Είχαμε δεν είχαμε τα καταφέραμε πάλι να συζητάμε για τα Cav...
Άς επιστρέψουμε στο θέμα μας...Αλλες προτάσεις;
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει άλλος χαρακτηρισμός από τον τίτλο του θέματος για τους Ερμήδες...
![]()
Στο διπλανό, θα πήγαινα hands down... ο Ερμής, δεν ξέρω, not my cup of tea...
Oπότε αφου δεν στερώ και το ψωμί κανενός συμπολίτη μου μπορώ να εκφραστώ πιό ελέυθερα.
Τα Druid είναι τα πιό απαίσια ηχεία που έχω ακούσει ποτέ μου, δεν κατάφεραν να γίνουν υποφερτά ούτε αφού συνδέθηκάν με τριοδικό ιερό τέρας της air tight.
Άσε την ποιότητα κατασκευής ΙΚΕΑ τιμολογημένη 4500 ευρώ....
Βρε παιδια μηπως ειμαστε λιγακι υπερβολικοι γενικα??
Μιλαμε για ηχεια 3-6 χιλιαδων και λεμε οτι ειναι φθηνα κτλ..Μηπως ξεχναμε οτι το 99% των ανθρωπων θα παρουν κατι στα 400-500ε?!αντε να δωσουν ενα χιλιαρικο.. σκανδαλιζομαι!!:slapface::behead:
Βρε παιδια μηπως ειμαστε λιγακι υπερβολικοι γενικα??
Μιλαμε για ηχεια 3-6 χιλιαδων και λεμε οτι ειναι φθηνα κτλ..Μηπως ξεχναμε οτι το 99% των ανθρωπων θα παρουν κατι στα 400-500ε?!αντε να δωσουν ενα χιλιαρικο.. σκανδαλιζομαι!!:slapface::behead:
Καλα θηχτικες εσυ τωρα?..μια σκεψη ειπα!!!Είχαμε τα CAV, τώρα θα ασχοληθούμε με το πόσα παίρνει ο Μάχος?
Χομπίστικο φόρουμ είμαστε, όποιος θεωρεί ότι είναι κακό να μιλάμε για ηχεία, ας πάει να γράψει αλλού.
Και σου επαναλαμβάνω, χομπίστικο φόρουμ είμαστε.
Τα χόμπι τα πληρώνεις πολλές φορές ακόμα και αν δεν σου φτάνουν τα λεφτά.
Είχαμε τα CAV, τώρα θα ασχοληθούμε με το πόσα παίρνει ο Μάχος?
Χομπίστικο φόρουμ είμαστε, όποιος θεωρεί ότι είναι κακό να μιλάμε για ηχεία, ας πάει να γράψει αλλού.
Το υφάκι "ας πάει να γράψει αλλού" πώς δικαιολογείται; Υπήρξε ενόχληση από κάποια συγκεκριμένη άποψη; Υπάρχει πλαίσιο άλλο (εκτός από εκείνο που προσβάλλει συγκεκριμένους ανθρώπους) μέσα στο οποίο οφείλει να κινείται κανείς όταν μιλάει για ηχεία, σε ένα ελεύθερο χομπίστικο φόρουμ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.