Πωλήσεις-ανταλλαγές-αναζητήσεις υλικών-εξαρτημάτων DIY, από χομπίστες

Re: Απάντηση: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπί

Προς πωληση ειναι 4 βασεις septar αμερικανικες μαρκας Johnson.Ειναι καταλληλες για λαμπες 829, 832, 4D32, 8877 κλπ.
Εκτιμω οτι η κατασκευη τους εξυπηρετει στην καλυτερη ψυξη της λαμπας.Η εσωτερικη διαμετρος της τρυπας ειναι 52mm και το βαθος στο ψηλοτερο εσωτερικο σημειο ειναι περιπου 17mm.To εξωτερικο τους μεταλλο ειναι ελαφρυ, μαλλον αλουμινιο και η βαση απο πορσελανη.Οι επαφες τους ειναι ασημενιες(δεν νομιζω να ειναι εξ'ολοκληρου απο ασημι, μαλλον επαργυρες) και εχουν μαυρισει απο τον καιρο.Τα τεμαχια ειναι NOS.
Τιμη 15ε το κομματι.

p1010740kb.jpg

p1010741v.jpg

p1010742l.jpg

p1010744g.jpg

p1010747ek.jpg

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

έχω καμιά 30αριά 2SK170BL αματσάριστα ...

αν έχει κανείς άλλος αματσάριστα και ενδιαφέρεται να τα ταιριάξουμε (αν ταιριάξουν δλδ) ας στείλει πμ ...

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

έχω καμιά 30αριά 2SK170BL αματσάριστα ...

αν έχει κανείς άλλος αματσάριστα και ενδιαφέρεται να τα ταιριάξουμε (αν ταιριάξουν δλδ) ας στείλει πμ ...

... έχω κάμποσα εγώ, Μητς.
Όταν βρεθούμε απο κοντά ...

οκ σας περιμένω και τους δύο σπίτι από βδομάδα ....... (θα μιλήσουμε στο τλφ)

Μήπως σε κάποιον περισεύουν 2 λάμπες 6Ν23?
Αν ναι ας μου στείλει πμ με τιμή

Αν καποιος εχει, χρειαζομαι μια λαμπα 6v6 και μια 5Y3 η 5Y3G..

IEC-60320-C7-power-connector-02.gif

Παιδες εχω φαει τον κοσμο να βρω ενα φισακι C7 ή FIG8 ή αλλιως το κλασσικο "οκταρακι" για να φτιαξω ενα καλωδιο τροφοδοσιας περιπου στα 3 μετρα.

Σε ολα τα καλα μαγαζια δεν το φερνει πια κανεις , ολοι εχουν το κολλημενο καλωδιο στο κλασικο μηκος των 1,5-1,8 το οποιο ομως μου ειναι κοντο και το θελω να το βαλω μεσα σε καναλι.

Εχει κανεις κανα τετοιο για να μην καταφυγω σε μαιμουδιες ?

Υπαρχουν και εξωτικες λυσεις αλλα μην τρελλαθουμε κι ολας τωρα....

Καπελακια ανοδου λυχνιας

Πωλουνται καπελακια ανοδου λυχνιας πορσελανινα, επιχρυσα, καινουρια.Τα χαρακτηριστικα τους ειναι στην φωτο.ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ 10 ΟΛΑ.
Επικοινωνια με ΠΜ.

p1010814w.jpg

p1010817b.jpg

Ceramic_Anode_Cap.jpg

Πάρε έναν τέτοιο αντάπτορα και βάλε μετά κανονικό iec ... http://www.ebay.com/itm/IEC-320-C14...=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item3cb8362deb

Τα παρηγγειλα τελικα σε αυτον τον τυπο και μου ρθαν σε μια βδομαδα.

Για την ιστορια δεν υπαρχουν πουθενα στην Ελλαδα αυτα τα φισακια.

Εξυπνη λυση παντως και αυτη με τον ανταπτορα Διαμαντη. Σε ευχαριστω πολυ .

salas sslv 1.0 για τις εξτρα τροφοδοσιες του βουβαλιου 2χ3.3 και 1χ1.2volt.

αντικαθιστουν τα trident με καλυτερα αποτελεσματα.

80 ευρω και τα τρια.

ψαχνω κουμπια σαν αυτα

162881_1687792723180_1488548800_1713995_6161350_n.jpg

οποιος γνωριζει ας μου πει!

απο το banzaimusic εχω παρει προσφατα... ομως ψαχνω τα συγκεκριμενα τα οποια δεν υπαρχουν!

Απάντηση: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες

Έχω σε ένα τροφοδοτικό τέτοια κόκκινα ρυθμιστικά και αν θυμάμαι καλά τα είχα πάρει στο Φανό πριν αρκετά χρόνια.

edit: Διαφέρουν με αυτά της φωτογραφίας στη βάση, όπου έχουν ένα δακτύλιο μεγαλύτερης διαμέτρου.

Last edited:

θυμασαι αν το καπακι τους ειναι ματ η γυαλιστερο και διαμετρο?

Απάντηση: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες

Διάμετρος 13mm και 17mm ο δακτύλιος στη βάση, ύψος 16mm.
Σίγουρα έχει και μεγαλύτερα.
Το καπάκι είναι προς το ματ τώρα, αλλά καινούριο δεν θυμάμαι πώς ήταν.
Από ότι βλέπω δεν έχει την κόκκινη μύτούλα που έχουν τα κουμπιά στις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει.

Πωλείται πλακέτα Rev-B για τον ενισχυτή p3a του Rod Elliott αγορασμένη πριν από μια εβδομάδα.Τιμή 30 ευρώ.
http://sound.westhost.com/pcb/pp3a.htm
Project 3A - 60W / 8 Ohm Power Amplifier (Rev-B)

Last edited: