Οπως αναφερει και το τιτλος του θεματος πωλειται ο NAD C370 integrated amplifier...
τιμη συζητησιμη 600ευρω..
για πληροφοριες pm..
ευχαριστω!:smash:
τιμη συζητησιμη 600ευρω..
για πληροφοριες pm..
ευχαριστω!:smash:
Αν επιτρέπετε, πόσο τον είχατε αγοράσει αρχικά, πότε (ποιά χρονιά/μήνας; ) και πόσο παίζει κατά μέσο όρο σε εβδομαδιαία βάση (σε ώρες);
Αν επιτρέπετε, πόσο τον είχατε αγοράσει αρχικά, πότε (ποιά χρονιά/μήνας; ) και πόσο παίζει κατά μέσο όρο σε εβδομαδιαία βάση (σε ώρες);
Το συγκεκριμενο παιδι το ξερω και πραγματικα δεν τον εχει δουλεψει καθολου τον ενισχητη.
Τον προτεινω!
Υ.Γ απλα πηρε αμαξι και εχει πωρωθει..χρειαζεται λεφτα!!
Το συγκεκριμενο παιδι το ξερω και πραγματικα δεν τον εχει δουλεψει καθολου τον ενισχητη.
Τον προτεινω!
ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ..!!Φιλε μου συγνώμη αλλά είσαι λίγο φάουλ. Στο πρώτο σου γραπτό μήνυμα μέσα στο φόρουμ παροτρύνεις αγορά ενός μηχανήματος?
Να το διαβάσω αυτό από κάποιον που γράφει στο φόρουμ και έχει δείξει με τον τρόπο αυτό τις όποιες γνώσεις του το καταλαβαίνω. Στην περίπτωση σου συγνώμη αλλά όχι.
ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ..!!
1)ο snake ειναι 3αδερφος μου και αυτος μου προτεινε να αγορασω τοτε τα πραγματα, εγω δεν εγω ιδεα απο το σπορ..γι αυτο γραφει οτι 3ερει περι τοινος προκειται!!
2)αυτος ειναι ενεργο μελλος απο οσο φανταζομαι ασχετα αν δεν γραφει....φανταζομαι οταν θα δει το post σου θα απαντησει ο ιδιος για τον εαυτο του...
3)εχεις απαντηση στο pm σου..:a0210:
Ο Ρέμπελος έχει δίκιο... Αλλά και παλιός να ήσουν πάλι δεν έπρεπε να γράψεις αυτό το post γιατί δεν αναφέρεσαι στο μηχάνημα αλλά στον πωλητή...Το συγκεκριμενο παιδι το ξερω και πραγματικα δεν τον εχει δουλεψει καθολου τον ενισχητη.
Τον προτεινω!
Και μια και λέμε για παλιούς (στο AVCLUB) είναι βέβαιο ότι οι παλιοί ξέρουν περισσότερα / ακούν καλύτερα τα μηχανήματα;;;![]()
Πολυ πιο πριν ειμαι γραμμενος κ ειχα κ καποια ποστ, τα οποια χαθηκαν..απο τις πρωτες μερες του avforum!:smash:2.Ενεργο μελος δεν ξερω πως το εννοεις. Μπορει το παλικαρι να μπαινει καθε μερα στο φορουμ αλλα δεν γραφει. Με ποιον τροπο ειναι ενεργος?
πριν απο χρονια επαιζα ενα game MAFIA και μου κολλησε το MAFIOZOS..και τοτε ετυχε να γραφτω και εδω στο φορουμ, thats why!!:smash:Επισης το profile-name σου (mafiozos) ειναι αποτρεπτικο για συναλλαγες μαζι σου, ακομα κι αν στην πραγματικοτητα εισαι το καλυτερο παιδι! Που πηγες και το βρηκες!!!
αφου το μηχανημα ειναι καινουργιο τι να πει!!! λεει για μενα δλδ οτι δεν το χρησιμοποιω καθολου:smash:Ο Ρέμπελος έχει δίκιο... Αλλά και παλιός να ήσουν πάλι δεν έπρεπε να γράψεις αυτό το post γιατί δεν αναφέρεσαι στο μηχάνημα αλλά στον πωλητή...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.