Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Παιδιά, γεια κι από 'μένα!

Έτσι για την ιστορία, τυχαίνει και είναι το 1ο μου post στο φόρουμ!

Το θέμα γενικότερα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον όπως άλλωστε και τα περισσότερα του φόρουμ μας.
Και μιας και μιλάμε λοιπόν για καρέκλες κατάλληλες για θέαση σε ιδιωτικά home cinemas, ας "ρίξω" (σε όσους δε το ξέρουν ήδη) κι ένα ακόμα site που έχει πάρα πολύ ωραίες προτάσεις με μεγάλη παραμετρικότητα αλλά και ωραία παρουσίαση!
EliteHTS

Εκπληκτικές καρέκλες, αυτές δεν έχουν σχέση με τις καρέκλες κινηματογράφου, είναι πολυθρόνες, μάλλον για πλούσιους θα έλεγα αν και δεν αναφέρει πόσο στοιχίζουν.

Αλλά και χρήματα να υπάρχουν δεν παραγγέλνεις τέτοια καρεκλα απο το Internet, αμα δεν τη δεις απο κοντά, και απο το Καναδα απέχουμε κάποιες εκατοντάδες χλμ.

Επειδή το ψάνω το θέμα με ποολυθρόνες καιρό τώρα μετα τις απίστευτες βλαχομπαρόκ του SATO (των 300 ευρώ -ήξερα οτι το φθηνό το κρεας το τρώνε οι σκύλοι, αλλά εγω νόμιζα οτι τους επιασα κορόιδο) που πήρα πριν εναμιση χρόνο και χάρισα στο ξαδελφάκι μου, αυτές φαίνονται πολυ όμορφες χωρίς το Too much που χαρακτηρίζει τα περισσότερα προιόντα των ΗΠΑ.

Εχει κανείς εμπειρία με τις Elite;

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Εγώ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Ελπίζω κι εγώ σε μια καλή συνέχεια!

Ευχαριστώ επίσης για την τόσο μεγάλη αμεσότητα στην ανταπόκρισή σου καθώς και στην πληρότητα της πληροφόρησης σου (στο PM σου)!

Το θέμα μάλλον θα κυλίσει ομαλά από αύριο! Ελπίζω μόνο να καλυφθεί επαρκώς ο χώρος που θα μπουν κατά τα αναμενόμενα!
.....μακάρι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα

Εκπληκτικές καρέκλες, αυτές δεν έχουν σχέση με τις καρέκλες κινηματογράφου, είναι πολυθρόνες
Θα συμφωνήσω πως ουσιαστικά είναι πολυθρόνες αν και σε μεγάλο βαθμό αυτό εξαρτάτε και από το πως θες να τις "χτίσεις" δεδομένου ότι έχει πάρα πολύ μεγάλη παραμετρικότητα σε αυτό το θέμα πράγμα που φαίνεται αμέσως και από το ίδιο το site τους στην επιλογή "Customize".

μάλλον για πλούσιους θα έλεγα αν και δεν αναφέρει πόσο στοιχίζουν
Και εδώ θα συμφωνήσω γιατί αν και πράγματι δε γράφει τιμές, αν συνεχίσεις μέχρι τέλος το χτίσιμο των επιλογών σου, σου αναφέρει το ακριβές συνολικό ποσό σε δολάρια σε ότι διάλεξες. Ε, η αλήθεια είναι ότι αυτό που αντικρίζεις στο τέλος σα τιμή, το ξανακοιτάς μήπως έχεις κάνει κάποιο οπτικό λάθος. Τελικά σε κάνει να "δακρύσεις" λίγο από το τσούξιμο!
Έτσι για δείγμα παραθέτω μια σύνθεση που πιθανά να με ενδιέφερε ώστε να δείτε περίπου τί εννοώ:
Material: Silk Leather
Model: A 3
Color: Straw
Foam density: Medium
Layout: 1 Straight flanked loveseat
Retail price per chair (per seating position): (Κρατηθήτε!!!) 4.684$ !!!!
(Φαντάζομαι με την αποστολή δεδομένου ότι είχα δηλώσει για Ελλάδα)
Αλλά και χρήματα να υπάρχουν δεν παραγγέλνεις τέτοια καρεκλα απο το Internet, αμα δεν τη δεις απο κοντά
Η αλήθεια είναι πως είναι κάπως παρακινδυνευμένο να προβεί κανείς σε μια τέτοια αγορά με αυτόν τον τρόπο. Μεγάλη η ανασφάλεια. Αν και δεν μπορώ να φανταστώ ότι το αποτέλεσμα δεν θα ικανοποιεί επαρκώς ποιοτικά και λειτουργικά. Ωστόσο είναι ένα σοβαρό ρίσκο γιατί στην πιθανότητα να μη πάει κάτι καλά, μετά θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

Όμως είναι να τις χαζεύεις ότι και να λέμε!!!

