Πωλήσεις-ανταλλαγές-αναζητήσεις υλικών-εξαρτημάτων DIY, από χομπίστες

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

Θέλω και εγώ κάτι πράγματα από mouser, αν βρεθεί και κανένας άλλος μήπως και φτάσουμε τα δωρεάν μεταφορικά ή να τα μοιραστούμε.

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

Ο Φανος δεν εχει; Πριν κανα 6 μηνο απο κει βρηκα..

Ψάχνω τα 2sk135/2sj50. Τα εχει κάποιος που να μην του χρειαζονται;

Ο Φανος δεν εχει; Πριν κανα 6 μηνο απο κει βρηκα..

Δυστυχώς όχι
Μόνο τα μικρά

Ψάχνω τα 2sk135/2sj50. Τα εχει κάποιος που να μην του χρειαζονται;

Αυτά δεν είναι εκείνα που χρησιμοποιούσε ο Crescendo του Elektor; Αν ναι, πόσα ζευγάρια σου χρειάζονται;

Δίνω ζευγάρι E34L TESLA καινούργιες στα κουτιά τους (1 ώρα χρήση), 40 Ευρώ. Τέλη δεκαετίας '80.
Εχω μαζέψει πολλές EL34...

copy2.jpgcopy1.jpg

Πωλούνται ψήκτρες από παλιά ιδιοκατασκευή. Είναι συνολικά 4 τεμάχια και ανά δύο κουμπώνουν ώστε να δημιουργείται τούνελ για ψύξη με ανεμιστήρα (αν χρειάζεται). Σε δύο από αυτές έχω ήδη βιδώσει γωνιές για 2 ζεύγη ΤΟ-3. Πωλούνται ανά τεμάχιο ή σετ. Τιμή 20 ευρώ το κομμάτι (αν τις πάρετε όλες μαζί 15 το κομμάτι). Για πληροφορίες με ΠΜ ή στο 6973349104 (Θανάσης).

Εμφανησιακά σε τι κατάσταση είναι? Τις βλέπω λίγο ταλαιπωρημενες?

Εμφανησιακά σε τι κατάσταση είναι? Τις βλέπω λίγο ταλαιπωρημενες?

Δεν έχουν ιδιαίτερες γρατζουνιές, απλά έχω αυξήσει το sharpness για να φαίνονται καλύτερα οι λεπτομέρειες και φαίνεται έντονα η σκόνη καθώς δεν τις έχω καθαρίσει καλά (είναι από τον ενισχυτή που έβγαλα τα MofFET που ζήταγε ο φίλος πιο πάνω). Είσαι καλοδεχούμενος να περάσεις να τις δεις αν σε ενδιαφέρουν.

Το squeezebox υπάρχει ακόμα....παράξενο πάντως πριν Κανά χρόνο που έψαχνα γίνονταν ανάρπαστα, τώρα τίποτα;

Υπάρχει κανένα ζευγάρι Ρώσσοι K73-16 στα 10uF?

ΛΥΧΝΙΕΣ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΛΥΧΝΙΕΣ (ΧΑΛΑΣΜΕΝΕ ΚΥΡΙΩΣ).ΜΙΑ ΤΥΠΟΥ PL500 Η' ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ 2-3 ΜΙΚΡΕΣ ΤΥΠΟΥ 12ΑΧ7 Η' ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D

Πουλας καμια φιλε? ενδιαφερομαι για καποια πο τις μεγαλες που εχεις.Τυπου PHILIPS PL84.

Τους θέλω για εξόδου σε προ και το 1μF θα κόβει πάρα πολύ μπασο.

Αν δεν σου είναι κόπος να βρεθούμε πάντως θά θελα να δώ το χαρακτήρα τους. Σου στέλνω πμ

Είναι πολύ καλα παιδια, είναι πολυστερίνης! Κι εγώ για τέτοια χρήση τους είχα πάρει. Αλλα το προτζεκτ όλο πηγε κουβά.

Αυτά δεν είναι εκείνα που χρησιμοποιούσε ο Crescendo του Elektor; Αν ναι, πόσα ζευγάρια σου χρειάζονται;
Ευχαριστώ Θανάση για τα mosfet. Η μουσική που θα βγάλουν κάνει πολλά λεφτά!!!

Ευχαριστώ Θανάση για τα mosfet. Η μουσική που θα βγάλουν κάνει πολλά λεφτά!!!

Μακάρι, καθώς όπως σου είπα σ' εμένα κάθονταν στο ράφι. Όταν το τελειώσεις να μας το παρουσιάσεις για να το φχαριστηθούμε!

Πιστεύω ότι ταιριάζει εδώ περισσότερο. ΠΡΟΣΟΧΗ στον παρακάτω πωλητή ebay (από HK):

http://www.ebay.ie/usr/absystems09

Γίνεται χαμός τελευταία (από αρνητικό feedback). Ούτε απαντάει σε email ούτε αποστέλνει αγορασθέντα υλικά! Παθών και εγώ (8 ).

Λόγω αλλαγής σχεδίων πωλούνται τα υλικά (όλα πλην κουτιού) για την κατασκευή SFSP

είχαν αγοραστεί όλα εις διπλούν, το ένα ήταν παραγγελία που τελικά δεν θα υπολοιηθεί ....

πωλούνται όσο κόστισαν (αν υπάρχει ενδιαφέρον να ψάξω τα τιμολόγια),
υπολογίζω όμως (αν θυμάμαι καλά) οτι μιλάμε για περίπου 450+- ευρώ (περιλαμβάνονται οι κρίσιμες zfoil tx2575 (τετράδα), mundorf supreme 0.1, obbligato 2.2, mundorf evo alu 4.7 κλπ και με προοπτική προς τα πάνω αν επιλεγούν κάτι πυκνωτές clarity Mr 0.1 που υπάρχουν διαθέσιμοι)....

για τα 2sk369 υπάρχει δυνατότητα επιλογής αναλόγως της κεφαλής (δλδ ως και ματσαρισμένη 4άδα για χαμηλοέξοδες mc) - αντίστοιχες (σε τιμές) θα είναι και οι αντιστάσεις που σχετίζονται ....

περισσότερα με πμ

ευχαριστώ

Last edited: