Πωληση!! NAD C370 integrated amplifier

mafiozos29

New member
7 November 2006
31
Αμαλιαδα
Οπως αναφερει και το τιτλος του θεματος πωλειται ο NAD C370 integrated amplifier...
τιμη συζητησιμη 600ευρω..

για πληροφοριες pm..

ευχαριστω!:smash:

Αν επιτρέπετε, πόσο τον είχατε αγοράσει αρχικά, πότε (ποιά χρονιά/μήνας; ) και πόσο παίζει κατά μέσο όρο σε εβδομαδιαία βάση (σε ώρες);

Αν επιτρέπετε, πόσο τον είχατε αγοράσει αρχικά, πότε (ποιά χρονιά/μήνας; ) και πόσο παίζει κατά μέσο όρο σε εβδομαδιαία βάση (σε ώρες);

~750 ευρω αρχικη αγορα
4 χρονια τον εχω
αν εχει παιξει συνολικα 15-20 ωρες ζητημα ειναι..
Εφυγα φοιτητης και αφησα το ηχοσυστημα σπιτι..
το δινω γιατι μου εχει φυγει τελειως τελειως η καψα για ηχο....

~750 ευρω αρχικη αγορα
4 χρονια τον εχω
αν εχει παιξει συνολικα 15-20 ωρες ζητημα ειναι..
Εφυγα φοιτητης και αφησα το ηχοσυστημα σπιτι..
το δινω γιατι μου εχει φυγει τελειως τελειως η καψα για ηχο....

Το συγκεκριμενο παιδι το ξερω και πραγματικα δεν τον εχει δουλεψει καθολου τον ενισχητη.
Τον προτεινω!
Υ.Γ απλα πηρε αμαξι και εχει πωρωθει..χρειαζεται λεφτα!!

Το συγκεκριμενο παιδι το ξερω και πραγματικα δεν τον εχει δουλεψει καθολου τον ενισχητη.
Τον προτεινω!

:Banane0: turbo rulessss

Απάντηση: Re: Πωληση!! NAD C370 integrated amplifier

Τον προτεινω!

Φιλε μου συγνώμη αλλά είσαι λίγο φάουλ. Στο πρώτο σου γραπτό μήνυμα μέσα στο φόρουμ παροτρύνεις αγορά ενός μηχανήματος?
Να το διαβάσω αυτό από κάποιον που γράφει στο φόρουμ και έχει δείξει με τον τρόπο αυτό τις όποιες γνώσεις του το καταλαβαίνω. Στην περίπτωση σου συγνώμη αλλά όχι.

Re: Απάντηση: Re: Πωληση!! NAD C370 integrated amplifier

Φιλε μου συγνώμη αλλά είσαι λίγο φάουλ. Στο πρώτο σου γραπτό μήνυμα μέσα στο φόρουμ παροτρύνεις αγορά ενός μηχανήματος?
Να το διαβάσω αυτό από κάποιον που γράφει στο φόρουμ και έχει δείξει με τον τρόπο αυτό τις όποιες γνώσεις του το καταλαβαίνω. Στην περίπτωση σου συγνώμη αλλά όχι.
ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ..!!
1)ο snake ειναι 3αδερφος μου και αυτος μου προτεινε να αγορασω τοτε τα πραγματα, εγω δεν εγω ιδεα απο το σπορ..γι αυτο γραφει οτι 3ερει περι τοινος προκειται!!
2)αυτος ειναι ενεργο μελλος απο οσο φανταζομαι ασχετα αν δεν γραφει....φανταζομαι οταν θα δει το post σου θα απαντησει ο ιδιος για τον εαυτο του...
3)εχεις απαντηση στο pm σου..:a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πωληση!! NAD C370 integrated amplifier

ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ..!!
1)ο snake ειναι 3αδερφος μου και αυτος μου προτεινε να αγορασω τοτε τα πραγματα, εγω δεν εγω ιδεα απο το σπορ..γι αυτο γραφει οτι 3ερει περι τοινος προκειται!!
2)αυτος ειναι ενεργο μελλος απο οσο φανταζομαι ασχετα αν δεν γραφει....φανταζομαι οταν θα δει το post σου θα απαντησει ο ιδιος για τον εαυτο του...
3)εχεις απαντηση στο pm σου..:a0210:

1.Τοτε φιλε μου δεν θα επρεπε να λεει "το ξερω το παιδι" αλλα οτι εισαι ξαδελφος του. Και κατα την γνωμη μου ειναι αλλος ενας λογος που δεν θα επρεπε να παροτρινει την αγορα.
2.Ενεργο μελος δεν ξερω πως το εννοεις. Μπορει το παλικαρι να μπαινει καθε μερα στο φορουμ αλλα δεν γραφει. Με ποιον τροπο ειναι ενεργος?
3. δεν εστειλα κανενα pm. για καποιον αλλο το γραφεις υποθετω.

