Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

καλα τι χάλι ειναι αυτο το πράγμα με το τρεμόπαιγμα των γραμμών στη F1 αυτή τη στιγμή απο το δορυφορικό αλλα και απο το OTT ενώ αντίστοιχα στο ERT HD ειναι μια χαρα λες και εκει στη κοσμοτε κανουν downscale απο το 4K σήμα στο 1080 και μας το δίνουν
 
Παιδες, χθες προσπαθησα να δω στην TV με το δορυφορικο το Wolves - Sevilla και επαιζε χαλια με διακεκομενη κινηση για αρκετη ωρα. Εβαλα το OTT στην TV να παιξει κι επαιζε μια χαρα. Ειχε κανενας αλλος χθες αυτο το προβλημα?
 
Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Και εμενα ο αποκωδικοποιητης (1110) τις τελευταίες μέρες κάνει σπασίματα, με επανεκκίνηση φτιάχνει. Το κάνει μετά από 2-3 μέρες λειτουργίας συνήθως.
 
Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Κι εγώ είχα σπασίματα στο Wolves - Sevilla..
 
Ολοι έχουμε σπασίματα στην εικόνα. Το κακό είναι ότι εκτος από σπασίματα ο οτε πρόσθεσε και το τρεμόπαιγμα ως bonus...
Σε όλο το 90λεπτο η εικόνα τρέμει, αν κοιτάξεις τη γραμμή του πλαγιου k προς τα πάνω όλα τρέμουν, k σε μεγάλη τηλεόραση σε πέντε λεπτά ζαλιζεσαι.
 
Στο τρεμόπαιγμα με τις γραμμές εχω διαπιστώσει πως οταν η μετάδοση γίνεται κ στο 4Κ καναλι η HD ροή εχει αυτο το θεμα σα να κάνουν downscale
 
Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Ολοι έχουμε σπασίματα στην εικόνα. Το κακό είναι ότι εκτος από σπασίματα ο οτε πρόσθεσε και το τρεμόπαιγμα ως bonus...
Σε όλο το 90λεπτο η εικόνα τρέμει, αν κοιτάξεις τη γραμμή του πλαγιου k προς τα πάνω όλα τρέμουν, k σε μεγάλη τηλεόραση σε πέντε λεπτά ζαλιζεσαι.

Οταν ειπα σπασιματα εννοουσα συνεχομενα σε ολη τη διαρκεια της παρακολουθησης για οσο αντεξα. Ευτυχως εχω βαλει στην TV το ΟΤΤ και ειδα το υπολοιπο απο κει. Εκανα και ενα restart και μετα δουλεψε κανονικα χωρις σπασιματα.
 
Οταν ειπα σπασιματα εννοουσα συνεχομενα σε ολη τη διαρκεια της παρακολουθησης για οσο αντεξα. Ευτυχως εχω βαλει στην TV το ΟΤΤ και ειδα το υπολοιπο απο κει. Εκανα και ενα restart και μετα δουλεψε κανονικα χωρις σπασιματα.

Σε όσους είναι το OTT add on στην τηλεόραση, είναι πλεονεκτημα.
 
Σε όσους είναι το OTT add on στην τηλεόραση, είναι πλεονεκτημα.

Το σκεφτομαι σοβαρα να περασω σε ΟΤΤ αντι για δορυφορικο απο Σεπτεμβρη που θα μπορω. Να εχω και το 4Κ που τωρα δε μου το δινει.
 
Στο ολυμπιακος -ομονοια μεσω οττ παρατηρησε κανεις τα ανεβοκατεβασματα στην ποιοτητα της εικονας?μεσω box του οτε.
 
Δορυφορικό και πάλι δορυφορικό........ τέλος.
Καταντάει λίγο κουραστικό το σχόλιο σου. Ο καθένας κάνει αυτό που τον συμφέρει. Μην παραξενευτείς αν το δορυφορικό κοστίζει σε λίγα χρόνια περισσότερα από το OTT.
 
Δεν κατάλαβα την απάντησή σου.... Που το έχω ξαναγράψει;; Με μένα θα την βρεις τιμητή των πάντων και παντογνώστη;
 
καποιοι δεν παραδεχοντε οτι ο δορυφορος δεν αλλαζετε με τιποτα.καλη η ιντερνετικη τηλεοραση αλλα τα προβληματα που παρουσιαζει δεν υπαρχουν στον δορυφορο και δεν θα υπαρχουν ποτε.ο δορυφορος το μονο προβλημα που εχει ειναι σε περιπτωση καταιγιδας να χαθει το σημα για λιγη ωρα τιποτα αλλο.το ιντερνετ εχει ενα σορω προβληματα απο θεμα ταχυτητας της συνδεσης σου με αποτελεσμα κολληματα παγωματα αποσυνδεσεις κλπ.λογικο να ανεβει καποια στιγμη η τιμη στο δορυφορο αν ο οτε θελει να στειλει τον κοσμο στο ιντερνετικο πακετο.αλλα εκει ο καθε ενας καταναλωτης αποφασιζει και αγοραζει.
 
Το πρόβλημα με το δορυφόρο είναι ότι δεν αποτελεί επιλογή για όλους για διάφορους τεχνικούς λόγους (πολυκατοικίες που δεν επιτρέπουν, λόγοι καλαισθησίας κλπ), δεν έχει περιθώρια βελτίωσης της εικόνας καθώς οι αναμεταδότες είναι πίτα, δεν έχει 4K κανάλι προφανώς, δεν έχει app με ότι αυτό συνεπάγεται, δεν μεταφέρεται από σπίτι σε σπίτι. Αν κάτσουμε να γράφουμε, θα γράφουμε για κανα δίωρο. Το μέλλον είναι η iptv καλώς ή κακώς και αυτό θα φανεί καθώς τα προβλήματα σε συνδέσεις και μεταδόσεις θα ελαχιστοποιούνται. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι περισσότεροι providers πανευρωπαϊκά και παγκοσμίως έχουν στρέψει την προσοχή τους στη βελτιστοποίηση των ott πακέτων τους. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.