Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Μπορούμε να κάνουμε εγγραφή ενός προγράμματος σε σκληρό δίσκο μέσω OTT;

Σαν λειτουργία δεν το έχει.
Μπορείς να δείς κάτι που έπαιξε προηγουμένως ( είτε το είδες πριν είτε όχι ) μέσω του Replay TV.

Μπορείς όμως αν το θες σε τοπικό αρχείο, να χρησιμοποιήσεις εσύ κάποιο plugin στον browser σου ή πρόγραμμα ( π.χ. OBS ) για να κάνεις capture την ταινία/σειρά/υλικό που θες σε αρχείο βίντεο.

Μακάρι να μπει αυτή η λειτουργία και στο OTT. Είναι σοβαρός λόγος να μην αφήσω το δορυφορικό

Επίσης πλέον αργά και σταθερά έρχονται οι FTTH συνδέσεις.
Εκεί δεν θα υπάρχουν προβλήματα από θέμα Ίντερνετ ή ταχύτητας η αξιοπιστίας

Ας φτιάξουν τα δίκτυα σε όλους να πιανουν όλοι την ταχύτητα που πληρωνουν χωρίς κολλήματα
Προσωπικά με το δορυφορικό δεν είχα ποτε προβλημα. Περιμένω να δω το ΟΤΤ στην LG. . Ων Πάντως στο OTT σε κινητό και λαπτοπ καμιά φορά κολλάει. Πράγμα που ποτε δε συνέβαινε στο go.

μετά από 2 μήνες που βλέπω το ott μέσω του xiaomi mi box s, έχω να πω ότι καλό το 4κ, δεν αντιλέγω, αλλά αυτά τα σπασίματα στην εικόνα στις ώρες αιχμής, όπως τώρα που βλέπω το λεπτό προς λεπτό ή τους βραδινούς αγώνες το σάββατο και την κυριακή, είναι τέρμα ενοχλητικό και απαράδεκτο... 360p και 576p, έλεος. πάλι καλά που κράτησα και το δορυφορικό...

μετά από 2 μήνες που βλέπω το ott μέσω του xiaomi mi box s, έχω να πω ότι καλό το 4κ, δεν αντιλέγω, αλλά αυτά τα σπασίματα στην εικόνα στις ώρες αιχμής, όπως τώρα που βλέπω το λεπτό προς λεπτό ή τους βραδινούς αγώνες το σάββατο και την κυριακή, είναι τέρμα ενοχλητικό και απαράδεκτο... 360p και 576p, έλεος. πάλι καλά που κράτησα και το δορυφορικό...

Αυτό για μένα είναι βασικός λόγος να μην χρησιμοποιώ το OTT. Μόνο σε περιπτωση replay. Κι αυτό στο κινητό.

Τα ποιο πολλα προβλήματα τα κάνει το ρούτερ που δίνει η cosmote. To speedport. Δε συνεργάζεται με repeaters κλπ. Δοκιμάστε να συνδέσετε άλλο ρούτερ και θα δείτε διαφορά. Εγώ πήρα ένα xiaomi με 10 και πλέον ελάχιστα σκαμπανεβάσματα στην ποιότητα είκονας

Μια χαρά συνεργάζεται το Speedport με extender... (TP Link) Με σχεδόν μηδενική απώλεια στον πάνω όροφο...

Έχω και ΟΤΕ τιβι και το γερμανικό sky . Τις βραδιές champions league κάνω δοκιμές και βλέπω κάποιον αγώνα από το ΟΤΕ σπορτ και μετά γυρίζω τον ίδιο αγώνα στο sky sport .
Απλά γελάω με το υποτιθέμενο full hd της κοσμοτε ...μαύρα χάλια σε σχέση με το sky sport hd

αυτο το χαλι στο 4k καναλι μονο εγω το αντιπετωπιζω;οπου εχει φωσφοριζε φανελα η ασπρη να φαινονται σαν πυγολαμπιδεςΝΎκαι γενικα δε μπορω να δω το 4k αν δεν κατεβασω σχεδον στη μεση το contrast.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

#bujinkan πως έγινες συνδρομητής στο sky? Ενδιαφέρομαι...
Δεν επιτρέπεται να πω ...καταλαβαίνεις ....

Καλησπέρα! Στο κανάλι 4k γιατί στη ζωντανή ροή η ποιότητα της εικόνας είναι 2160p, ενώ στο Replay TV είναι 1080p?

Φίλε μου σήμερα που χάζεψα λίγο formula από replay ήταν κανονικά σε 2160p. Με wind 100αρα και σύνδεση με καλώδιο όχι wifi.

Παντως και το sd replay σε όλα τα κανάλια του δορυφορικού πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει. Εφόσον επαρκεί η ταχύτητα για πιο λόγο να βλέπουμε replay σε sd?