Polk Audio Reserve Series

Για το R600 μπορώ να σου πω. Πιο κινηματογραφικά τα SVS Prime Pinnacle, Πιο μουσικά τα Polk Reserve. Σε χαμηλό (σκέτα μόνα τους τα Prime Pinnacle) είναι λίγο πιο εντυπωσιακά, στα Reserve R600 είναι στακάτο και επίσης εντυπωσιακό αλλά πιο μαζεμένο. Εδώ εξαρτάται τι προτιμά κανείς.

Μένει να ακούσουμε τα R700 μόλις στρώσουν, τα οποία μάλλλον θα το μεγαλώσουν το πράγμα.

• Like
Reactions: manmar
Απλά τεράστια τα R700... !

Σε σύγκριση τα (επίσης οκτάιντσα) Monitor Audio Silver 500 μοιάζουν... μικρά μπροστά τους. :p

Ενώ ορισμένες φορές στη θέση ακρόασης, νομίζεις ότι παίζει και κάποιο subwoofer κρυμμένο. Τόσο καλό χαμηλό έχουν!

IMG_20211124_120747.jpgIMG_20211124_120801.jpgIMG_20211124_120706.jpg

:love::love::love:

Polk Reserve R700 Floorstanding Loudspeaker Review

image

image

Έχω ένα πρόβλημα με το polk 700 έχω την εντύπωση ότι κάηκε το ένα Τουίτερ
Άκουγα τραγούδια από το κινητό δια μέσου μπλου τουθ και ξαφνικά ο ήχος του ενισχυτή εφτασε στο τέρμα αυτό έγινε χθες
Αυτό το πράγμα μου το έκανε τρεις τέσσερις φορές ενισχυτής Denon 6800 παντως οι ταινίες ακούγονται πάρα πολύ καλά

Δεν στο έκανε ο ενισχυτής, ανέβασες το volume από το κινητό (από την volume bar του app), χωρίς, προφανώς, να το καταλάβεις.

σωστά μα τόσες φορές τι κάνω τώρα να διαπιστωσο αν φταίει το ηχείο πρέπει να έρθει Αθήνα κινοτεχνικη η υπάρχει άλλος τρόπος
Να τα αφήσω έτσι
Μπορεί να το κάηκε από καιρό και να μη καταλάβω τίποτα επειδή παίζουν ενταξει

Είναι πολύ χαρακτηριστικό πως παίζει ένα ηχείο που έχει καεί το tweeter. Αν δεν είσαι σίγουρος, το πιο πιθανό είναι να μην έχει καεί.

Αν θες να το δεις σε γράφημα, τρέξε ένα Audyssey δοκιμαστικά και δες την απόκριση συχνότητας στο before, στο πράσινο διάγραμμα. Αν έχει καεί το tweeter θα φαίνεται στο διάγραμμα.

Επίσης έβαλα ένα video.στο YouTube με υψηλές.συχνοτητες έπαιζε ένα Τουίτερ δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο

Πως θα φαίνεται

Θα κάνει βουτιά η απόκριση από το σημείο της συχνότητας και πάνω που αναλαμβάνει το tweeter να παίξει.

Τι διάγραμμα να στείλω; Δεν έχω ηχείο με καμμένο tweeter για να σου δείξω.

Στο εξωτερικό ένας έπαθε την ίδια ζημιά με εμένα κάηκαν και τα δύο τουιτερ. Μέσα σε τέσσερις μήνες από.οτι είπε δεν μπορεί να καταλάβει τι έγινε τα τουιτερ τα δικά του παραμορφοθηκαν..
Του έστειλε η Polk.δυο.,Τουίτερ.και.τα έβαλε μόνος του εύκολα λέει
Εγώ περιμένω να ανοίξει η κινοτεχνικη να το στείλω επάνω σε εμένα δεν υπάρχει καμμία παραμόρφωση μπορεί να χάλασε το.crossover
Πάντως στο.ηχειο με το χαλασμένο Τουίτερ εχει χαλάσει και ο ήχος
Δεν ξέρω για πιο λόγο.αυξηθηκε η ένταση του ενισχυτή στο 98% αυτό το .κάνει μόνο στον μπλου τουθ και μια φορά στο Neftlix πουθενά αλλού
Για αυτο έβαλα την ένταση του ήχου μεχρι.το 55%

Εντάξει θα μου τα αλλάξει είναι στην εγγύηση αλλά άμα συμβεί παλιμ

Να κάνω μια ερώτηση έχω τον ενισχυτή denon AVC 6800H τα ηχεία polk R700 κεντρικό polk σαραουντ polk atmos Yamaha
Όταν ξεκινάω τη ρύθμιση τα ηχεία μου βγαίνουν. Full range εκτός από τα ατμος τα βάζει 80hz
Tα άλλαξα και τα έβαλα ως εξής Front 80HZ κεντρικό 80-90 σαραουντ ατμός 100HZ είναι σωστά η θέλουν αλλαγή
Το SW είναι SVS PB 2000 pro

• Like
Reactions: Panoramix
δοκίμασε τι σου αρέσει περισσότερο. θα χάσεις headroom λογικά όμως. το ηχείο παίζει πιο άνετα τις συχνότητες μέχρι 80hz αν δε χρειάζεται να ζορίζεται για τις συχνότητες μέχρι 50hz.