Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

η εικονα της κοσμοτε ειναι ανωτερη απο της νοβα ειτε απο ιντερνετ ειτε απο δορυφορο.αυτο το εγγυωμαι
Κάνεις λάθος. Μέσω ίντερνετ ούτως ή άλλως δεν έχει ιντερνετική υπηρεσία μη φορητή. Στη δορυφορική ξεκάθαρα η Nova υπερέχει.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

η εικονα της κοσμοτε ειναι ανωτερη απο της νοβα ειτε απο ιντερνετ ειτε απο δορυφορο.αυτο το εγγυωμαι

Μέσω ίντερνετ, δεν ξέρω τι διαθέτει η νοβα αλλά μέσω δορυφόρου, στα σημαντικά κανάλια έχει διπλάσιο bitrate από τα αντίστοιχα του ΟΤΕ. Μην διαδίδουμε και πράγματα που δεν ισχύουν δηλαδή.

τι εννοεις δε εχει ιντερνετικη υπηρεσια μη φορητη;
Η Cosmote έχει και ευρυζωνική τηλεόραση μέσω της OTT πλατφόρμας πλέον, σε αντίθεση με τη Nova που έχει μόνο μια εφαρμογή για φορητές συσκευές κυρίως (nova go).

Ο ΟΤΕ δεν έβγαλε τώρα IPTV. Η IPTV πάντα είχε σημαντικά καλύτερη ποιότητα από το δορυφορικό του.

Κάνεις λάθος. Μέσω ίντερνετ ούτως ή άλλως δεν έχει ιντερνετική υπηρεσία μη φορητή. Στη δορυφορική ξεκάθαρα η Nova υπερέχει.
Αστον να πιστευει οτι θελει, γιατι τα ματια του οχι.

Φίλε μου,πως ακριβώς βλέπεις Nova μέσω internet? Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί απ όσο γνωρίζω η Nova εκτός του δορυφόρου έχει μόνο το novaflix για να δεις μέσω Internet, το οποίο όμως novaflix είναι μόνο για φορητές συσκευές και όχι για τηλεοράσεις.
Αν τώρα συγκρινεις την ποιότητα της εικόνας μέσω του novaflix σε κάποια φορητή συσκευή (smartphone, tablet) σε σχέση με την ΟΤΤ υπηρεσία του ΟΤΕ ή ακόμα και σε σχέση με την προυπαρχουσα IPTV υπηρεσία του ΟΤΕ, τότε αυτή η σύγκριση σε ποιότητα εικόνας νομίζω πως είναι αστοχη, αφού στη μία περίπτωση μιλάμε για θέαση σε μερικές ίντσες, ενώ στην άλλη περίπτωση σε μεγάλη τηλεόραση.

Last edited by a moderator:
#ΘΑΝΟΣ_ΦΩΤΟ κόψε αυτά που πίνεις γιατί θα βασανιστείς...ή δώστα και σε εμάς μπας και δούμε καλή ποιότητα εικόνας στην Cosmote Tv..... Άκου εκεί καλύτερη εικόνα η Cosmote Tv από τη Nova..... Τότε όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα είμαστε τυφλοί....

Είσαι τελείως λάθος. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει...

Last edited by a moderator:
Ισχυει αυτο που ειπε ο Σωτηρακοπουλος για τα κολληματα στην εικονα, οτι εφταιγαν οι Αγγλοι?
Εβλεπε κανενας απο ξενο καναλι για να μας πει αν ειχαν τα ιδια προβληματα?

Μέσω ίντερνετ, δεν ξέρω τι διαθέτει η νοβα αλλά μέσω δορυφόρου, στα σημαντικά κανάλια έχει διπλάσιο bitrate από τα αντίστοιχα του ΟΤΕ. Μην διαδίδουμε και πράγματα που δεν ισχύουν δηλαδή.
Αυτό είναι γεγονός. Καλύτερο bitrate καλύτερη εικόνα. Υπάρχει και κάποια σελίδα που δείχνει το bitrate του κάθε καναλιού.
Τώρα το Nova Go εννοείται είναι απαράδεκτο με 576p και 720p στην καλύτερη.

Παιδιά βλέπω τώρα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γούλβς μέσω δορυφόρου Η τηλεόραση είναι LG 60 μοντέλο 2018.
Αυτή η θολούρα που βλέπω είναι λογικό; Στο αντίστοιχο πακέτο από ip είναι καλύτερα;

Σε iptv θολούρα δεν βλέπω από όσο έριξα μια ματιά. Ούτε και τρέμουν γραμμές. Σε 65'' sony.

Σε OTT σε μένα σήμερα ήταν χάλια...και ενώ έβλεπα την ταχύτητα του ιντερνετ, καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού ότι άλλαζε συνεχώς, μόλις τελείωσε ο αγώνας επανήλθε στα γνωστά υψηλά επίπεδα...πολύ περίεργο...

Σε OTT σε μένα σήμερα ήταν χάλια...και ενώ έβλεπα την ταχύτητα του ιντερνετ, καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού ότι άλλαζε συνεχώς, μόλις τελείωσε ο αγώνας επανήλθε στα γνωστά υψηλά επίπεδα...πολύ περίεργο...
Τι λες να κάναν κάνα share? Σαν torrent? Πάντως εγώ παρατήρησα κάτι άλλο . Η διαφορά με τον πραγματικό αγώνα ήταν πάνω από 1 λεπτό , ενώ παλιότερα ήταν στα 10+ δευτερόλεπτα. Μήπως έπαιξε και ρόλο ότι θα το έδειχναν δωρεάν μέσω YouTube? Δεν έμαθα αν το έκαναν, αλλά πολύ πιθανό.

Τι λες να κάναν κάνα share? Σαν torrent? Πάντως εγώ παρατήρησα κάτι άλλο . Η διαφορά με τον πραγματικό αγώνα ήταν πάνω από 1 λεπτό , ενώ παλιότερα ήταν στα 10+ δευτερόλεπτα. Μήπως έπαιξε και ρόλο ότι θα το έδειχναν δωρεάν μέσω YouTube? Δεν έμαθα αν το έκαναν, αλλά πολύ πιθανό.

Έλα ντε...

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Παιδιά βλέπω τώρα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γούλβς μέσω δορυφόρου Η τηλεόραση είναι LG 60 μοντέλο 2018.
Αυτή η θολούρα που βλέπω είναι λογικό; Στο αντίστοιχο πακέτο από ip είναι καλύτερα;

Επειδή το έδειξαν και στο Youtube free είπε ο εκφωνητής ότι θα το δουν όλοι σε sd

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Επειδή το έδειξαν και στο Youtube free είπε ο εκφωνητής ότι θα το δουν όλοι σε sd
Για το youtube ειπε οτι θα ειναι σε sd, αλλο αν επεσε η ποιοτητα και στο OTT.

Για πειτε μου που θα έχει καλυτερη εικόνα για να δω The last kingdom, cosmote tv plus ή Netflix?