Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Δλδ, για να καταλάβω, πάμε εκεί κ αγοράζουμε ότι μας αρέσει, εκτός των καθισμάτων που πρέπει να δηλώσουμε δώ συμμετοχή ??? Σάββατα ισχύει ή είναι μόνο για καθημερινές ???

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Γιάννη, σόρυ που δεν επικοινώνησα... χρόνος δεν υπήρχε.

Ναι ρε γαμώτο, αυτό το 9-5 ίσως με κάνει να τις χάσω... Άσε που τελικά θέλω καμιά δεκαριά...

Επίσης, εγώ μετακόμισα με 300 ευρώ και θέλουν 150 για 10 καρέκλες και μεταφορά 2 ωρών... Μήπως να το ξανασκεφτούν;

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Παιδια,οσοι πηρατε καθισματα το ξεμονταρισμα ηταν ευκολο??? η σας πηρε αρκετο χρονο-κοπο ( μιλαω για μεμονωμενες θεσεις-οχι σειρες)
Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Μοκέτες, κουρτίνες, σποτάκια και λοιπά πως κοστολογούνται?

Μοκέτες δεν γνωρίζω γιατί δεν πήρα...θα σου απαντήσουν άλοι που πήραν.Πάντως το ποσό είναι στην ξεφτίλα.
Κουρτίνες και πάλι στην ξεφτίλα, αλά είναι πλέον πολύ δύσκολο να βρεί σωστά κομμάτια, γιατί αυτά είναι πολύ ψηλά και δεν φτάνεις να τα κατεβάσεις.
Αν μάλιστα θέλεις σε κόκκινο χρώμα...ξέχνα το...τελείωσαν.Εχουν μείνει σε πράσινο και μόβ.Εγω προσπάθησα να κατεβάσω ένα μεγάλο κόκκινο κομάτι κουρτίνας, αλά ήταν αδύνατον να φτάσω, και δεν κατέβαινε όσο και εαν το τραβούσα.Μλάμε γιά 10 μέτρα ύψος+...πάντως δεν σε ρωτάνε πόσα μέτρα κουρτίνας πήρες.Γιά παράδειγμα αυτη που πήρα εγω, και είναι αρκετά μέτρα πάνω απο 4χ3 κοστολογήθηκε 5 ευρώ!!!
Σποτάκια, δυστυχώς δεν βρήκαμε.
Τα ηχοαποροφητικά panel και οι μπασοπαγίδες απο 5 ευρώ το κομμάτι που μας ζητούσαν ,τελικά τα παζαρέψαμε στα 2,5 ευρώ το κάθε ένα, και υπάρχουν πάρα πολλά.
Αφίσες ταινιών δύκολα πλέον θα βρείτε αφού σχεδόν έχουν παρθεί όλες.

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Παιδιά προσπαθώ από το πρωί να επικοινωνήσω με το τηλ. που μάς έδωσε ο Γιάννης αλλά ουδείς απαντά.

Τι γίνεται, ισχύει το 09.00 -17.00 ωράριο και απλώς πηγαίνουμε και ορμάμε ;

Δυστυχώς, σήμερα είχα και ραντεβού με κάποιον με φορτηγό, αλλά μετά την αδυναμία τηλεφωνικής επικοινωνίας αναγκάσθηκα να το ακυρώσω, μήπως και τον κουβάλαγα άνευ λόγου.

Κάποιος φίλος είπε παραπάνω ότι θα μαζευτούν πολλοί σήμερα. Πέτυχε κανείς να επικοινωνήσει και ξέρει κάτι παραπάνω ;

Ευτυχώς σε βρήκα εκεί και πολύ χάρηκα.
Δυστυχώς που δεν μπόρεσες να με βρείς στο τηλέφωνο, αλά στο μεγαλύτερο μέρος του Vilage,δεν υπάρχει σήμα.

Παιδια,οσοι πηρατε καθισματα το ξεμονταρισμα ηταν ευκολο??? η σας πηρε αρκετο χρονο-κοπο ( μιλαω για μεμονωμενες θεσεις-οχι σειρες)
Ευχαριστω

Εγω πήρα σειρές τετράδες, και δεν ήταν ιδιαίτερο πρόβλημα το ξεκάρφωμα απο το πάτωμα.Το μεγάλο αγγούρι ήταν η μεταφορά έξω!!!
Ξέρω επίσης και γιά σειρές τριάδες, αντίστοιχα, αλά με πολύ μικρότερο βάρος.
Γιά μεμονομένες θέσεις δεν νομίζω να έχει πάρει κανείς απο εδω μέσα.

