Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Τελικά με όλα τα σούρτα φέρτα στους αναμεταδότες και τις μετατοπίσεις, έχει βελτιωθεί η εικόνα στα cosmote sports τελευταία; Κοιτάω στο σάιτ για τα bitrate και βλέπω τουλάχιστον τα sports 1-3 να παίζουν από 7.5 έως 10 συνηθως. Δεν είναι τόσο κακό σε σχέση με το τι έπαιζε πριν κανα χρόνο αλλά από την άλλη είναι η διαφορά αρκετή ώστε να νιώθεις ότι βλέπεις πραγματικό hd? Όσο βλέπω κάτι luxe tv να έχουν 7-8 mbps συν όλα τα αχρείαστε περιφερειακά να τρώνε bandwidth τραβάω τα μαλλιά μου βέβαια.

Είναι η εικόνα χάλια στο ματς Ξάνθη-Αρης ή είναι ιδέα μου;
Και στο χθεσινό Οφη-Παοκ η εικόνα δεν μου φάνηκε καλή.

Σε μερικά ματς έχει καλή εικόνα, όπως προχθές που έβλεπα Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα, σε μερικά χάλια...δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.... Στην NOVA πάντως η εικόνα πολύ καλή και σταθερή...

Πάλι χάλια η εικόνα τώρα στο τοτεναμ - Λίβερπουλ!! Έχουμε ζαλιστεί με το τρεμοπεγμα των γραμμών!! Έλεος!!

Οι γραμμές τρέμουν πιο πολύ κι απ τους σεισμογράφους του Τσελέντη!
Επιεικώς, απαράδεκτοι!
Νομίζω μόνο στο αγγλικό συμβαίνει αυτό.

Είναι λογικό γιατί στο cosmote χρησιμοποιούν ένα feed αυτό που είναι για 4Κ ενώ η Πρέμιερ δίνει δύο feed και ένα για hd. Κάνουν λοιπόν downscale το 4κ με αποτέλεσμα να γίνεται το τρεμοπεγμα. Το 4Κ feed έχει το σήμα της Πρέμιερ σε ένα κύκλο ενώ το hd χωρίς κύκλο. Για να καταλάβατε το γαλλικό RMC δίνει διαφορετικό feed στο 4Κ κανάλι του και άλλο στο hd

Οπότε εμείς που δεν έχουμε 4κ τηλεόραση ή την καινούργια εφαρμογή είμαστε αναγκασμένοι να παίρνουμε δραμαμινες για να μην ζαλιζομαστε!! Μπράβο τους μας υπολογίζουν πολύ βλέπω...

το είδα και εγώ εχτές αυτό το χάλι και νόμιζα οτι έχει πρόβλημα η τηλεόραση μου. Ευτυχώς που κέρδισε η liverpool και το ξέχασα γρήγορα!

Οπότε εμείς που δεν έχουμε 4κ τηλεόραση ή την καινούργια εφαρμογή είμαστε αναγκασμένοι να παίρνουμε δραμαμινες για να μην ζαλιζομαστε!! Μπράβο τους μας υπολογίζουν πολύ βλέπω...

Μα ούτε οι 4Κ τηλεοράσεις θα το έδειχναν σωστά, δεν έρχεται 4Κ σήμα στο σπίτι μας. Το πρόβλημα είναι ότι παίρνουν το 4Κ σήμα όπως τους έρχεται και το κάνουν downscale για να χωρέσει στο απαράδεκτο bitrate των καναλιών του δορυφόρου.

Μα ούτε οι 4Κ τηλεοράσεις θα το έδειχναν σωστά, δεν έρχεται 4Κ σήμα στο σπίτι μας. Το πρόβλημα είναι ότι παίρνουν το 4Κ σήμα όπως τους έρχεται και το κάνουν downscale για να χωρέσει στο απαράδεκτο bitrate των καναλιών του δορυφόρου.
Ουσιαστικά σαν να κάνεις ένα κακό rip σε μια ταινία

Καλά εδώ από τότε που ξεκίνησε το ott βλεπούμε με λάθος εικόνα τα πάντα, αφού έχουν βάλει για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο το hdr μονίμως ενεργοποιημένο από τη στιγμή που ανοίγει το box, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να κλείσει ή να μπει σε auto, ώστε να ανοίγει ΑΝ αναγνωρίσει τέτοιο υλικό, και δεν ασχολείται κανείς.

kαι στο Τοτεναμ-Λειψία τώρα τρέμουν οι γραμμές του γηπέδου. Τέρμα απαράδεκτοι για να μην πω τίποτα πιο βαρύ.. τα ίδια k τα ίδια τόσα χρονια
Βλέπεις αγώνα k ζαλίζεσαι

Η εικόνα στο Τοτεναμ - Λειψια είναι ντροπή.
Τόσο ντροπιαστική εικόνα και τόσο πιξελιασμα σε τόσο μεγάλο event είχα χρόνια να δω.

Αδιόρθωτοι.

Συγγνώμη αν επαναλαμβάνω κάποια ερώτηση που έχει ήδη απαντηθεί αλλά μιας και είναι πολύ μεγάλο το νήμα ...
Από μια samsung δεκαετίας πέρασα στη sony kd55xf9005 (uhd4k) και θα ήθελα να μου πείτε να θα πρέπει να πειράξω κάτι στις ρυθμίσεις μέσω του μενού του ΟΤΕ τβ για να απολαύσω το ποιοτικό (λέμε τώρα) σήμα των υπηρεσιών. Η σύνδεση μου είναι μέσω δορυφορικής και με το αρχικό hdmi. Μήπως να άλλαζα και καλώδιο;
Ευχαριστώ πολύ

#geovrettos ότι και να αλλάξεις η ποιότητα της Cosmote Tv είναι για κλάματα...... Θα συνεχίσουμε να στραβωνόμαστε.......

#geovrettos ότι και να αλλάξεις η ποιότητα της Cosmote Tv είναι για κλάματα...... Θα συνεχίσουμε να στραβωνόμαστε.......

ήρθε φίλος σπίτι που έχει Νοβα και μου έλεγε πόσο καλή εικόνα έχει ο ΟΤΕ...Έχω να δω "κανονικά" Νοβα χρόνια και το κοίταγα με απορία...Πλάκα πλάκα τα ελεύθερα ελληνικά έχουν καλύτερη εικόνα μέσω δορυφορικής ΟΤΕ ή απευθείας από την κεραία μας;