Πωλήσεις-ανταλλαγές-αναζητήσεις υλικών-εξαρτημάτων DIY, από χομπίστες

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

Ψαχνω αλουμινολαμαρινα περιπου 2-3mm παχος, διασταση περιπου 30χ35cm.. Aν εχετε κατι σφυριχτε το μου, γιατι εδω Σαμο δε βρηκα πουθενα, παρα μονο 0.5-1mm..

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα

Προσφάτως, ένας φίλος μου ζήτησε βοήθεια στην αντικατάσταση και των δύο μονάδων του ηχείου του (Audio Spectrum S20). Το ηχείο από ότι είδα φοράει ένα Woofer SEAS P17 RCY/P H0548 και ένα Tweeter SEAS 25TAF/DLG. Αυτο το τελευταιο έχει αντικατασταθεί, από ότι διαβαζω, από το Η0534 25TAF/D. Έχετε καμμιά ιδεά που μπορούν να βρεθούν αυτές οι μονάδες. Το googlάρισμα , δυστυχώς, μου απέδωσε κάποιες σελίδες με ημερομηνίες 2007. Σας περνάει από το μυαλό καμμιά ιδέα?

Σας ευχαριστώ

Παίδες έχει κανείς κάναν πυκνωτή WIMA FKP2 22nF 1-2,5% ? Ή κάποιον αντίστοιχο? Το ιδανικό θα ήταν 18nF... Βρίσκω στο νετ (22nF), αλλά είναι κρίμα να πληρώσω 20 μεταφορικά για 2 προιόν...παρήγγειλα τώρα κάτι πράγματα που χρειαζόμουν από digikey (πάει το ένα 20άρι μεταφορικά δηλαδή), αλλά δεν έχει τέτοιους πυκνωτες και θα πρεπε να πάρω και από αλλού (άλλο ένα 20άρι...)

Θενκς!!

ένα deck sansui d-550 Μ παραμένει παρατημένο και το τρώει η σκόνη εδώ και χρόνια ...

δεν ξέρω αν λειτουργεί, και δεν με πολυενδιαφέρει να μάθω ...

είμαι έτοιμος να το κανιβαλίσω μπας και μπορώ να χρησιμοποιήσω το σασί πουθενά αλλού ή αν έχει τίποτα άλλο ενδιαφέρον μέσα ...

αν ενδιαφέρεται όμως κανείς ας περάσει να το πάρει ..........

http://www.sansui.us/TapeDecks.htm

http://listado.mercadolibre.com.ar/Deck-Sansui-D550-m-Negro

http://www.hifiengine.com/gallery/images/sansui-d-550m-cassette-deck.shtml

θα περιμένω 3-4 μέρες, αν εμφανιστούν πάνω από ένας ενδιαφερόμενοι θα γίνει κλήρωση αλλιώς θα γίνει φύλλο και φτερό ...........

Last edited:

Αν δε βρεθει δευτερος θα το παρω εγω ωρε, αν βρεθει και αλλος παραχωρω τη θεση μου, no prob.

Ξήλωσα απο το ups μου την πλακέτα η οποία, εκτός από κάτι ρελέ πυκνωτές αντιστάσεις κλπ. έχει τα εξής:
5x P75NF75
1x LM217T
1x L7812CV
1x GBU6K
1x L7805CV
συν ψύκτρες στα περισσότερα.

Καθώς το μηχάνημα δεν δούλευε όταν το ξεμοντάρισα, δεν είναι σίγουρο οτι δουλεύουν όλα κανονικά. Αν όμως τα θέλει κάποιος για πειράματα, μετρήσεις ή κάποια αντικατάσταση να πάρει την πλακέτα και να μην τη φάει η χωματερή.

Υπάρχουν διαθέσιμοι καμιά 20αριά αχρησιμοποίητοι ηλεκτρολυτικοί Panasonic στα 10.000uF 50V με διάμετρο 25mm και ύψος 50mm. Είναι από την προηγούμενη ομαδική του diyAudio για τον F5T, απλά τελικά άλλαξα σχέδια και μού χουν μείνει. Είναι ιδανικοί για το hotroded salas. Στα 6 ευρώ το κομμάτι (όσο μου κόστισαν χωρίς μεταφορικά)

Επίσης καμιά 20αριά αχρησιμοποίητες αντιστάσεις Fukushima MPC74 στο 1Ω 5W από το ίδιο GB, στα 5 ευρώ η πεντάδα.

2 ζευγάρια αχρησιμοποίητες πλακέτες F5 από το diyAudio store στα 18 ευρώ το ζευγάρι (όσο τα πήρα χωρίς τα μεταφορικά)

2 αχρησιμοποίητες πλακέτες DCB1 mesmerize στα 14 ευρώ η μία

2 αχρησιμοποίητοι πυκνωτές mundorf supreme στα 0,47uF στα 15 ευρώ ο ένας και 2 ελάχιστα χρησιμοποιημένοι στα 10 ευρώ ο ένας.

2 ελάχιστα χρησιμοποιημένοι mundorf supreme στα 2,2uF στα 12 ευρώ ο ένας

2 ελάχιστα χρησιμοποιημένοι mundorf supreme silver/gold (όχι oil) 0,47uF στα 25 ευρώ ο ένας.

Δεκτές και ανταλλαγές με άλλα εξαρτήματα αν έχετε κάτι ενδιαφέρον, αλλά θα προτιμούσα χρήματα για να χρηματοδοτήσω τους μετασχηματιστές για τα F6 μου :)

Απάντηση: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες

Οι (2 ελάχιστα χρησιμοποιημένοι mundorf supreme στα 2,2uF στα 12 ευρώ ο ένας) στα ποσα βολτ ειναι? Επισης ενδιαφερομαι για μια πλακετα dcb1 και ισως για 4 panasonic.

Στα 800V είναι αν θυμάμαι καλά

Επίσης μια αχρησιμοποίητη ματσαρισμένη οχτάδα από 4 FQA16n25c και 4 FQA 12p20 αγορασμένη από τον Buzzforb στα 80 ευρώ. Τα καταργημένα που άρεσαν πολύ στον Pass για τον F5.
Ιδανικά για F5T V3

Εχει κανεις κανενα ζευγαρι OPA627AP/BP γνησιους για δωσιμο;

Δυστυχώς όχι

Κανεις; Παλι θα πεσουμε στα δοντια του Κινεζου...

Πόσο στους πουλάει?

627 κατω απο 25ε ειναι 1000% μαιμουδιεν.... εχω δοκιμασει πανω απο 10 κινεζους με τιμη απο 5 εως και 20 δολαρια..

17,23 ο ΑΡ και 24,13 ο ΒΡ στον ποντικαρά

Για δωστε κανενα λινκ...Γιατι και γω στα τυφλα θα πηγαινα και με το θυμιατο στο χερι.