Γιάννη, σόρυ που δεν επικοινώνησα... χρόνος δεν υπήρχε.

Ναι ρε γαμώτο, αυτό το 9-5 ίσως με κάνει να τις χάσω... Άσε που τελικά θέλω καμιά δεκαριά...

Επίσης, εγώ μετακόμισα με 300 ευρώ και θέλουν 150 για 10 καρέκλες και μεταφορά 2 ωρών... Μήπως να το ξανασκεφτούν;

Δεν πειράζει.....
Να βάλω 10 στην παραγγελία σου;
Δυστυχώς τα μεταφορικά είναι αυτά που κοστίζουν....αν όμως δεν μπορείς να βρείς μέσον δεν γίνεται αλοιώς.Σκέψου πάντως ότι ακόμη και έτσι αξίζει γιατί τέτοιες καρέκλες δεν πρόκειται να βρείς ούτε στα 20πλάσια ευρώ απο όσο τις πέρνουμε!!!

Τελικα το μηκος μιας 3αδας η 4αδας ποσο ειναι απο μπρατσο σε μπρατσο ?

Το συνολικό μήκος μιάς τετράδας είναι περίπου 2,10 μέτρα.

Εγω πήρα σειρές τετράδες, και δεν ήταν ιδιαίτερο πρόβλημα το ξεκάρφωμα απο το πάτωμα.Το μεγάλο αγγούρι ήταν η μεταφορά έξω!!!
Ξέρω επίσης και γιά σειρές τριάδες, αντίστοιχα, αλά με πολύ μικρότερο βάρος.
Γιά μεμονομένες θέσεις δεν νομίζω να έχει πάρει κανείς απο εδω μέσα.

Nαι οι τετραδες ειναι ευκολες να βγουν απο τις βασεις αλλα το βαρος..............απλως το ρωτησα γιατι δεν χωραει στο αυτοκινητο μου τετραδα η τριαδα

Nαι οι τετραδες ειναι ευκολες να βγουν απο τις βασεις αλλα το βαρος..............απλως το ρωτησα γιατι δεν χωραει στο αυτοκινητο μου τετραδα η τριαδα

Γιά το βάρος και πως τα κατάφερα να κουβαλήσω 4 τετράδες, μάλλον χρειάζεται να ανοίξω ξεχωριστό θέμα!!!

Δλδ, για να καταλάβω, πάμε εκεί κ αγοράζουμε ότι μας αρέσει, εκτός των καθισμάτων που πρέπει να δηλώσουμε δώ συμμετοχή ??? Σάββατα ισχύει ή είναι μόνο για καθημερινές ???

Γιά Σαββατοκύριακα δεν γνωρίζω ....
Ναι πάς εκεί και ότι βλέπεις εκτός της αίθουσας Νούμερο 8 το παίρνεις ότι θέλεις αρκεί να μπορείς!!!
Σε αρκετά πράγματα το κοστολόγιο μπορείς να το βγάλεις και μόνος σου, αρκεί να το πείς στον υπεύθυνο!!!
Τα καθίσματα είναι κάλό να τα δηλώσεις εδω, ώστε να ενημερώνω με την σειρά μου τα άτομα που θα πάνε να τα ζητήσουν, και γιά να υπάρχει ένας μπούσουλας, απο αυτη την κίνηση στο club.

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά εγώ αν έφτιαχνα ποτέ
dedicated room για home cinema θα έβαζα πολυθρόνες
ή καναπέδες που είναι μακράν πιο άνετα από τις εν λόγω
καρέκλες. Μπορεί ναι μεν η κινηματογραφική εικόνα
της αίθουσας να είναι πολύ καλύτερη με αυτές αλλά
για εμένα η άνεση και το χαλάρωμα είναι πάνω απ' όλα
οπότε ακόμα και αν μου τις χάριζαν δεν θα τις έπαιρνα.

