Πολυεργαλεία

Χθες μετά το μήνυμα που έγραψε ο asot για την αγγελία που του σβήστηκε, έγραψα από κάτω μια απάντηση που σβήστηκε και αυτή, γιατί;

Έγραφα απλά ότι στο παρελθόν είχα βάλει και εγώ αγγελία για πολυσουγιάδες όπως και ο asot και δεν σβήστηκαν ποτέ.

Σήμερα το πρωί δέχτηκα το παρακάτω προσωπικό μήνυμα από τον asot που το είχε στείλει ο ένας διαχειριστής των αγγελιών,

Εκ των κανονισμών απαγορεύεται η ανάρτηση αγγελιών που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο του AVClub. Παρακαλώ πολύ μην αναρτήσεις ξανά την αγγελία για τους πολυσουγιάδες.

Δεν ξέρω γιατί μπαναρίστηκε, αν έγινε κάτι παραπάνω από την αγγελία, αλλά έχω τις εξής ερωτήσεις.

17-08-2009, 23:17 δημιουργήθηκε το παρακάτω, Frequently asked questions κατηγορίας αγγελιών

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/47848-Frequently-Asked-Questions-(FAQ-s)

Γράφει,

- Ποια είδη προϊόντων μπορώ να βάλω σε αγγελία?
Οποιαδήποτε προϊόντα σχετίζονται με το AV και τις επί μέρους κατηγορίες που υπάρχουν στο AVClub.gr

Αν το προς πώληση προϊόν δεν εμπίπτει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες μπορεί να μπει στα διάφορα είδη με την επιφύλαξη της συνάφειας προς το AV αντικείμενο.

1. Έκανε κάτι λάθος ο asot ή εγώ όταν αναρτήσαμε κατά το παρελθόν αγγελίες για πολυσουγιάδες;

2. Αν οι πολυσουγιάδες δεν σχετίζονται με το AV και τις επί μέρους κατηγορίες που υπάρχουν στο AVClub.gr τότε γιατί υπάρχει αυτό το θέμα που γράφω εγώ και άλλοι τώρα;
Ονομάζετε πολυεργαλεία και έχει δημιουργηθεί στις 21-07-2011.

3. Υπάρχουν και άλλες αγγελίες που πιστεύω ότι δεν σχετίζονται με το AV και τις επί μέρους κατηγορίες που υπάρχουν στο AVClub.gr.

Πρέπει να ξεκαθαριστεί το θέμα αυτό και να γυρίσει ο asot αν φταίει η αγγελία του και όχι κάτι παραπάνω.

Γιώργο (ergotelis) κάνε κάτι για το θέμα και ας δημιουργήσουμε τότε ένα νήμα "Gagdets/EDC" όπως θέλουν πολλοί και το έχουν διατιπώσει παρακάτω,

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ην-βελτίωση-της-υποκατηγορίας-Φακοί-Led/page3

Φιλικά πάντα! -bye-

Γιάννης

Παιδιά, το θέμα θα το συζητήσω προσωπικά με τη διαχειριστική ομάδα, παρακαλώ να τελειώσουμε εδώ τη κουβέντα, θα τα βρούμε. Είμαστε ήδη εκτός θέματος, δε θα σχολιάσω συμπεριφορές ή καταστάσεις, όπως παρακαλώ μη το κάνετε ούτε και σεις.
Όλα θα πάνε καλά!

Re: Απάντηση: Πολυεργαλεία

Λοιπον κυριοι. Εχθες το βραδυ εδειξα κανα 2 φωτο απο τα πολυεργαλεια που εχω, κατοπιν πληροφορηθηκα πως υπαρχει πιο συγκεκριμενο νημα. Για την κανονικοτητα των πραγματων, τα σηκωνω εδω μαζι με μικρους σχολιασμους.Επειδη λειπω απο την εδρα μου δεν μπορω να σηκωσω φωτο των καθεαυτου δικων μου εργαλειων.

Εχω δυο Leatherman Surge, αυτα εδω. Αυτα τα δυο τα αγορασα μαζι απο το Αφγανισταν που πηγα λογω δουλειας. Οι Αμερικανοι εχουν καλες τιμες στα πρατηρια τους, τα πηρα 125ε και τα δυο, σε μαυρο χρωμα και μαυρη θηκη. Ειναι πιο μεγαλο μοντελο απο τα wave που ειναι πασιγνωστα, με εχουν βολεψει παρα πολυ και αν και τα εχω φερθει πολυ ασχημα, εκτος απο μερικα σημαδακια στην λαμα και ενα δοντακι στην κοψη της πενσας δεν θελουν να ξερουν τιποτα.
lt830278_1.jpg

Εχω δυο Gerber Multi-Plier, ενα 600 και ενα 600 DET, ειναι αυτα τα δυο αντιστοιχα.Το 600 το ειχα πριν παρω τα leatherman και το 600 DET το εχω για τις καταστροφες, εχει μπροστα συσφηκτηρα πυροκροτητων και σουβλι για να κανεις τρυπες σε πλαστικα εκρηκτικα ωστε να μπει ο πυροκροτητης.Στο 600 εσπασα το μαχαιρι απο βλακεια μου.Αν και σαν εργαλεια ειναι μικροτερα και κατωτερης ποιοτητας απο το leatherman, το μεγαλο τους ατου ειναι οτι ανοιγει η πενσα με το ενα χερι.
gerber-47550-NeedlenoseMultiPlier-main-lg.jpg

Gerber-Multi-Plier-600-DET.jpg

Γενικοτερα απο οσα πολυεργαλεια εχω δει, πιστευω το ποιοτικοτερο σε μεταλλο ειναι το victorinox.

