Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Παίδες, να δούμε και καμιά φωτογραφία από τα στησίματά σας μετά, όχι τα πήραμε και μούγκα στην στρούγκα... -bye-

Ετοιμάζω τρελλό thread.... stay tuned:ADFADF1:

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Εμενα θα αργισει αλλα παριγορουμε οτι θα κανω αυτο που επιθυμω εδω και παρα πολυ καιρο.

Πω πω βλέπω τρελό πανικό. Μπράβο ρε Γιάννη για την πρωτοβουλία σου. :award:

Παίδες, να δούμε και καμιά φωτογραφία από τα στησίματά σας μετά, όχι τα πήραμε και μούγκα στην στρούγκα... -bye-

Το δικό μου σύστημα μετά των καρεκλών θα αργήσεις λίγο να το δείς!!!:furious3:

Ετοιμάζω τρελλό thread.... stay tuned:ADFADF1:

...άντε μπράβο...να'σαι και ο πρώτος!!!:firstprize:

Παρελαβα 9 καρεκλες.

Ευχαρηστω τον κυριο Νανοπουλο Γιαννη για την προσπαθεια του.

Να'σαι καλά...και εγω σε ευχαριστώ γιά την συμμετοχή και την ανταπόκριση στην προσπάθεια.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες.......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 16 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmourtos...7 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 12 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
13)Nvarsos....10 καρέκλες
14)Σωκράτης Τ....8 καρέκλες
15)Νίκος Βάρσος....9 καρέκλες......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
16)Widescreenman....4 καρέκλες
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...139 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
---------------------
Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος υπάρχει μέχρι και τον Φεβρουάριο, που θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.

Και λίγα λόγια γιά τους λόγους που έκλεισε το Vilage Αμαρουσίου, καθώς επίσης και το τι πρόκειται να γίνει εκεί...
http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=08.07.2007,id=20114228

Last edited:
Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

---------------------
Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος υπάρχει μέχρι και τον Φεβρουάριο, που θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.

Γιαννη γιατι ενημερωνουμε τι εχουμε παρει ρε συ???

Αφου υπαρχει αφθονο πραγμα σε συγκριση με οτι εχουν ζητησει εδω μεσα τα παιδια.
Μην αγχωνεσαι........

Εκτος αμα κανουμε κληρωση μετα να δουμε τι κερδιζουμε...:flipout::flipout:

( δηλωνουμε και τα πομολα η δεν παιζουν ? ) :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα

δηλωνουμε και τα πομολα η δεν παιζουν ? :ernaehrung004:

Εγώ δεν το δήλωσα γιατί δεν το έβγαλα εγώ, ο Φραγκίσκος το έβγαλε και ένας φίλος του :SFGSFGSF: και τελικά το πήρα δωρεάν :2thumb22sup: !! Οπότε χωρίς πληρωμή τι να δηλώσω στην δήλωση αγοράς? :flipout::flipout::flipout:

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Γιατί ρε παιδιά το κλείσανε... ΓΙΑΤΙ ;;;;;; Όλα στο βωμό των $$ πια;; :bigcry::bigcry:

Καλό "το μολ" για shopping αλλά για σινεμά... ασ'το καλύτερα.

Ένα καλό ποπ-κορν μούλτιπλεξ με σούπερ-αίθουσες είχαμε και πάει. Αντίο Village.

:hanged:

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Καλημέρα σε όλους...Απόψε το βράδυ ανεβαίνω αθήνα....κ έλεγα να παω αύριο...(αν κ ακόμα ψάχνω για κανα φορτηγάκι..)γνωρίζει κάποιος αν το σάββατο είναι 'ανοιχτα'?Αλλιώς πάμε από δευτέρα...

Δευτέρα soulkeeper, αυριο ειναι μονο οι security εκεί.
Πάρε όμως τηλέφωνο μήπως μπορουν να αφήσουν εντολη να μπεις για να δεις μονο (δυσκολο αλλα δε χάνεις και τίποτα) και να πας οργανωμένος την δευτέρα.