Last edited by a moderator:

Ειναι οτι πρεπει παντως για να βαλει κανεις BASS SHAKERS στην πλατη και στο καθισμα ( ειναι απο ξυλο )

Γι´αυτό και δεν πρόκειται να φτιάξεις ποτέ :bigcry: :bigcry: :bigcry:

...έχεις κάτσει σε καμία απο αυτές;....γιατί εγω έπαθα πλάκα στο πόσο άνετες είναι παρά του ότι το ύψος μου είναι και 1,85.
Και κάτι άλο.....σε ένα καθαρό δωμάτιο Home Cinema, δεν μετράει μόνο η άνεση, αλά κυρίως η αίσθηση του πραγματικού κινηματογράφου, που μπορεί να σου περάσουν μερικά πράγματα, απο διακοσμητικά μέχρι καθίσματα.....εκεί είναι η διαφορά και η δυσκολία.Σε αυτο λοιπόν το πολύ σημαντικό κομμάτι, οι καρέκλες αυτές καθ'ότι καθαρά κινηματογράφου δεν παίζονται σε σχέση με αυτές που λές.Αν μετρούσαμε την άνεση, ας βάζαμε τότε και μερικά κρεβάτια με ανατομικά στρώματα και μαξιλάρια απο το <ύπνος και υγεία>...εκεί να δείς άνεση!!!
Και γιά να μην παρεξηγηθώ ,στον δικό μου χώρο εκτός αυτων των καρεκλών στην κάτω σειρά και στην μέση θα υπάρχουν 2 αναπαυτικές δερμάτινες πολυθρόνες, με ανάκλιση γιά τους οικοδεσπότες.....ευτυχώς μόνο δύο!!!

Τι εργαλεια χρειαζονται?
Ανάλογα τι θέλεις να πάρεις...επειδή όμως δεν ξέρεις τι θα βρείς και τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσεις στην άκρη,πάρε όσο πιό πολλά μπορείς.
Απαραίτητα γιά καρέκλες είναι 13άρι κλειδί, μαζί με στραβικατσάβιδα και ίσια κατσαβίδια, γιά τα ποτηράκια που βρίσκονται στις πλάτες.Αυτά θα τα χρειαστείς γιά να βγάλεις τα νουμεράκια αρίθμισης των καθισμάτων και να κολήσεις απο άλες αυτά ου θέλεις έτσι ώστε να έχεις όλα τα νούμερα γιά τις καρέκλες που θα πάρεις.
Επίσης χρειάζεσαι κόφτη, αν πρόκειται να πάρεις μοκέττα.Κουρτίνες και μονωτικά τραβιώνται με τα χέρια.

Καλα μην μου πεις οτι το ταξιδι το εβγαλες ετσι μεσα στο φορτηγακι!!!! :flipout::flipout::flipout::flipout:

...όχι γιατί εκεί που είμαι στην φωτογραφία, μπήκε απο πάνω άλη μιά τετράδα καρέκλες!!!

Re: Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικ

...έχεις κάτσει σε καμία απο αυτές;....γιατί εγω έπαθα πλάκα στο πόσο άνετες είναι παρά του ότι το ύψος μου είναι και 1,85.
Και κάτι άλο.....σε ένα καθαρό δωμάτιο Home Cinema, δεν μετράει μόνο η άνεση, αλά κυρίως η αίσθηση του πραγματικού κινηματογράφου, που μπορεί να σου περάσουν μερικά πράγματα, απο διακοσμητικά μέχρι καθίσματα.....εκεί είναι η διαφορά και η δυσκολία.Σε αυτο λοιπόν το πολύ σημαντικό κομμάτι, οι καρέκλες αυτές καθ'ότι καθαρά κινηματογράφου δεν παίζονται σε σχέση με αυτές που λές.Αν μετρούσαμε την άνεση, ας βάζαμε τότε και μερικά κρεβάτια με ανατομικά στρώματα και μαξιλάρια απο το <ύπνος και υγεία>...εκεί να δείς άνεση!!!
Και γιά να μην παρεξηγηθώ ,στον δικό μου χώρο εκτός αυτων των καρεκλών στην κάτω σειρά και στην μέση θα υπάρχουν 2 αναπαυτικές δερμάτινες πολυθρόνες, με ανάκλιση γιά τους οικοδεσπότες.....ευτυχώς μόνο δύο!!!

εμ εκεί το πάω Γιάννη μου ........ εσύ βολεύτηκες ..... οι υπόλοιποι?:antlers:

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες.......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 16 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmouratos...7 καρέκλες
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες
13)Nvarsos....10 καρέκλες
14)Σωκράτης Τ....8 καρέκλες
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...121 ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος υπάρχει μέχρι και τον Φεβρουάριο, που θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.