Εδω μπορω να σηκωσω θεμα και για μαχαιρια; Εχω μερικα τυπου σουγια αλλα και φιξ λεπιδας...

Υ.Γ: Με την αναρτηση του παροντος το αναλογο θεμα στο λαθος νημα καλο θα ηταν να διαγραφει, ευχαριστω πολυ και να με συμπαθατε για το μπερδεμα.

Καλως τον!
Μια χαρα εισαι εδω, και για τα πολυεργαλεια και για τα σουγιαδακια ολων των τυπων.

Ωραιο το surge, αλλα οπως ειπες η ποιοτητα του ατσαλιου των Victorinox, ειδικα των μεγαλων εργαλειων, ειναι ασυγκριτη. Η καλυτερη ολων.

Για να ισχυει το guarantee πρεπει να αποδειξει οτι δεν εγινε ακαταλληλη χρηση για να σπασει η λεπιδα και οτι γινοταν τακτικα συντηρηση...

Καλως σας βρηκα παιδια. Για να ειμαι ειλικρινης δεν καιγομαι τοσο να το φτιαξω, αφου δουλευω το surge, εχει παραγκωνιστει. Εχει να κανει και που το εφερε ο αδερφος απο Κοσοβο σε ξεφτιλα τιμη, κανενα 30ρι τοτε('04-'05). Αναφορικα με την εγγυηση οπως τα λεει ο Χιωτης. Το victorinox δεν μου αρεσει σαν σχεδιο, προτιμω τα αμερικανα, ειναι ποιο ομορφα στο ματι, ειναι και φωσφατωμενα, ταιριαζουν καλυτερα. Για τα μαχαιροειδη θα γραψω με την επιστροφη, για να εχουμε και καμια φωτο βρε αδερφε. Καμια ξιφολογχη κανετε κεφι να δειτε;

To έχω πάρει και εγώ, σε μαύρο... Μια χαρά είναι και το στυλό έχει καλή ομαλή γραφή. Μόνο το κλιπ είναι πολύ εύθραυστο και έσπασε μετά από 5-6 μέρες που το είχα σε τσέπη του μπουφάν...

E, ναι το κλιπακι φαινοταν οτι δεν κανει ουτε για τσεπη πουκαμισου..!!

Εδω ομως ειναι ενα στυλο που ανηκει στον Victorinox signature lite silver tech.

O,τι καλυτερο και χρησιμοτερο για τα κλειδια, σαν μπρελοκ. Εχει και φακο led!!

9487995594_63e1330550.jpg

Καμμια τριανταρια ευρω ειτε απο Ελλαδα ειτε απο εξω.

Για το στυλο το μονο που θα φοβομουν ειναι το πως θα γραφει, γιατι θα το εχεις 90% στυλο και 10% χαρτοκοπτη.
Για τα μαχαιρια και τις ξιφολογχες θα τα δειτε στις επομενες μερες.

Τελικα, τα μαχαιρια και τις ξιφολογχες ΔΕΝ θα τα δειτε, εφ'οσον η Δαμοκλειος σπαθη της Διαχειρησης εκκρεμει πανω απο το κεφαλι μου.

Τελικα, τα μαχαιρια και τις ξιφολογχες ΔΕΝ θα τα δειτε, εφ'οσον η Δαμοκλειος σπαθη της Διαχειρησης εκκρεμει πανω απο το κεφαλι μου.

Άλλο τα πολυεργαλεία ,που είναι και το θέμα του νήματος, και άλλο τα όπλα.

Δεν πειραζει. Kαι δεν υπαρχουν ακομα "ξιφολογχες/πολυεργαλεια" :)

Θυμαμαι oμως οτι υπαρχει ενα εξειδικευμενο φορουμ που το ετρεχε ενας μερακλης Κρητικος για ακριβως αυτο το θεμα.

Όταν κάποια στιγμή στο μέλλον το φόρουμ αποκτήσει κατηγορίες για τα tando και για σταθερό στόχο 8-6-4 με 0,22 και 9mm για πρακτική σκοποβολή, τότε θα έχουν θέση.
Μέχρι τότε παρακαλώ να παραμένουμε στο θέμα.

Δεν πειραζει. Kαι δεν υπαρχουν ακομα "ξιφολογχες/πολυεργαλεια" :)

Θυμαμαι oμως οτι υπαρχει ενα εξειδικευμενο φορουμ που το ετρεχε ενας μερακλης Κρητικος για ακριβως αυτο το θεμα.
Νίκος Δονταδάκης ο συγχωρεμένος,aka Nickblade..Πέθανε πέρισυ απο θρόμβωση,40 ετών..Εξαιρετικό παιδί,και καλλιτέχνης στην κατασκευή μαχαιριών..το φορουμ λέγεται Greekblades.com