Τον προτεινω!
Ο Ρέμπελος έχει δίκιο... Αλλά και παλιός να ήσουν πάλι δεν έπρεπε να γράψεις αυτό το post γιατί δεν αναφέρεσαι στο μηχάνημα αλλά στον πωλητή...

Και μια και λέμε για παλιούς (στο AVCLUB) είναι βέβαιο ότι οι παλιοί ξέρουν περισσότερα / ακούν καλύτερα τα μηχανήματα;;;-bye-

Και μια και λέμε για παλιούς (στο AVCLUB) είναι βέβαιο ότι οι παλιοί ξέρουν περισσότερα / ακούν καλύτερα τα μηχανήματα;;;-bye-

Σιγουρα οχι. Δεν ειναι θεμα νεος ή παλιος (αλλωστε ο snake δεν ειναι νεο μελος. απο το 2006 ειναι γραμμενος στο φορουμ). Ειναι θεμα να εχεις γραψει και μια κουβεντα ή να εχεις κανει και κανενα σχολιο για να ξερει και ο αλλος αν και τι ξερεις.

Πολυ πιο πριν ειμαι γραμμενος κ ειχα κ καποια ποστ, τα οποια χαθηκαν..απο τις πρωτες μερες του avforum!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πωληση!! NAD C370 integrated amplifier

2.Ενεργο μελος δεν ξερω πως το εννοεις. Μπορει το παλικαρι να μπαινει καθε μερα στο φορουμ αλλα δεν γραφει. Με ποιον τροπο ειναι ενεργος?
Πολυ πιο πριν ειμαι γραμμενος κ ειχα κ καποια ποστ, τα οποια χαθηκαν..απο τις πρωτες μερες του avforum!:smash:
Επισης το profile-name σου (mafiozos) ειναι αποτρεπτικο για συναλλαγες μαζι σου, ακομα κι αν στην πραγματικοτητα εισαι το καλυτερο παιδι! Που πηγες και το βρηκες!!!
πριν απο χρονια επαιζα ενα game MAFIA και μου κολλησε το MAFIOZOS..και τοτε ετυχε να γραφτω και εδω στο φορουμ, thats why!!:smash:

Ο Ρέμπελος έχει δίκιο... Αλλά και παλιός να ήσουν πάλι δεν έπρεπε να γράψεις αυτό το post γιατί δεν αναφέρεσαι στο μηχάνημα αλλά στον πωλητή...
αφου το μηχανημα ειναι καινουργιο τι να πει!!! λεει για μενα δλδ οτι δεν το χρησιμοποιω καθολου:smash:

εχω αναφερει στην αγγελια οτι υπαρχει το PM για οτι θελετε!!
παρακαλω απο δω και περα μονο σοβαρες προτασεις !!!

Οποιος ενδιαφερεται, φερνω το μηχανημα σπιτι του να ακουσει με τα ηχεια του!!

ΝΕΑ ΤΙΜΗ 550 ΕΥΡΩ

καλα και τι σχεση εχει με τον δικο μου nad c370?????για εξηγησε μου σε παρακαλω
επισης μιλησα εγω για κανα προβλημα????

Last edited:
Το ότι η ιδια η NAD βγαίνει και αναφέρει πρόβλημα στους ενισχυτές της δείχνει ότι σεβαιται τους πελάτες της και τους υποστηρίζει. Οι ενισχυτές παρά είναι αναίσθητα μηχανάκια για να πάθουν κάτι με το πέρασμα του χρόνου. Ένας μετασχηματιστής και πυκνωτές όλο κι όλο. Όσο βαριά καταπόνηση και να έχει υποστεί το πολύ πολύ να είναι στρωμένος κάλύτερα.

Υ.Γ. Η επίθεση στον mafiozos29 από τους συμφορουμίτες ήταν άδικη.