Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε
Τώρα που σταμάτησαν να πονάνε λίγο τα κόκκαλα ,απο το κουβάλημα και την ένταση της χθεσινής ημέρας, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια ,κάποια <άγνωστα> γιά εμένα μέλη μέχρι χθές, που με βοήθησαν τα μέγιστα, έτσι ώστε να μπορέσω να φέρω στην επαρχία, ότι έφερα, απο το Vilage.
Λοιπόν χίλια ευχαριστώ στον Βαγγέλη Μπατζάκα..(τα 4 χρόνια διαφοράς δεν κρύβονται τελικά Βαγγέλη μου, ιδιαίτερα στο κουβάλημα!!!)που χωρίς αυτόν δεν θα γινόνταν απλά τίποτα.Και λέω τίποτα γιατί τελευταία στιγμή βρέθηκα εκτεθιμένος απο κάποιους φίλους, που με έστησαν και έτσι δεν μπορούσα να έχω καμία βοήθεια απο αυτούς.Επρεπε να κουβαλήσουμε τετράδες καθίσματα, γιατί έτσι θα μπούν και στον χώρο μου,ενώ παράλληλα θα γλύτωνα και αρκετή δουλειά απο το ξεμοντάρισμα-μοντάρισμα.Οι τετράδες όμως δεν μπορούσαν εύκολα να κουβαληθούν απο τις αίθουσες στην πόρτα εισόδου του Vilage, και βεβαίως ούτε στο ανσανσέρ χόραγαν.Και τι δεν επιστρατεύσαμε....μέχρι και ο ηλεκτρολόγος του Vilage, μαζί με τον υπεύθυνο φύλαξης του χώρου μας βοήθησαν, βάζοντας τις μηχανικές σκάλες να λειτουργήσουν ανάποδα!!!μπάς και γλυτώσουμε κάποιες τις σκάλες με τα πόδια,γιατί διαφορετικά...δεν!!!
Το αυτοκινητάκι που είχα δανιστεί αυθημερόν απο τον μπογιατζή που δούλευε σπίτι μου πήρε τις τετράδες και τα υπόλοιπα πράγματα στο χιλιοστό κυριολεκτικά!!!
Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στον Kosh ,που και αυτός βοήθησε στα μέγιστα, την όλη προσπάθεια.
Χάρηκα επίσης ιδιαίτερα που γνώρισα και απο κοντά, αν και δεν είχαμε πολύ χρόνο να τα πούμε τον Δημοκιδή, ο οποίος και ενθουσιάστηκε πολύ απο τα panel ηχομόνωσης και την άψογη κατάσταση που τα βρήκαμε.
Γιά μιά ακόμη φορά, κατάλαβα πόσο σημαντικό και ανθρώπινο (πράγμα περίεργο γιά δυαδίκτιο..)είναι αυτό το Club.Καθόλου απρόσωπο...αντίθετα.
Παράλληλα μόνο αν ζήσει κανείς τέτοιες στιγμές βοήθειας και αληλουποστύριξης θα καταλάβει πόσο ανούσιο είναι να υπάρχουν <καυγαδάκια> εδω γιά διάφορα θέματα....είναι απίστευτα όμορφο να βοηθάς και να βοηθιέσαι, αλάζοντας εργαλεία..κλειδιά και κατσαβίδια απο ανθρώπους που τους βλέπεις γιά πρώτη φορά, και όλα αυτά στο όνομα του χύμπυ που μας ενώνει τελικά όλους.
Ο επίλογος της χθεσινής βραδυάς γράφτηκε όταν αποφάσησα να φορτώσω στο φορτηγάκι, έναν πολύ μεγάλο πίνακα ζωγραφικής που είχα βάλει στο μάτι, με το που πάτησα το πόδι μου στην είσοδο του Vilage.Είναι το πρώτο πάζλ απο τα υπόλοιπα δύο, που αποτελούν το πρώτο θέμα της ιστορίας του κινηματογράφου ,απο τα πολλά που υπάρχουν μπαίνοντας στην είσοδο του Vilage, ψηλά αριστερά.Βεβαίως μου λείπουν τα άλα δύο, αλά είμαι τυχερός γιατί δεν κόβεται σε άσχημο σημείο και εαν δεν γνωρίζεις την νοοτροπία δεν το καταλαβαίνεις καθόλου.Επίσης είμαι τυχερός, γιατί μόνο αυτός ο πίνακας ήταν κατεβασμένος κάτω....και το λέω έτσι γιατί εαν δεν έχεις σκαλωσιά και άλα τρία άτομα μαζί σου είναι αδύνατον να κατέβουν οι πίνακες.Βασικά μιλάμε γιά πολυ μεγάλες διστάσεις...(περίπου 4χ3)και βάρος πολύ μεγάλο.Ετσι μού'ρχεται να νοικιάσω σκαλοσιά γιά να πάρω και τους υπόλοιπους δύο του πρώτου θέματος!!!
Βέβαια αυτο δεν το είχα προβλέψει αρχικά και ευτυχώς που το φορτηγάκι είχε σχάρα οροφής, οπότε τον δέσαμε επάνω και απο εκεί και πέρα άρχισε το δικό μου μαρτύριο οδήγησης, γιατί στην εθνική λόγω πολύ δυνατών ανέμων, και προκειμένου να μην πάθει ζημιά ο πίνακας, δεν μπορούσα να ταξιδέψω πάνω απο 80-90 χιλιόμετρα!!!...μήπως θέλετε να μάθετε και πόσο τον πήρα;.....5 ευρώ...ξεφραγκιάστηκα!!!
Τελικά απο το Vilage, έφερα 16 καρέκλες των 4 τετράδων...κουρτίνα κόκκινη, αρκετά μέτρα ώστε να καλύψω την σταθερή μου οθόνη,16 panel ηχομόνωσης και μπασοπαγίδες,αφίσες κινηματογράφου και τον πίνακα που σας έλεγα πριν.Και να ήθελα κάτι άλο...(που ήθελα δηλαδή...)δεν χώραγε τίποτα.Ευτυχώς που δεν είχα και την Αννα μαζί μου ,γιατί την βλέπω να ερχότανε με το λεοφωρείο!!!

Την Παρασκευή το πρωί θα ξαναπεράσω απο εκεί...κυριλάτος όμως αυτη την φορά, γιά να πάρω ακόμη κάποιες μπασοπαγίδες και panel...και κάτι άλο, που δεν σας το λέω, μην προλάβετε και το πάρετε εσείς!!!