[POLL] Nexus 6: Θα το αγοράσετε με οθόνη 5.9";

Θα το αγοράσετε με οθόνη 5.9 ιντσών?

• Total voters
    0
Re: [Φήμες] Google Nexus 6 by Motorola

Έχει μια μηχανή με 2 κυλίνδρους και βγάζει 150 ίππους ανά κύλινδρο (300) και μια άλλη με 4 που βγάζει 100/cyl αλλά το σύνολο είναι 400. Με λίγα λόγια μας ενδιαφέρει το σύνολο και όχι το επιμέρους αποτέλεσμα , άσε που όσοι περισσότεροι οι πυρήνες μπορείς να κάνεις και καλύτερη διαχείριση ενέργειας (απενεργοποιείς κάποιους στις ελαφρές εφαρμογές και τους ενεργοποιείς στις απαιτητικές).

Ας με διορθώσει ο tmjuju αν δεν τα λέω σωστά.

Δεν ειναι ετσι. Οι πυρήνες στο κινητό, αντιθέτως με την μηχανή, δεν λειτουργούν σαν ενα σωμα αλλα αυτόνομα.
Αυτό σημαίνει οτι για να αξιοποιήσεις σωστά τα πολλά cores ,πρέπει να τους αναθέσεις σωστά και τα αντίστοιχα threads . Προγραμματιστικά πρεπει να εισαι περισσότερο μάγκας απο αυτόν που θα γράψει μια single threaded εφαρμογη για να την κανεις να παιξει πιο γρήγορα στους πολλούς πυρηνες.

Some people, when confronted with a problem, think, “I know, I’ll use regular expressions.” Now they have two problems. –Jaimie Zawinski

Some people, when confronted with a problem, think, “I know, I’ll use threads!” Now they have 10 problems. –Bill Schindler

Κάποια προβλήματα θέλουν single core speeds
Κάποια αλλά παραλληλίζονται
Αλλά όχι όλα

Γενικά θα δούμε σιγά σιγά και άλλους παίκτες στο ταμπλό των ARM

Nexus-6-official-press-photo-leak-1.jpg

κακο 3d model βασικα! ελπιζω να μην εχει καμια σχέση με αυτο που βλεπω.

Σιγουρα θα ειναι καλοκατασκευασμένο (motorola)
Απο εκει και πέρα ευχόμαστε σε ελάχιστα bezels...

Δεν μου αρεσουν καθόλου αυτά.

Οι τιμές ειναι retail απο γερμανικο saturn/media markt.
Του Nexus 6 ειναι ασυνήθιστα υψηλές για nexus (απο 569 η 32αρα ως 649 η 64αρα) ,ενω οι τιμές για το nexus 9 ειναι ψιλοαναμενόμενες (απο 399 )

Μακάρι να μην ισχύουν ...

gsmarena_001.jpg

gsmarena_002.jpg

Νομίζω ότι μια χαρά μπορεί να ισχύσουν: Όσο το iPhone 6 Plus και το Note 4 (που είναι οι άλλοι δύο πόλοι του ανταγωνισμού στην ίδια ακριβώς κατηγορία) κοστίζουν κοντά στα 8-9 κατοστάρικα (σε δολλάρια), το Nexus έχει πολύ περιθώριο να ανέβει.

(ας τα λουστούμε όλοι εμείς/εσείς που τα σκάμε στις ναυαρχίδες χωρίς τύψεις)

Τελικά υπάρχει Google Event σήμερα?? Θα ανακοινωθούν;

Νομίζω ότι μια χαρά μπορεί να ισχύσουν: Όσο το iPhone 6 Plus και το Note 4 (που είναι οι άλλοι δύο πόλοι του ανταγωνισμού στην ίδια ακριβώς κατηγορία) κοστίζουν κοντά στα 8-9 κατοστάρικα (σε δολλάρια), το Nexus έχει πολύ περιθώριο να ανέβει.

