Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Tο θέμα με το cosmote sport 4k έχει κουράσει.

Δεν μπορείς να δεις πλέον σοβαρά, στα 20 λεπτά θα χαλάσει τουλάχιστον 3 φορές.

Μόνο από ΕΟΝ γίνεται δουλειά.

Tο θέμα με το cosmote sport 4k έχει κουράσει.

Δεν μπορείς να δεις πλέον σοβαρά, στα 20 λεπτά θα χαλάσει τουλάχιστον 3 φορές.

Μόνο από ΕΟΝ γίνεται δουλειά.
Και εγώ από eon βλέπω πλέον το 4κ. Ούτε μια φορά δεν πέφτει η ανάλυση σε όσα έχω δει.

Ειστε με android box η και απο τηλεοραση σας το κανει αυτο? Και αν ναι με τι συνδεσεις? Δοκιμαστε wifi στα 5GHZ μιας και καλη ταχυτητα να εχετε αν ειναι στα 2.4ghz πολλες φορες το box δεν τραβαει καλη ταχυτητα το εχω δει και εγω ενω με 5GHZ παει μπαλα παντου.

Είχα αυτό το θέμα (και στα 1080 κανάλια μου έριχνε την ανάλυση σε 720) αλλά μετά από το update που έγινε στο app (Sony TV) την προηγούμενη Κυριακή δεν μου το ξαναέκανε. Προχθές δεν έφυγε το Ultra HD logo ούτε ένα δευτερόλεπτο. Τσεκάρετε για app update αν δεν το έχετε ήδη στο auto.

Ερώτηση σε όσους βλέπουν το 4Κ κανάλι μέσω ΕΟΝ επειδή πλέον δεν έχω και δεν μπορώ να το τσεκάρω. Εμφανίζεται και εκεί το Ultra HD logo ή μόνο στο app της Cosmote TV;

Update: όχι, δυστυχώς, το update δεν το διόρθωσε εντελώς. Στο 26’ γύρισε σε 1080 για 1’.

Fire tv stick 4k max ασύρματα μέσω eon app. Σταθερά 15mbps στη μετάδοση.
Πως γίνεται να βλέπεις 4κ ενω είναι με 15 άρα ταχύτητα?Στον ΟΤΕ θέλει τουλάχιστον 25 άρα σταθερή για να παίξει το 4κ του ΟΤΕ?Κάνει κάνα μαγικό η εον ?

Πως γίνεται να βλέπεις 4κ ενω είναι με 15 άρα ταχύτητα?Στον ΟΤΕ θέλει τουλάχιστον 25 άρα σταθερή για να παίξει το 4κ του ΟΤΕ?Κάνει κάνα μαγικό η εον ?
To bitrate είναι τόσο , όχι η ταχύτητα μου.

• Like
Reactions: kostthem
Δεν ξέρω τι κάνει πάντως παίζει άψογα.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Η Sony android κανει καποια ζητηματακια με πτωση της αναλυσης εδω και μια εβδομαδα στο Cosmote tv. Δεν ξερω αν ειναι θεμα τηλεορασης ή εφαρμογης απλα επειδη βλεπω και αλλον με Sony android να το αναφερει. Ως τωρα εδω και 3 χρονια σχεδο δεν ειχα ποτα κανενα ζητημα ειτε σε εον ειτε σε κοσμοτε με fiber 100 cosmote

• Like
Στο δεύτερο ημίχρονο που βλέπω δεν έχει κάνει το παραμικρό. Με 50αρα γραμμή, στην εφαρμογή της TV(TCL)

• Like
Στο δεύτερο ημίχρονο που βλέπω δεν έχει κάνει το παραμικρό. Με 50αρα γραμμή, στην εφαρμογή της TV(TCL)
Ούτε σε μένα στο δεύτερο. Δύο φορές στο πρώτο και άλλη μια στο διάλειμμα έπεσε η ανάλυση.

Εννοείται πως δεν βλέπουμε πραγματικό 4K σήμερα.

Γενικά έχει πέσει πολύ η ποιότητα. Αυτή την στιγμή, με οπτική ίνα στο router, 200mpbs, η ποιότητα είναι με pixels και διακοπές. Τι 720? Εδώ είναι λες και έχεις μπει σε sote πριν 10 χρόνια.

Δεν είναι πρώτη φορά. Έχω cosmote tv 4 χρόνια τουλάχιστον. Είναι πραγματικό πρόβλημα πλέον.

Πέραν από αυτό, μου προκαλεί εντύπωση που δεν έχουν φτιάξει αυτό το πρόβλημα με τους υπότιτλους στις ταινίες. Κολλάει πολλές φορές ο υπότιτλος και ξεκολλάει όταν ξαναμιλήσει κάποιος.

Ισχύει. Σήμερα η ποιότητα ήταν χειρότερη από άλλες φορές. Προφανώς όταν πέφτουν πολλοί αγώνες μαζί, ρίχνουν το bitrate. Έχει κι Ευρωλίγκα πλέον.

Πέραν από αυτό, μου προκαλεί εντύπωση που δεν έχουν φτιάξει αυτό το πρόβλημα με τους υπότιτλους στις ταινίες. Κολλάει πολλές φορές ο υπότιτλος και ξεκολλάει όταν ξαναμιλήσει κάποιος.
Στα καναλια cinema συμβαινει αυτο η στο on demand; Επισης σε δορυφορικο η ιντερνετικο;

Αντίθετα με όσα λέτε για κακή ποιότητα της cosmote μεσω app, σε μένα φέτος η εικόνα δεν έχει καμία σχέση με την έως περισυ θολούρα! Πάρα πολύ καλή εικόνα, τόσο που με κάνει να αναρωτιέμαι τι να "φταιει" γι αυτο: η plasma tv που ..."ωριμασε" στον 13ο χρόνο της ζωής της (!), η φταίει η αναβαθμισμενη ταχύτητα από 100mbps σε 200mbps; Απίθανο εξ αιτίας αυτών σίγουρα. Άρα...;

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