[POLL] Nexus 6: Θα το αγοράσετε με οθόνη 5.9";

Θα το αγοράσετε με οθόνη 5.9 ιντσών?

• Total voters
    0

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,175
Μεταμορφωση

Θα το αγοράσετε με οθόνη 5.9";

attachment.php

Αναμενεται η ανακοινωση του νεου κινητου της Google.

Τα specs πανω κάτω θα ειναι τα ακόλουθα :

Qualcomm Snapdragon 805 SoC
3GB of RAM
32GB of built-in memory, no microsd
5.92" diagonal and QHD resolution for a pixel density of 498ppi
13MP sensor, LED flash and 4K video recording skills.
3,200mAh battery unit
Android L

Εχει διαρρευσει και η πρωτη φωτογραφία του κινητου δίπλα στο LG G3.

gsmarena_001.jpg

Η μπροστινή πλευρά μάλλον θα είναι η ακόλουθη

gsmarena_001.jpg

Λογικα θα κυκλοφορήσει Νοέμβριο , και φημολογειται οτι η WIND θα το φέρει στην χώρα μας αρκετά γρήγορα , ισως και πριν το τέλος του έτους.

Last edited by a moderator:
Re: Google Nexus 6 by Motorola

six inchs are not for eveyone... η google απ'οτι φαίνεται δεν βγάζει την αντικαταστάτη του nexus 5 αλλα ενα νέο nexus phablet.
Φυσικα τα 6ιντσα ειναι λιγο ιδιαίτερα τηλέφωνα και σίγουρα η κατηγορία αυτή δεν ανήκει στην προτίμηση της μάζας, εκτός ίσως απο τους κινέζους / κορεάτες :p

γιαυτό μην βιαστείτε να πουλήσετε το nexus 5!

Εγω καταλαβαίνω οτι η Google δεν θελει να βγαλει συσκευη ανταγωνιστική στις ναυαρχίδες των μεγάλων της συνεργατών (Samsung,LG,HTC και σια).
Ποτε ενα Nexus δεν ηταν υπερπλήρες.Αυτο ομως φαινεται να τα έχει ολα.Επιτηδες μαλλον ανεβηκαν στις ιντσες για να μην ειναι για όλους.
Εδω που τα λέμε , εχει τις διαστάσεις του iphone 6 plus.
Επιτέλους για πρώτη φορά ενα Nexus κουβαλάει μεγάλη μπαταρία.

Δειτε και πως ειναι το 6 plus διπλα στο G3.
Παιζει πολύ σοβαρά το Nexus 6 να είναι μικρότερο σε μέγεθος απο το 6 plus.

AndroidPIT-LG-G3-iPhone-6.jpg

5.5-inch-iPhone-vs-LG-G3-and-OnePlus-One.jpg

Απάντηση: Google Nexus 6 by Motorola

Μόλις παράγγειλα απο wind το 5 και ευτυχώς γιατί και οι 5" και τα υπόλοιπα καλούδια αχρείαστα θα μου είναι, με τη χρήση που κάνω.
τεσπα

ρώτησα αν πρόκειται να βγει σύντομα ο αντικαταστάτης του (μπας και πέσει κι άλλο η τιμή του, όχι τίποτε άλλο...)
μου είπε η κοπελιά ότι σύντομα όχι. Θα βγει όμως ένα 6άρι και αν με ενδιαφέρει να περιμένω γιατί θα το φέρουν μέχρι το τέλος του χρόνου.
με κάθε επιφύλαξη, απλά τα μεταφέρω.

Re: Απάντηση: Google Nexus 6 by Motorola

Παιζει πολύ σοβαρά το Nexus 6 να είναι μικρότερο σε μέγεθος απο το 6 plus.

Δυσκολο το βλεπω να ειναι μικροτερο απο το 6 Plus. Ιδιο ναι, καθως οι παραπανω 0,4" αντισταθμιζονται λογικα απο μικρα bezels και την ελλειψη hardware button. Βλεπω επισης την πρωτη φωτο οπου ειναι μεγαλυτερο απο το G3 οπου με το ματι φαινεται ιδια διαφορα με την 3η φωτο με OPO-6 Pus-G3.

