Πολωνία, η νέα δύναμη στον ήχο

Αγαπητέ φίλε μιας και μιλάς για το site μου σε πληροφορώ ότι είναι έτσι φτιαγμένο που μπορώ και το ανανεώνω ανά πάσα στιγμή. Αναφέρομαι στις σελίδες στα Αγγλικά. Όποιος το επισκέπτεται, γνωρίζει και τις κάθε φορά αλλαγές και νέες προσθήκες.

Δεν αναφέρθηκα στο περιεχόμενό του, αναφέρθηκα στον σχεδιασμό / εικαστικό - γιαυτό και έγραψα "(τουλάχιστον σχεδιαστικά)".

Το αν δεν επιθυμώ να αλλάξω τελείως την αρχική σελίδα, αλλά μόνο μερικώς, αυτό αφορά εμένα, τα γούστα μου και κανέναν άλλο. Πάντως σε πληροφορώ ότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, αν αυτό σε ανησυχήσε, και άνετα επικοινωνούν πελάτες μου από όλον τον κόσμο.
[Συγνώμη για το εκτός θέματος]. Λ.Σ.

Εννοείται ότι κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει να εκσυγχρονίσεις το site σου, αλλά είναι καλό να έχεις κατά νου ότι θεωρείται (πολύ) ξεπερασμένο, όχι μόνο από εμένα αλλά από οποιονδήποτε που "κυκλοφορεί" γενικά στο internet.

Η "δουλειά" ενός site δεν είναι να έχει μόνο κείμενο, είναι να είναι η "βιτρίνα" του μαγαζιού για αυτούς που δεν μπορούν να πάνε στο "φυσικό" κατάστημα, οπότε θέλει κανείς να είναι και όμορφο (σύγχρονο).

Αυτά από εμένα, επίσης συγνώμη για τα off topic..
 
Δεν είναι OT Δημήτρη. Απλά τονίζονται - δυστυχώς και στην πράξη - ορισμένα χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν από τους υπόλοιπους λαούς...

Ο καλός σχεδιασμός και η αισθητική ενός ιστότοπου, εκτός από απαραίτητος, είναι και κάτι που γίνεται και (σχετικά) εύκολα και άπονα σήμερα.
 
Last edited:
Δεν αναφέρθηκα στο περιεχόμενό του, αναφέρθηκα στον σχεδιασμό / εικαστικό - γιαυτό και έγραψα "(τουλάχιστον σχεδιαστικά)".



Εννοείται ότι κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει να εκσυγχρονίσεις το site σου, αλλά είναι καλό να έχεις κατά νου ότι θεωρείται (πολύ) ξεπερασμένο, όχι μόνο από εμένα αλλά από οποιονδήποτε που "κυκλοφορεί" γενικά στο internet.

Η "δουλειά" ενός site δεν είναι να έχει μόνο κείμενο, είναι να είναι η "βιτρίνα" του μαγαζιού για αυτούς που δεν μπορούν να πάνε στο "φυσικό" κατάστημα, οπότε θέλει κανείς να είναι και όμορφο (σύγχρονο).

Αυτά από εμένα, επίσης συγνώμη για τα off topic..
Ευχαριστώ εκ βάθων καρδίας για τις ανησυχίες σας!!!! Λ.Σ.
 
Απάντηση: Re: Πολωνία, η νέα δύναμη στον ήχο

Ευχαριστώ εκ βάθων καρδίας για τις ανησυχίες σας!!!! Λ.Σ.

