Πωλήσεις-ανταλλαγές-αναζητήσεις υλικών-εξαρτημάτων DIY, από χομπίστες

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

διόρθωση

οι 4,7 uf είναι οι mundorf evo alu/oil

Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες.

Καλησπέρα. Τον έχεις ακούσει πουθενά υλοποιημένο?
Ενδιαφέρομαι για κατασκευή phono.

έχει φτιάξει ο σίγουρα supersonic και ο Στέλιος ο Περγιουδάκης (στα 63 db)..

φαντάζομαι οτι με τον Στέλιο, αν χρειαστεί, θα μπορέσουμε να κανονίσουμε μια ακρόαση ...

Απάντηση: Re: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπί

έχει φτιάξει ο σίγουρα supersonic και ο Στέλιος ο Περγιουδάκης (στα 63 db)..

φαντάζομαι οτι με τον Στέλιο, αν χρειαστεί, θα μπορέσουμε να κανονίσουμε μια ακρόαση ...

Αν και το δικό μου δεν είναι αυτό, αλλά της ίδιας φιλοσοφίας, μπορούμε να το ακούσουμε. Ακόμα καλύτερα σε δικό σου χώρο.
ΥΓ. Δημήτρη κάτι έχεις ξεχάσει εδώ....

ναι Στελιο .. :ernaehrung004:

το είχα ξεχάσει να σου πω την αλήθεια και το θυμήθηκα προχθές που ξεκαθάριζα κάτι λάμπες .....

θα τηλεφωνηθούμε ...

φιλε Σταυρο τι ειχες παρει απο αυτον στο ebay ;

Γειά σου Τάκη! Ένα κουμπί πρόσοψης προενισχυτή από αεροπορικό αλουμίνιο. ΜΑΚΡΙΑ απ' αυτόν!!

δύστυχος έχω παραγγείλει από αυτόν 4 κουμπιά και είδα οτι το ebay μου τα έχει σβήσει και αναφέρει τα εξής

( We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about. If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller. If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Center to help resolve any problems you may encounter.)

μόλις πάω σπίτι θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων πάντως παλιότερα είχα αγοράσει από αυτόν και ήταν όλα οκ και καλή ποιότητα στα προϊόντα του

Η την εχει κοπανησει η ταχει τιναξει.Τι να πω...

--- Auto-merged Post ---

το ιδιο μου κανε και μενα το ebay.

μαλλον το πρωτο παιζει

Είχε ωραία πράγματα όμως...
Στις 9 του μήνα λογικά παίρνω πίσω τα λεφτά μου.

εγω μπηκα στο paypal και μου τα ειχαν κανει refund οποτε ολα οκ ελπιζω το ιδιο και σε εσενα

πωλουνται μερικα ζευγαρια λαμπες 26, μετρημενες πολυ δυνατες και ματσαρισμενες ...
τιμη απο 30 εως 50 ευρω το ζευγαρι αναλογα τη μαρκα και αν υπαρχουν συσκευασιες ...
τις επομενες μερες θα ανεβασω αναλυτικη λιστα που θα περιεχει και αλλους τυπους (30, 56, 76, 27, 201, 301, 01Α κλπ κλπ) ...
Επισης πωλειται φ5, υπαρχει σχετικη αγγελια. στα 300 ευρω ...
ο ενισχυτης εχει φτιαχτει απο τον συμφουρομιτη Μανωλο και ειναι σε αριστη κατασταση .... καπου στο φορουμ υπαρχουν τα νηματα του (κατασκευης και πωλησης) του Μανωλο ...

Έχει βαρεθεί το ράφι και καλύτερα να τον αποχωριστώ (σνιφ -κλαψ) αν κάποιος τον θέλει φυσικά.
Ο λόγος για τον push-pull από εδώ

Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Επίσης υπάρχει ένα σετ με όλα τα υλικά (οι εξόδου έχουν μεσαία λήψη αυτή τη φορά... :) )για να κατασκευαστεί εξ αρχής μια και για φίλο που τα πήρα δεν έκανε τίποτα τελικά...

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν στην Αθήνα στρόγγυλα vu-μετρα με φωτισμό σε νορμάλ τιμή?

1ο σετ λάμπες για πώληση ....

όλες μετρημένες με το λυχνιόμετρο Taylor 45c ...

TYPE/GM/BRAND/PRICE
26 850 RCA 12 ευρώ
26 850 RCA 12 ευρώ
26 850 NATIONAL UNION 12 ευρώ
26 900 RCA 12 ευρώ
26 950 RCA 15 ευρώ
26 950 RCA 15 ευρώ
26 950 RCA 15 ευρώ
26 950 RCA 15 ευρώ
26 1000 SYLVANIA 15 ευρώ
26 1000 SILVERTONE 15 ευρώ
26 1050 NATIONAL UNION 15 ευρώ
26 1100 RCA CUNNINGHAM 15 ευρώ
26 1180 NATIONAL UNION 20 ευρώ
26 1200 SILVERTONE 20 ευρώ

26 1200 RCA / ORIGINAL BOX 30 ευρώ
26 1200 HYTRON / ORIGINAL BOX 30 ευρώ
26 1200 KENRAD / ORIGINAL BOX ** ζευγάρι 60 ευρώ
26 1200 WESTINGHOUSE / ORIGINAL BOX ** ζευγάρι 60 ευρώ
26 1250 RAVAC GLOBE TUBES ** ζευγάρι 60 ευρώ

56 1650 RCA
56 1700 RCA 30 ευρώ το ζεύγος

76 PHILCO / ORIGINAL BOX NOS ζευγάρι 50 ευρώ

VT 27 / SUPER 30 JAN / ORIGINAL BOX ** ζευγάρι 60 ευρώ

Εκτός από το ebay εδώ ενδεικτικές τιμές,

http://www.natubes.com/index.php?page=product&do=browse&catid=61&parentid=61&p=5

και εδώ ...

https://www.tubeworld.com/26.htm

θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και άλλο σετ που θα έχει κυρίως 27, 30, 36,71Α, 201Α αλλά και κάποιες ανορθώτριες (866Α, RGN κλπ)
για περισσότερα από 1 ζεύγος παραλαβή με επιτόπιο έλεγχο και μέτρηση με το λυχνιόμετρο δεκτή ή αν κάποιος θέλει να φέρει δικό του λυχνιόμετρο ....

σαν αγγελία θα την ανεβάσω τις επόμενες ημέρες και στις "Μικρές αγγελίες" του φόρουμ ...

ευχαριστώ

Last edited:
Απάντηση: Πωλήσεις / ανταλλαγές εξαρτημάτων / υλικών DIY, από χομπίστες για χομπίστες

Κάτι από εδώ κάτι από κει, έβαλα στο http://avclub.gr/forum/showthread.php/119299-DIY-Bazaar κάτι Salas BiB πλακέτες, κάτι LC Meter κ.ο.κ
Δεν ξέρω εάν παραβιάζω κάποιον κανόνα, έτσι όπως έβαλα το DIY Bazaar, συγχωρέστε με εάν έχω ξεφύγει...