AkisP
New member
Τουλάχιστον στην περιοχή του Κορυδαλλού όλα έχουν φτιάξει. Είδα τον τελικό Europa League σε full 4K χωρίς κοψίματα και throttling.
Μακάρι να μην έχουμε άλλα προβλήματα
Μακάρι να μην έχουμε άλλα προβλήματα

Ακριβώς το ίδιο και στον τελικό του τσουλου.Χθες στον τελικό του Ολυμπιακού το 4Κ πηγαινοερχόταν πάλι... Κακή εμπειρία.
Χαρακτηριστικά: Sony Oled Google TV - 1 Gbps, ενσύρματη σύνδεση - σταθερή ταχύτητα στα στατιστικά της εφαρμογής Cosmote.
Μήπως απεγκατάσταση - εγκατάσταση πάλι της εφαρμογής θα άλλαζε κάτι;
Και εγώ το ίδιο, μόνο με αλλαγή καναλιού έρχεται ξανά το 4κ.Είμαι με FTTH, στα διαγνωστικά η ταχύτητα δικτύου δεν πέφτει ποτέ κάτω από 250mbps αλλά γυρνάει σε 1080 συχνά και θέλει αλλαγή καναλιού ή back κλπ για να επανέλθει.
Σε 1080p είναι ακριβώς το ίδιο, σε 4Κ δεν ξέρω αλλά 99% επίσης. Το ότι έπαιζε με λίγη καθυστέρηση (έξυπνη κίνηση αυτή που σκέφτηκεςΚαι σε εμένα το 4Κ πηγαινοερχόταν είχαν σπάσει τα νεύρα μου
Μετά μου ήρθε μια ιδέα να το δω με καθυστέρηση 2-3 λεπτών μέσω replay tv και ως δια μαγείας έπαιξε αψεγάδιαστα ως το τέλος για πάνω από 1.30 ώρα συνεχόμενα
Ξέρει κανείς αν από τεχνικής πλευράς έχει διαφορά η ζωντανή ροή με την ροή του replay tv;
To βασικό είναι η φράση "The main reason is the lack of broadcaster/rights holder interest", μιλάμε για αστείες καταστάσεις. Περίμενα Euro σε 4K από TRT που μας έδωσε τόσες διοργανώσεις και αυτοί πάνε στο παρελθόν, άντε και σε 720p.Τι κουφά πράγματα είναι αυτά που διάβασα μόλις.Τοσα χρόνια δεν ήταν δύσκολη παραγωγή σε 4k και έγινε το 2024;Οσον αφορά στη ζήτηση,τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι;Επίσης γιατι δεν κάνουν την παραγωγή σε 4 k και για όσους δεν μπορούν να την υποστηρίξουν να γίνεται downscale;Νομίζω τελικά πως και έξω με τα ίδια μυαλά με τους δικούς μας λειτουργούν οι εταιρίες.Κοντοφθαλμα,κουτοπόνηρα, ευκαιριακά,μπακαλιστικα.
Μπα. Τα πιο πολλά feeds είναι 1080i (25 fps).Η παραγωγή γίνεται σε 1080 progressive 50fps έτσι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.