(ας τα λουστούμε όλοι εμείς/εσείς που τα σκάμε στις ναυαρχίδες χωρίς τύψεις)

Τελικά υπάρχει Google Event σήμερα?? Θα ανακοινωθούν;

ανακοινωθηκαν πριν λιγο

http://www.google.com/nexus/6/

Μάλιστα. 649$ λοιπόν. Να το χαίρεστε :afro:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το ταμπλετάκι πάντως είναι μούρλια... Και σε αρκετά νορμάλ τιμή για 9ιντσο.

http://www.google.com/nexus/9/

(αν και αρχίσαμε τις μαλακίες της Apple με τα 32GB να κοστίζουν ξαφνικά 100$ περισσότερο απ'τα 16. Δυστυχώς όταν ένας απ'τους δύο μεγαλύτερους παίκτες καταστρέφει την αγορά, τότε ο άλλος πάντα ακολουθεί).

για το ταμπλετάκι το συζητάω (ο tegra μου τα χαλάει λίγο... θα ηθελα snapdragon), για το nexus 6 με τίποτα ομως σε τέτοιο μεγεθος και τιμη! Το nexus 5 παραμένει στην σειρά nexus παρέα με το 6,9 οπότε σίγουρα υπάρχει ενα nexus για ολα τα γούστα!

πανέμορφο το 6 παντως!

Απάντηση: [Φήμες] Google Nexus 6 by Motorola

το N6 ας το κρατήσουν οι ίδιοι στην τιμή που το δίνουν!!! (δύο φορές χαρούμενος πλέον από την επιλογή μου για oneplus)

το Ν9 πάει και έρχεται... χωρις να εχει κάτι το πρωτοποριακό, είναι ενδιαφέρον σαν σύνολο... αν και η τιμή πάλι είναι τσιμπημένη (τέλος και τα φτηνά nexus tablets προφανώς, όπως και τα τηλέφωνα αλλωστε)

Το μέγεθος μια χαρά είναι η τιμή είναι το πρόβλημα..

Πάντως εγώ ψιλό απογοητευτικά με την τιμή.... θα μείνω με το Note 3 προς το παρόν...

Last edited:
Απάντηση: [Φήμες] Google Nexus 6 by Motorola

Με τις τιμές του N6 θα ξεκινήσει party στη microsoft.

Amoled Quad HD display :worshippy:

Ειναι μεγάλο πάντως , ακομη και για εμένα που συνήθως δεν εχω προβλημα.
Σαν design και specs πάντως ειναι η απόλυτη κορυφή.

gsmarena_002.jpg

gsmarena_003.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: [Φήμες] Google Nexus 6 by Motorola

Amoled Quad HD display :worshippy:

Ειναι μεγάλο πάντως , ακομη και για εμένα που συνήθως δεν εχω προβλημα.
Σαν design και specs πάντως ειναι η απόλυτη κορυφή.

Ναι, στις 6" ειδικά... το qHD το μόνο που θα κάνει είναι να καθυστερεί την gpu...

specs & τιμή είναι σε απόλυτη αρμονία με τα hi end όλων των υπόλοιπων εταιριών αυτής της εποχής...

Re: Απάντηση: Re: [Φήμες] Google Nexus 6 by Motorola

Ναι, στις 6" ειδικά... το qHD το μόνο που θα κάνει είναι να καθυστερεί την gpu...

specs & τιμή είναι σε απόλυτη αρμονία με τα hi end όλων των υπόλοιπων εταιριών αυτής της εποχής...

Νεα GPU adreno 420.Δεν θα υπάρχει θέμα...
Παντως η Google εκανε αυτο που έπρεπε.Εβγαλε ενα top κινητό (δεν υπήρξε ποτέ τοσο ολοκληρωμένο Nexus) , ιδιανικό για devs με σκοπό να μην πλήξει τους πολύτιμους φιλους ,πελάτες , και αναγκαστικά ανταγωνιστες της.
Σε οποιον αρέσει , ευτυχώς η δυστυχως (για τους πιο πολλούς το δεύτερο λογω μεγέθους)