Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Ωραία με τα αθλητικά, αλλά στα ψυχαγωγικά τι γίνεται στην ΟΤΤ;
Π.χ αν συγκρίνω την ποιότητα εικόνας του MTV 00s στην ΟΤΤ είναι πιο θολή, ενώ στην δορυφορική είναι πιο ευκρινέστερη ως SD υπηρεσίες, οπότε οι αριθμοί δεν μου λένε τίποτα...

Όσες φορές έβρεξε δεν πήρε πάνω από 5 λεπτά να φτιάξει το σήμα.

Επίσης πως δεν έχει πεταχτεί κανένας να πει ότι με ιντερνετικο θα ακούει πρώτα το γκολ από τις καφετέριες; (λες και μένουμε όλοι πάνω από καφέ)
Εγώ το ακούω από τη κυρά παραδίπλα που βλέπει από τη ...γήινη ΕΡΤ!

Ωραία με τα αθλητικά, αλλά στα ψυχαγωγικά τι γίνεται στην ΟΤΤ;
Π.χ αν συγκρίνω την ποιότητα εικόνας του MTV 00s στην ΟΤΤ είναι πιο θολή, ενώ στην δορυφορική είναι πιο ευκρινέστερη ως SD υπηρεσίες, οπότε οι αριθμοί δεν μου λένε τίποτα...
Σε SD εικόνα δεν τίθεται θέμα bitrate αφού οι απαιτήσεις είναι ελάχιστες. Νομίζω πως εκεί παίζει μεγαλύτερο ρόλο ποια συσκευή κάνει το upscale.

Συνήθως σε μια μέση σύγχρονη τηλεόραση (και όχι app μέσω streaming box) επιτυγχάνεται το καλύτερο upscale. Είναι θεωρητικό αυτό που λέω, δεν ξέρω τι ισχύει στην πράξη στο συγκεκριμένο κανάλι, αλλά στη δική μου περίπτωση η (entry level) Bravia κάνει καλύτερο upscale από MiBox, δορυφορικό δέκτη, ακόμα και από το Apple tv.

Επίσης πως δεν έχει πεταχτεί κανένας να πει ότι με ιντερνετικο θα ακούει πρώτα το γκολ από τις καφετέριες; (λες και μένουμε όλοι πάνω από καφέ)
Εγώ έχω ιντερνετικό και όταν παίζει ο Παναθηναϊκός πάω στην καφετέρια και τον βλέπω γιατί τα 15 δευτερα καθυστέρηση μου σπάνε τα νεύρα.Νιωθω ότι βλέπω μαγνητοσκόπηση.😂

Εγώ έχω ιντερνετικό και όταν παίζει ο Παναθηναϊκός πάω στην καφετέρια και τον βλέπω γιατί τα 15 δευτερα καθυστέρηση μου σπάνε τα νεύρα.Νιωθω ότι βλέπω μαγνητοσκόπηση.😂
Κλείσε το flashscore όταν βλέπεις αγώνα :ROFLMAO:

Κλείσε το flashscore όταν βλέπεις αγώνα :ROFLMAO:
Ούτε flashscore ούτε στοιχηματικες ούτε τίποτα.Απλως μου τη δίνει που ξέρω ότι μπορεί κάποιος ,κάπου,ακόμα και αν δεν τον ακούσω,να πανηγυρίσει πριν από μένα.

Εμείς οι γήινοι μένουμε μαζί με άλλους ανθρώπους σχετικά κοντά που έχουν κι αυτοί Cosmote και Nova και δεν θέλουμε να ακούμε πανηγυρισμούς 30 δευτερόλεπτα νωρίτερα.... Τώρα αν κάποιος μένει στα Καλαβρυτοχώρια και παρέα έχει τα έλατα και τα τσίου τσίου τα πουλάκια ας βάλει (ΜΟΝΟ) IPTV....

Άσχετα με την καθυστέρηση παντως, από τότε που γύρισα στη μονοκατοικία μου στην επαρχία σώθηκα και από γείτονες, πολυκατοικίες, καφετέριες κλπ. Άψογη ποιότητα ζωής, δεν παλεύονται οι μεγάλες πόλεις ή τέλος πάντων τα συμπλέγματα κτιρίων

Άσχετα με την καθυστέρηση παντως, από τότε που γύρισα στη μονοκατοικία μου στην επαρχία σώθηκα και από γείτονες, πολυκατοικίες, καφετέριες κλπ. Άψογη ποιότητα ζωής, δεν παλεύονται οι μεγάλες πόλεις ή τέλος πάντων τα συμπλέγματα κτιρίων
Είπες μεγάλη κουβέντα. Πια πόλη μόνο τους απατεώνες να βάλεις που θέλουν να σε κλέψουν κάθε μέρα φτάνει. Πέρα από το θόρυβο το καυσαέριο το μηδενικό πράσινο. Δεν υπαρχει η επαρχία η ηρεμία της το οξυγόνο της. Αν ειναι η δουλειά κοντά απλά δεν κάθεσαι στη μιζέρια της πόλης.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εμείς οι γήινοι μένουμε μαζί με άλλους ανθρώπους σχετικά κοντά
Αυτά είναι προσωπικά σας θέματα.
Επίσης μην την λες σε αυτούς που μένουν σε χωριά επειδή εσείς οι γήινοι δεν έχετε μόνωση ή απλά μπορεί να μένει κάποιος σε χαρτόκουτο για σπίτι