Μόλις παράγγειλα απο wind το 5 και ευτυχώς γιατί και οι 5" και τα υπόλοιπα καλούδια αχρείαστα θα μου είναι, με τη χρήση που κάνω.
τεσπα

ρώτησα αν πρόκειται να βγει σύντομα ο αντικαταστάτης του (μπας και πέσει κι άλλο η τιμή του, όχι τίποτε άλλο...)
μου είπε η κοπελιά ότι σύντομα όχι. Θα βγει όμως ένα 6άρι και αν με ενδιαφέρει να περιμένω γιατί θα το φέρουν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Σου ειπε δηλαδη η Wind οτι θα βγει 6αρι Nexus? Αρα εχουμε και επισημη επιβεβαιωση?

τεσπα

αυτο ειναι smart buying! εκανες πολυ καλή κίνηση... το nexus 5 ειναι στα καλύτερά του με το 4.4.4 και τo νεο camera app ;)

Όσο επίσημη είναι η πληροφόρηση που έχει μια κοπελιά στις πωλήσεις.
Όχι επίσημα επίσημα, αλλα δεν το λές και λίγο να έρχεται η πληροφορία μέσα απο την εταιρεία.

Καλα ναι, αλλα δεν νομιζω οτι η κοπελια στις πωλησεις διαβαζει Android Police και Phonearena, οποτε για να λεει 6αρι Nexus και μαλιστα μεχρι τελος του χρονου, ε λογικα θα εχουν καποια πληροφορηση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Google Nexus 6 by Motorola

εκανες πολυ καλή κίνηση! το nexus 5 ειναι στα καλύτερά του με το 4.4.4 και τo νεο camera app ;)

χαχαχα... in sakis and dimdim we trust.

σιγά μην καταλαβαίνω τις διαφορές από την 4.4.3 (μη σου πω και από την 3.0.0) και χρησιμοποιήσω ποτέ την κάμερα λολ

απλά έφαγα σαβούρα απο ένα winphone και μιας και σας βγήκαν σκυλιά και με όλα τα καλούδια, είπα να μην το παίξω άλλο σπαγγοραμένος (ή τουλάχιστον όχι τόσο πολύ...)
το moto g έκανε για μένα, αλλα τεσπα. είπαμε...

Απάντηση: Re: Google Nexus 6 by Motorola

Καλα ναι, αλλα δεν νομιζω οτι η κοπελια στις πωλησεις διαβαζει Android Police και Phonearena, οποτε για να λεει 6αρι Nexus και μαλιστα μεχρι τελος του χρονου, ε λογικα θα εχουν καποια πληροφορηση.

Αυτό λέω, γι αυτό το έγραψα κιόλας.
επίσης θα μου έλεγε χρονικό διάστημα, αν δεν είχε μια (κάποια) σιγουριά?
για σκέψου να περίμενα μέχρι το Δεκέμβρη και μετά να μην το έφερναν...
(και το υπάρχον τηλ μου παίζει μόνο με την ανοικτή ακρόαση λοοοοοοοοοοοολ)

Eπειδη απο bezels δεν πολυκατεχω (λες και στα αλλα σκιζω :silly: ) σε διαστασεις λετε να βγαινει αρκετα πιο μεγαλο απο το note 3 των 5.7". ?

Eπειδη απο bezels δεν πολυκατεχω (λες και στα αλλα σκιζω :silly: ) σε διαστασεις λετε να βγαινει αρκετα πιο μεγαλο απο το note 3 των 5.7". ?

Μπορεις να παρεις μια προχειρη ιδεα απο εδω http://www.phonearena.com/phones/size/Samsung-Galaxy-Note-3,LG-G3/phones/7984,8347 και βλεποντας και την πρωτη φωτογραφια του θεματος που εχει το G3 με το νεο Nexus(?)

Αν είναι στις 5.9" είμαι υποψήφιος αγοραστής , αν είναι στις 5.2" που είναι η άλλη εκδοχή που κυκλοφορεί το μέγεθος της οθόνης είναι πολύ μικρό για εμένα.

γιατι δεν πηρες ενα αηφοουν Νικο ?

Γιατί δεν θέλει να πληρώσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.:p

Καθολου,μου αρέσει.Εχει και front stereo speakers....
Λογω μεγέθους οταν το πιάσω στα χέρια μου θα καταλάβω πιο πολλά.