Πάντως καλό είναι να προβληματιστείτε,αφού όλοι όσοι κάνουν <<αρνητικά>> σχόλια,είναι εν δυνάμει πελάτες,δεν νομίζω να κάνουν κριτική από κακεντρέχεια.
Εγώ σαν επιχειρηματίας θα τα έπαιρνα σοβαρά υπόψιν μου
-bye-
 
Re: Απάντηση: Re: Πολωνία, η νέα δύναμη στον ήχο

Πάντως καλό είναι να προβληματιστείτε,αφού όλοι όσοι κάνουν <<αρνητικά>> σχόλια,είναι εν δυνάμει πελάτες,δεν νομίζω να κάνουν κριτική από κακεντρέχεια.
Εγώ σαν επιχειρηματίας θα τα έπαιρνα σοβαρά υπόψιν μου
-bye-
Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και που νοιάζεστε για το καλό μου. Αλλά π.χ. θέλετε ας πούμε να αγοράσετε το βιβλίο μου, δεν μπορείτε;; Είναι να απορεί κανείς το πως έχει πάει σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη!!!
Περιττό να πω ότι είμαστε εκτός θέματος. Γιατί δεν ανοίγετε κανένα άλλο, σχετικό μιας και βλέπω υπάρχει τόσος ζήλος; Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Λ.Σ.
 
Λουκα η τοποθέτησή σου και αμεση σύγκριση του ιστοτοπου της Ανάκρουσης με αντίστοιχα Πολωνικά site στο ποστ 30 ηταν αφορμή για μια συζήτηση επάνω στο θέμα, δλδ πως εργάζονται Έλληνες επαγγελματίες σε σχεση με τους Πολωνούς. Ως εκ τούτου δεν βλέπω τον λογο να διαγράφει απολύτως τίποτα.
 
Eάν δεν είναι κάποιο ποστ εντελώς εκτός θέματος νομίζω πως δεν πρέπει ποτέ να διαγράφεται.

Από τα ποστ μας μπορεί να φανεί ο χαρακτήρας και το ήθος μας, ή οι γνώσεις για όποιους αγωνιούν να δείξουν πως γνωρίζουν αυτοί καλύτερα, περισσότερο από το πόσο τους ενδιαφέρει να προσφέρουν σε μία κοινότητα.

Έτσι οι υπόλοιποι μπορεί να κρίνουν αν και με ποιό τρόπο θα ήθελαν να ασχοληθούν μαζί μας στο μέλλον...
 
Νομιζω οτι δόθηκε περισσότερη σημασια απ οτι χρειάζεται στο site του κ Στεφανιδη και θα παρακαλουσα να επιστρέψουμε στον κορμο του νηματος, το φαινόμενο αυτο που λέγετε Πολωνια και τρεχει με ξέφρενους ρυθμους ενω εμεις εδω περιμένουμε να μάθουμε αν θα δουμε μια ή δυο εκθεσεις φετος και αν τα περιοδικά του ηχου μας θα βγουν μήνα με τον μήνα.

Οι Πολωνοι εχουν και καποια ιστορια, πχ το ονομα του Kudelski δεν το λες και άγνωστο στον χωρο του ηχου. (κατασκευή προφανώς Ελβετια αλλα ο ιδιος ηταν Πολωνός)

Nagra: The machines were initially designed by Polish inventor Stefan Kudelski, and his company won numerous technical awards for their precision and reliability. Nagra means "[it] will record" in Polish, Kudelski's mother tongue.
 
Σε μία Ελλάδα που δε παράγει τίποτα στον συγκεκριμένο τομέα, ένα από τα μεγάλα προβλήματα των κατασκευαστών είναι η έρευνα και η ανάπτυξη ενός προϊόντος.
Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά που θα σου επιτρέψουν γρήγορες κινήσεις για τη διόρθωση προβλημάτων που θα παρουσιαστούν ή τον πειραματισμό.

Η κάθε παραγγελία μπορεί να σε καθυστερήσει αρκετά τριήμερα, ο χρόνος που πρέπει να διαθέσεις για την έρευνα ενός σοβαρού προμηθευτή σε συνάρτηση με την τιμή για να είναι ανταγωνιστικό το τελικό προϊόν, οι ποσότητες που μπορεί να απαιτηθούν γι’ αυτή την επίτευξη της καλής τιμής, το κόστος χρήματος, οι αξιόπιστοι συνεργάτες για την παραγωγή, είναι αυτά που απασχολούν τους περισσότερους κατασκευαστές.