Αυτά είναι προσωπικά σας θέματα.
Επίσης μην την λες σε αυτούς που μένουν σε χωριά επειδή εσείς οι γήινοι δεν έχετε μόνωση ή απλά μπορεί να μένει κάποιος σε χαρτόκουτο για σπίτι
Όντως...γιατί ως γνωστόν αν έχεις μόνωση, δεν έχεις ούτε παράθυρα, ούτε πόρτες και δεν ακούγεται ούτε τζιτζίκι.....

Έπεσε το μάτι μου τις προάλλες σε ένα άρθρο από το 2022, γίνεται δουλειά για να μηδενιστεί η καθυστέρηση στο streaming, πρωτοστατεί το BBC με το DASH forum.

Mπορει καποιος να μας πει τι φταιει και η κοσμοτε στο ιντερνετικο της εχεις κλασεις καλυτερη εικονα απο eon?Επισης,που οφειλεται οτι στην eon εχει 30 sec delay ενω στην κοσμοτε ειναι γυρω στα 8 sec!!Eχουν χαλια υποδομες?Δεν ξερω ειναι ενα στοιχειο που πρεπει να βελτιωσει η νοβα αν τους νοιαζει κιολας.

• Like
Mπορει καποιος να μας πει τι φταιει και η κοσμοτε στο ιντερνετικο της εχεις κλασεις καλυτερη εικονα απο eon?Επισης,που οφειλεται οτι στην eon εχει 30 sec delay ενω στην κοσμοτε ειναι γυρω στα 8 sec!!Eχουν χαλια υποδομες?Δεν ξερω ειναι ενα στοιχειο που πρεπει να βελτιωσει η νοβα αν τους νοιαζει κιολας.
Τo video stream της EON δεν είναι κακό, το πρόβλημα πιστεύω είναι ο player, είναι βαρύς και το ίδιο και η εφαρμογή, κάκιστη

Τo video stream της EON δεν είναι κακό, το πρόβλημα πιστεύω είναι ο player, είναι βαρύς και το ίδιο και η εφαρμογή, κάκιστη
Kαι αυτο δεν μπορει να διορθωθει?Εγω και σαν ποιοτητα εικονας δεν τρελαινομαι

• Like
ερωτηση για ιντερνετικη ψοσμοτε tv καλυτερη εικονα εχει το app σε samsung smart tv η το box skyworth?

Σύγκριση εικόνας στα novasports, μέσω EON streaming (ξεχωρίζει από το κυκλάκι κάτω δεξιά) και μέσω Cosmote streaming (χωρίς κυκλάκι). Τα βίντεο δεν είναι screen record αλλά 1:1 αντίγραφα, δηλαδή δεν επηρεάζονται από δέκτες, εφαρμογές κτλ, είναι ατόφια καρέ - καρέ σύγκριση. Ο αγώνας είναι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ Κ17 που έπαιξε σε επανάληψη στο novasports start χθες 23/8/2024 στις 8 το πρωί, εγγραφή την ίδια ώρα και από τα 2 στο ίδιο κανάλι, bitrate παρόμοιο και στα 2 περίπου ~6Mbps. Για μένα η διαφορά είναι εμφανής υπέρ της Cosmote, στο imgsli που κάνεις πέρα - δώθε το slider φαίνεται καθαρά πχ στον παίχτη κάτω στο χορτάρι σαν να καθαρίζει η εικόνα και να φαίνονται περισσότερες λεπτομέρειες όπως και στο ίδιο κάρε στην ΕΟΝ υπάρχει μια θολούρα/artifact γύρω από το σκορ και στο πόδι που εξέχει και γενικότερα πολλές λεπτομέρειες καθαρίζουν στην Cosmote

Εδώ έχω βάλει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του βίντεο μέσω cosmote

Attachments

• 1 pao-oly COSMOTE.mkv---00_21_21.060.jpg
    1 pao-oly COSMOTE.mkv---00_21_21.060.jpg
    1.2 MB · Views: 76
  • 1 pao-oly EON.mkv---00_03_16.567.jpg
    1 pao-oly EON.mkv---00_03_16.567.jpg
    1.2 MB · Views: 78
  • 2 pao-oly COSMOTE.mkv---00_21_46.220.jpg
    2 pao-oly COSMOTE.mkv---00_21_46.220.jpg
    1.2 MB · Views: 76
  • 2 pao-oly EON.mkv---00_03_41.727.jpg