VaSiLiS-T
Supreme Member
Μήν πληρώσετε ρε σεις αστους ... 1 τα εκάτο το μήνα είναι .. για την ενημερότητα ,,, αυτό αργεί να περάσει στο φάκελο ,, μεχρι τότε χεστε τους ,, ασε που δεν τους βλέπω καλά .. για κανα 2μηνο τους έχω
Μήν πληρώσετε ρε σεις αστους ... 1 τα εκάτο το μήνα είναι .. για την ενημερότητα ,,, αυτό αργεί να περάσει στο φάκελο ,, μεχρι τότε χεστε τους ,, ασε που δεν τους βλέπω καλά .. για κανα 2μηνο τους έχω
Ούτε αυτοί μου φαίνεται ότι ξέρουν ακόμη. Πάντως σκέφτονταν το ενδεχόμενο συμψηφισμού....
http://www.capital.gr/tax/Article.aspx?id=1274554
Εν τω μεταξύ, τη μυρίστηκαν τα παλιόσκυλα οι πολιτικοί τη δουλειά (ότι δε θα πληρώσει πολύς κόσμος το συγκεκριμένο χαράτσι "αλληλεγγύης" και "επιτηδεύματος") και γιαυτό μεθόδευαν το συμψηφισμό του με την επιστροφή φόρου αλλά προφανώς δε τους βγήκε στο timimg, καθώς οι επιστροφές φόρου είχαν ήδη ξεκινήσει και είχαν αποδοθεί σε αρκετό κόσμο....
Τομάρια...:furious3:
Οποιος εχει συμβολαιο με ιδιωτικη εταιρεια παραγωγης ενεργειας τι γινεται αν αρνηθει να πληρωσει?
Το ιδιο αφου και σε αυτους τους καταναλωτες συνεχιζει και ερχεται λογαριασμος της ΔΕΗ με τις υπολοιπες χρεωσεις οπως ΕΡΤ, δημοτικα τελη κλπ.
Μια συμμορια ειναι απλα με διαφορετικα λογιστηρια.
Παίδες μήπως γνωρίζετε εάν το έκτακτο αυτό αφορά και ανθρώπους που έφυγαν από την ζωή, στο τέλος του 2010 ή και το 2011 ... υποτίθεται υπολογίζεται βάσει των εισοδημάτων του 2010 ...
Το ιδιο αφου και σε αυτους τους καταναλωτες συνεχιζει και ερχεται λογαριασμος της ΔΕΗ με τις υπολοιπες χρεωσεις οπως ΕΡΤ, δημοτικα τελη κλπ.
Μια συμμορια ειναι απλα με διαφορετικα λογιστηρια.
Σπύρο πιστεύω (χωρίς να πέρνω όρκο) ότι αν δήλωσα εισόδημα για το 2010 και αυτή τη χρονιά πέθανα, τότε σε περίπτωση που δεν πληρώσω το χαράτσι δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα... στον άγιο πέτρο δεν έφτασε ακόμα η χάρη τους...
Αν είχα δε λογαριασμό ΔΕΗ στο ονομα μου, τότε είναι άκυρος αφόσον πέθανα, οπότε ας μου κόψουν και το ρεύμα....
Για την περίπτωση του φόρου στα ακίνητα είναι πιο σύνθετο το θέμα μιας και θα εμπλέκονται οι πράξεις αποδοχής κληρονομιάς κτλ...
Αν έχουν ήδη τακτοποιηθεί όμως, ίσως πάλι να μην υπάρχει τρόπος να στριμωχτούν οι κληρονομούντες.
Σε κάθε περίπτωση δεν είμαι ειδικός, οπότε ρώτα και κάποιον φοροτεχνικό
αν σε καποιον γινει ελεγχος στο δρομο απο μπλοκο και κατα τον ελεγχο των στοιχειων του προκυψει οτι χρωσταει στο κρατος,παει αυτοφωρο.
βεβαια δεν ξερω απο τι ποσο και πανω ισχυει αυτο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.