Τελικά το σήκωσε η κ.Κουμπάρου κ μου είπε από δευτέρα...Δεν είχα δει το μνμ.σου για να ρωτήσω αυτό που μου πρότεινες...Αλλά κάπου πιο πίσω στο thread αναφέρονται νομίζω τα εργαλεία που χρειάζονται,οπότε θα παω μια κ καλή τη δευτέρα...(ελπίζω να εχω βρει κ φορτηγάκι!!)Θα είναι κανείς άλλος δευτέρα?Ευκαιρία να γνωρίσω κ κάποιους από το φόρουμ!!

Τελικά το σήκωσε η κ.Κουμπάρου κ μου είπε από δευτέρα...Δεν είχα δει το μνμ.σου για να ρωτήσω αυτό που μου πρότεινες...Αλλά κάπου πιο πίσω στο thread αναφέρονται νομίζω τα εργαλεία που χρειάζονται,οπότε θα παω μια κ καλή τη δευτέρα...(ελπίζω να εχω βρει κ φορτηγάκι!!)Θα είναι κανείς άλλος δευτέρα?Ευκαιρία να γνωρίσω κ κάποιους από το φόρουμ!!

file itan na paw simera alla me tin douleia kai kyriws giati den vrika gia simera fortigaki, tha paw deutera (isws kai triti).. pm me gia epikoinwnia ;)
kalimera se olous

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα

Γιαννη γιατι ενημερωνουμε τι εχουμε παρει ρε συ???

Αφου υπαρχει αφθονο πραγμα σε συγκριση με οτι εχουν ζητησει εδω μεσα τα παιδια.
Μην αγχωνεσαι........

Εκτος αμα κανουμε κληρωση μετα να δουμε τι κερδιζουμε...:flipout::flipout:

( δηλωνουμε και τα πομολα η δεν παιζουν ? ) :ernaehrung004:

...γιατί είναι καλό και χρήσιμο γιά το club,να δούμε την αποτελεσματικότητα αυτης της προσπάθειας, γιά πολλούς και διάφορυς λόγους που δεν είναι ώρα να συζητήσουμε.
Δεν νομίζω ότι είναι κόπος να ενημερώνει ο κάθε ένας πόσες καρέκλες πήρε...είναι το μόνο που σας ζητάω.

Εγώ δεν το δήλωσα γιατί δεν το έβγαλα εγώ, ο Φραγκίσκος το έβγαλε και ένας φίλος του :SFGSFGSF: και τελικά το πήρα δωρεάν :2thumb22sup: !! Οπότε χωρίς πληρωμή τι να δηλώσω στην δήλωση αγοράς? :flipout::flipout::flipout:

Βαγγέλη πόσες καρέκλες πήρατε τελικά;

Πέρασα σήμερα το πρωί ξανά απο εκεί, μήπως και πάρω επιπλέον κάποια panels.Δεν υπήρχε ψυχή παρά μόνο ο φύλακας.Ολες οι αίθουσες ήταν χωρίς φως και δεν μπόρεσα να βρώ πουθενά τον ηλεκτρολόγο να ανάψει τα φώτα.
Οπως καταλαβαίνετε δεν μπόρεσα να δω σε τι κατάσταση είναι οι αίθουσες και τι πράγματα έχουν μείνει εκτός απο καρέκλες βέβαια.

Πέρασα σήμερα το πρωί ξανά απο εκεί, μήπως και πάρω επιπλέον κάποια panels.Δεν υπήρχε ψυχή παρά μόνο ο φύλακας.Ολες οι αίθουσες ήταν χωρίς φως και δεν μπόρεσα να βρώ πουθενά τον ηλεκτρολόγο να ανάψει τα φώτα.
Οπως καταλαβαίνετε δεν μπόρεσα να δω σε τι κατάσταση είναι οι αίθουσες και τι πράγματα έχουν μείνει εκτός απο καρέκλες βέβαια.

Θα θελαμε να ξερουμε τι υπαρχει ακομα διαθεσιμο και μεχρι ποτε.

Θα θελαμε να ξερουμε τι υπαρχει ακομα διαθεσιμο και μεχρι ποτε.

Εκτός απο καρέκλες δεν μπορώ να σου πω....διαθεσιμότητα σε ότι υπάρχει ,θα υπάρχει όπως έχω ξαναγράψει, μέχρι τον Φεβρουάριο.Τουλάχιστον αυτό μου έχουν πεί.