Καταρχην Κυριε DIPIE.
Σας εκανα μια ερωτηση εαν εχετε διαβαση την εκθεση του ΚΚΕ για το Πολυτεχνειο.
Ο λογος ηταν οτι αναφερατε,οτι το ΚΚΕ διακηρυσσει οτι θα δικαιωθει αν ερθουν τα...σοβιετ και παει λεγοντας.Απο που το βγαλατε αυτο το συμπερασμα για το ΚΚΕ και το Πολυτεχνειο?αφου στα συμπερασματα της εκθεσης κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν διαφαινεται κατι τετοιο.
Αμεσως μετα αναφερεται οτι.Παρακολουθηστε,επισης πως μερικοι-μερικοι.....κτλ
Μονο και μονο γι αυτο θα μπορουσα να σας απαντησω με ενα κατεβατο ολοκληρο αλλα ειπα αστο να παει και "αυτο"!ποιοι ειναι οι μερικοι-μερικοι?καποιοι απο αυτους που γραφουν στο-στα thread η γραψατε αοριστα?
Παλι θα μπορουσαμε να πουμε πολλα γι αυτο αλλα δεν ειναι επι του παροντος!
Ποιος σας ειπε και που το ειδατε οτι(εγω πχ) προσπαθω να σβησω το πραγματικο νοημα και τα μηνυματα της εξεγερσης?Ο καθενας μπορει να βγαλει τα δικα του συμπερασματα και νοηματα για την εξεγερση με νηφαλιοτητα και αντικειμενικοτητα.
Μετα γραφει ο Κυριος Tigergreg,αφου συμφωνει μαζι σας για ακαπνους-προσκυνημενους και μαυρες προπαγανδες,(προφανως μετα απο μελετη για τους προσκυνημενους και την προπαγανδα)για τους 20-36,ειμαστε λεει μαλλον θυματα πλυσης εγκεφαλου!!
Κυριε Tigergreg εμενα οταν προσπαθησαν να μου κανουν πλυση εγκεφαλου μου ζητησαν ταυτοτητα!Τους ειπα συγνωμη παιδεια δεν εχω,γραψτε οτι θελετε!
Κυριε DIPIE και συντονιστη της κατηγοριας,αμεσως μετα απαντατε με ενα ομολογουμενος ξερω!! ξερω τι γραφει.
Σας ειπε κανενας οτι δεν ξερετε?Γιατι θιχτηκατε?σας προσβαλε κανενας?(εγω?)
Γιατι εχω παρατηρηση εδω μεσα τετοια αντιμετωπιση σε οποιον εκφερει αντιθετη γνωμη και αποψη?(απο διαφορους?)
Τα περι ακροδεξιων σε ποιον απευθυνονται?
Και μην μου πειτε αοριστα-γενικα γιατι δεν θα σας πιστεψω,αφου απαντατε σε εμενα,κομψα...με το γαντι!
Ειπα εγω οτι δεν υπηρξαν θυματα κτλ?Υπηρξε η... γνωστη...πρωτο θυμα!!!Δακρυα... ζωγραφιες...!Ακομα μοντελο ειναι?
Υπηρξε ομως και ο Μακης και ο Κωστας και η Ελενη...σωστο!!
Γιατι να μην πουμε και για τα δυο?Ποιο ειναι μαυρη προπαγανδα?Το πρωτο η το δευτερο.?
Αφου σας αφορα προσωπικα τι πραγματικα συνεβη,"το ιδιο και εμας", γιατι τετοια αντιδραση?
Και γιατι να μην διαβασετε την γνωμη του οποιοδηποτε?Αφου τα ξερετε ολα λοιπον απο οτι διαφαινεται για το συγκεκριμενο...δικαιωμα σας!
Δημοκρατια εχουμε.
Αυτη ειναι αντιμετωπιση και απαντηση απο συντονιστη κατηγοριας?Που ειναι η αντικειμενικοτητα και η ουδετεροτητα?(γνωμη μου,αν κανω λαθος διορθωστεμε)Εαν κατι σας ποναει,να ενας λογος παραπανω.
Γιατι πρεπει να ειμαστε μονο με την μια πλευρα?
Που ειναι η βοηθεια απαντηση αφου τα ξερετε σε καποιον που κατ εσας εγραψε λαθος?
Τα περι ακροδεξιων Κυριε DIPIE να τα αφησετε για εκει που πρεπει.
Εμενα ο πατερας μου κουβαλαγε τους κομμουνιστες καθε βραδυ πληγωμενους επανω στο γαιδουρι απο τον ενα τοπο στον αλλο για να τους σωσει, και το γαιδουρι γεματο λιρες και δεν αγγιξε ποτε του ουτε μια!!!Αυτος δεν πηρε ποτε του Αντιστασιακη συνταξη Κυριε DIPIE ουτε εγινε μεγαλοδημοσιογραφος ουτε πηρε μεζονετες στον Λυκαββητο και στον Διονυσο!!! Καποιοι προτιμησαν τον Καρεα!!!ακομα εχουν να εξαργυρωνουν επιταγες και ειναι πολυ!και οχι λιγοι,τι να κανουμε? η αληθεια ετσι ειναι,ποναει καποιους.
Τα στοιχεια τους και τα ημερολογια τους τα επισκεπτονται ανθρωποι απο παντου για να παρουν ενα λυθαρακι γνωσης.
Τι βλακες!Η γνωση δεν εχει τελος!Τι βλακεια!
Μαυρη προπαγανδα ειναι,ενας μηνας στο Πολυτεχνειο αρκει!
Εμενα ο πατερας μου ειχε μαθει να διαβαζω ιστορια,αλλα μου εμαθε και το σημαντικοτερο!
Να την μελετας μου ειχε πει,διαβασε αλλα μελετα,για ολους!
Ναι αυτος ο αμορφωτος, ο "ακροδεξιος"για εσας!
που μετα τον "εμφυλιο"αγκαλιαστηκε με ενα μπουλουκι "ακροαριστερους"για καποιους.
Βλακες ηταν ολοι τους,ακαπνοι φαφλαταδες που μαζευτηκαν να αναζητησουν την αληθεια και να τα πιουν...,που ξερεις πανω στο μεθυσι κατι θα ειπαν,αλλωστε απο τρελο και μεθυσμενο δεν λενε μαθαινεις την αληθεια?
Τι φαφλαταδες!!!
Κυριε MOUKIOUROUFIS KOSTAS,
γιατι δεν εκπλησσομαι που απαντησατε αμεσως μετα?
Ποιες αποψεις?ποιοι ειναι οι αβουλοι?Καναπεδατος παντως δεν ημουν εκεινη την εποχη,αφου εκεινη την ωρα εβγαινα απο την κοιλια τις μανας μου μεσα στο περιπολικο,που ασθενοφορο...ο πατερας και τα ανιψια στο Πολυτεχνειο, αυτα μεσα αυτος απεξω.
Του την ειπα αργοτερα οταν εμαθα...δεν ησουν εκει...μα εσυ εισαι δεξιος!κουνια που σε κουναγε....
Βγαλατε και εσεις τα συμπερασματα σας αμεσως?
Αντιθετη αποψη του περνουμε το κεφαλι?
Ποιος εχει μισος?
Ποιος ειναι αυταρχικος?
Εχεται πληρη γνωση για τα παντα?
Η "συμφερων"?
Ευχαριστω πολυ!
ΣΧΙΖΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.
:grandpa: