[POLL] Nexus 6: Θα το αγοράσετε με οθόνη 5.9";

Θα το αγοράσετε με οθόνη 5.9 ιντσών?

• Total voters
    0
Re: [Φήμες] Google Nexus 6 by Motorola

Φοβερό το Nexus 6 , αν πέσει η τιμή στα 399 ευρώ (τόσο πήρα το Note 3) θα το σκεφτώ , στα 649 όμως είναι υπερβολή , κανένα κινητό παγκοσμίως δεν αξίζει τόσα ακόμη και αν είναι τοπ. To Mate 7 στα 499 ευρώ φαίνεται ευκαιρία μπροστά του (ακόμη και αν δεν είναι τόσο καλό όσο το Nexus).

Re: [Φήμες] Google Nexus 6 by Motorola

Η τιμή του Nexus 6 32GB μέσα από το Google Play θα είναι 649 δολάρια Αμερικής. Χωρίς να είναι επίσημο ακόμα, οι τιμές του έξω στην αγορά θα είναι 569 ευρώ (32GB) και 649 ευρώ (64GB).

http://techblog.gr/mobile/nexus-6-revealed-0041/

Είδα την τιμή για τα 64 GB.

Θα το αγοράσετε με οθόνη 5.9";

2aewe40.png

Last edited:
αν το poll αντικατοπτρίζει το ενδιαφέρον στην ελληνική αγορά, άπατο θα παει!

Τουλάχιστον απο vadergr και Yperion ισως ακούσουμε εντυπώσεις!

ΘΑ ακουσετε εντυπώσεις!
Εχω την δυνατοτητα να το φερω αμεσα (οταν βγει) απο us of a , αλλα εχει αλλες LTE μπαντες και δεν θελω.
Οταν με το καλό ερθει εδω (η wind θα το φέρει) , θα το τιμησω αμεσα.

Εγώ θα περιμένω πρώτα να δοκιμάσει ο vader το Note 4 και το Nexus 6 και μετά θα αγοράσω όποιο είναι καλύτερο.:p

Αυτά τα δύο πιστεύω ότι θα είναι τα κορυφαία στις 5.5" και πάνω για τον επόμενο χρόνο.

Εγώ θα περιμένω πρώτα να δοκιμάσει ο vader το Note 4 και το Nexus 6 και μετά θα αγοράσω όποιο είναι καλύτερο.:p

Αυτά τα δύο πιστεύω ότι θα είναι τα κορυφαία στις 5.5" και πάνω για τον επόμενο χρόνο.

Επιασα στα χερια μου το glfex που ειναι στις ιδιες διαστασεις.Ειναι παρα μα παρα πολυ μεγαλο,σε βαθμο μαλλον αποτρεπτικο.
Οταν βγει μαλλον θα την εχει την ευκαιρια του.
Note 4 δεν σκοπευω να αποκτησω συντομα.