλια(εαν τρέχουν συζητησεις για συμφωνιες),αν θα γεμίσει απο μεταφορες απο αλλες συχνότητες η θα γινει μια μίξη των δυο.πάντως γινεται ενα συμμάζεμα γενικότερο,ξεκινησε με τα τοπικα,συνεχιζεται με την αποχωρηση 2 on demand και υπαρχει κ ο αναμεταδότης,για τον οποιο εχω την αισθηση οτι δεν θα αργήσει πολυ ακομη.
Βεβαια ποτε δεν θα ειναι ολοι ικανοποιημενοι.

Παντως το θεμα των τοπικων και των on demand ειχε συζητηθεί κ εδω πολλες φορές κ οι αποφασεις που πηρε η εταιρία ειναι συμφωνες με την πλεοψηφια των αποψεων που ειχαν κατατεθει εδω μεσα.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Μακάρι να έχουμε κάτι σύντομα καθώς κοντεύουν σχεδόν 6 μήνες από τη μίσθωση του αναμεταδότη χωρίς να έχει μπει κάποιο κανάλι. Και επειδή όπως έχει αναφερθεί πολλάκις οι αναμεταδότες κοστίζουν , προκαλεί εντύπωση ότι μένει αχρησιμοποίητος.

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής δε γνωρίζω τι διαδικασία και τη κόστος έχει η μεταφορά του σήματος κάποιου καναλιού από τον ένα αναμεταδότη σε κάποιο άλλο.

Καλά τα λες !! όχι δεν είναι 80χρονοι, αλλά φέρονται σαν τέτοιοι. Εδώ βγάλανε με το έτσι θέλω την κεραιούλα μου, βάλανε μια κεντρική και τώρα πιξελιάζει πολύ συχνά η εικόνα, χάνεται το σήμα, κλπ.
Άσε έμπλεξα !

Α, και κάτι τελευταίο: τους πήρα και μου άλλαξαν και το modem/router στο νέο VDSL (και έκανα και τη γραμμή VDSL 50Mbps (δήθεν). Αυτό που επιβεβαιώνω είναι ότι έχω γρηγορότερο ίντερνετ (αυτό θα έλειπε) αλλά όχι 50Μ με τίποτα, γύρω στα 20-25 μάξιμουμ και 4Μ στο ανέβασμα.

Αλλαγή στην ποιότητα όμως των καναλιών δεν έχω: τα ίδια χάλια είναι μέσω του αποκωδικοποιητή τους. Όταν πάω με εξωτερική κεραία (στην πολυκατοικία που λέγαμε...) τότε είναι πολύ καλύτερη η εικόνα αλλά με αέρα και ψιχάλα, πιξελιάζει άγρια.