Προσοχή, δε συζητάμε για ένα προϊόν που προσφέρεται από χομπίστα σε χομπίστα, μία diy κατασκευή περιορισμένης παραγωγής και αν κάτι συμβεί "εδώ είμαι, θα βρούμε τη λύση".
Τα προϊόντα που προσφέρονται για παραγωγή, έστω και περιορισμένης κατανάλωσης, σε παγκόσμιο επίπεδο, με εναλλασσόμενο και συνεχές, οφείλουν να έχουν τεχνικό φάκελο συμμορφωμένο με τις οδηγίες της Ε.Ε.
Σε περίπτωση ελέγχου της συσκευής αυτός ο φάκελος είναι η αναφορά του ελεγκτή, τίποτα δε πρέπει να παρεκκλίνει στο σχέδιο από αυτό που έχει κατατεθεί.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ξεκινά από τον ίδιο τον Έλληνα καταναλωτή, άσχημα τα ψέματα, αρχικά στηρίζεσαι στην εγχώριο αγορά και στη συνέχεια ανοίγεις φτερά για το εξωτερικό.
Όσες ελληνικές εταιρείες έχουν ξεκινήσει δραστηριότητα σε αυτό τον τομέα και πέτυχαν, προτίμησαν το ανάποδο… κάτι πρέπει να μας λέει αυτό…
Η Υψιλον που αναφέρθηκε, κατασκευάζει από το 97, 98? Κάπου εκεί…
Έπρεπε να γίνει γνωστή στο εξωτερικό κάπου το 2005 για να συζητηθεί, να γίνει αποδεκτή και στο εσωτερικό…

Ο επόμενος Γολγοθάς για ένα κατασκευαστή είναι η αδικία του φορολογικού συστήματος στην Ελλάδα, οι καθυστερήσεις επιστροφής των φόρων στις εξαγωγές αλλά άμεση απαίτηση των φόρων από τις πωλήσεις (τελευταία έχουν γίνει προσπάθειες αποκατάστασης αυτής της αδικίας για τον 'Ελληνα εξαγωγέα) και φυσικά ότι δεν επιστρέφεται τίποτα, μα τίποτα λέμε, για την έρευνα από τα εισερχόμενα κεφάλαια πωλήσεων μίας εταιρείας.
Στη Νορβηγία για παράδειγμα, το 20% με 25% του ετήσιου τζίρου μίας εταιρείας από τις πωλήσεις στο εξωτερικό, επιστρέφεται για την έρευνα και ανάπτυξη της εταιρείας ως ανταμοιβή για τα εισερχόμενα κεφάλαια και τη βοήθεια που παρέχει στην οικονομία της Νορβηγίας…

Η αλήθεια είναι ότι μόνο αν ασχοληθείς με τις κατασκευές επαγγελματικά, με στόχο την διάθεση τους στην αγορά, εγχώριο και αλλοδαπή, μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει κόστος κατασκευής, κόστος χρήματος, κόστος χρόνου.
Αν το κάνεις για το χόμπι σου το μόνο που υπολογίζεις είναι τα χρήματα που διαθέτεις για την υλοποίηση του, τα υπόλοιπα είναι δημιουργία, απασχόληση με ένα αντικείμενο που αγαπάς.

Η ευχαρίστηση που ξεκίνησες με μέταλλα, ξύλα, ανταλλακτικά, κομμάτια που ως μονάδες δεν είναι τίποτα και δημιούργησες κάτι «ζωντανό», κάτι που λειτουργεί, είναι απερίγραπτη αλλά ποτέ δεν πρέπει να συγκριθεί με αυτόν που θα το ξεκινήσει ως εμπορική δραστηριότητα.

 
Μου αρέσει η σιγουριά σου. Μήπως σου διαφεύγει κάτι; αν έχει μετασχηματιστες;