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Καλησπέρα, τώρα που κατάφερα να πάρω μια ανάσα από την κούραση είπα να σας γράψω για την επίσκεψη μου στο Village σήμερα.
Φτάσαμε περίπου στης 9:30 αφού είχε προηγηθεί την προηγούμενη μέρα τηλεφωνικό ραντεβού με την υπεύθυνη.
Και ο φύλακας και το άτομο που μας έδειξε τις αίθουσες ήταν εξυπηρετικότατοι.
Και τώρα στο ζουμί.
Καρέκλες υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ :-)
H υπεύθυνη μου είπε ότι θα διατίθενται τουλάχιστον μέχρι τέλος Ιουνίου...
Μπήκα σε 4 αίθουσες όπου υπήρχαν τουλάχιστον το 80% των καθισμάτων!!!
Μπορώ να πω ότι είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.
Πήρα τελικά 11 γιατί μέτρησα τις διαστάσεις και είδα ότι μπορούσαν να χωρέσουν στον χώρο μου.
Και τώρα μερικές συμβουλές για όσους έχουν σκοπό να πάνε.
1ον Πάρτε αρκετό νερό μαζι σας γιατί δεν υπάρχει στον χώρο, και σίγουρα με την δουλειά που θα ρίξετε θα σας χρειαστεί ;-)
2oν Οτι μπορείτε να πάρετε από εργαλεία μαζί σας πάρτε τα. Δεν ξέρετε τι μπορεί να σας τύχει στο λύσημο. Αντιμετοπησαμε πολλά προβλήματα στην καρόβιδα που βρίσκετε στο πίσω μέρος της καρέκλας και που συγκρατεί την μία με την άλλη.
Αν είστε τυχεροί τότε ένα μόνο σωληνωτό 13άρι φτάνει για το λύσιμο. Εμείς δεν σταθήκαμε τόσο τυχεροί..
Κοπίδι καλό για την μοκέτα αν θέλετε.Πάρτε οπωσδήποτε και το υπόστρωμα που υπάρχει κάτω από το κομμάτι της μοκέτας που θα πάρετε γιατί δίνει άλλη αίσθηση όταν εγκατασταθεί..
3ον πάρτε έξτρα κομμάτια από τις καρέκλες γιατί αν κάτι σας χαλάσει στο μέλλον θα πρέπει να περιμένετε την επόμενη διάλυση Village :-)
Προσοχή χρειάζεται στο σημείο δεξιά & αριστερά που φωλιάζει το κάθισμα γιατί υπάρχουν πλαστικοί οδηγοί-ασφάλειες που μπορεί να σας πέσουν την ώρα που αφαιρείτε το κάθισμα.
4ον προσπαθήστε να ξανά μοντάρετε τα καθίσματα που θα πάρετε εκεί ώστε να δείτε αν έχετε πάρει όλα όσα χρειάζονται.
Εγώ είχα αυτή την δυνατότητα γιατί είμασταν 3 άτομα.
5ον Πηγαίνετε όσο πιο νωρίς μπορείτε γιατί θα σας πάρει ΠΟΛΥ Χρόνο.
Ελπίζω να βοήθησα, για ότι άλλο θέλετε ευχαρίστως να σας πω..

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Πήρα τελικά 11 γιατί μέτρησα τις διαστάσεις και είδα ότι μπορούσαν να χωρέσουν στον χώρο μου.
Κατ' αρχήν, καλορίζικες οι νεοαποκτηθείσες καρέκλες σου!
Ελπίζω να τις βολέψεις κατάλληλα στο χώρο σου ώστε να σε βολέψουν και αυτές με τη σειρά τους (για να μη πω να μας βολέψουν! Ε, ρε SciFi που θα πέσει!).:party:

Η αλήθεια είναι πως επειδή έχω εικόνα του χώρου σου, μου κάνει κάπως... "υπερβολικό" να το πω, το νούμερο "11"! Τί να πω, σα πολλά βρε παιδάκι μου;! Φυσικά μακάρι να μπορέσει να βολέψει έτσι ώστε όλα τα καθίσματα να μπουν και να εξυπηρετούν. Αυτό θα είναι το καλύτερο και το εύχομαι!

Όσο για τις περαιτέρω πληροφορίες που αφήνεις για την όλη διαδικασία αποσυναρμολόγησής / απόκτησής τους, τις θεωρώ αρκετά χρήσιμες και προνοητικές για όποιους αντίστοιχα το επιχειρήσουν.

Άντε και σε κάνα προβολικό 1080p!!!:willy:

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Κυριοι μπορω να εχω και εγω πληροφοριες πως και που?Θα με εδιαφερε μια οχταδα.Και ειμαι και επαρχια γαμωτο...

Ωωωπ! Τι εγινε βρε παιδια... χαμπαρι δεν πηρα!

Τοσο καιρο εμπαινα στο section "HIFI/Audio", ενω εψαχνα και για καρεκλες. Τελος παντων, ετσι ειναι αυτα!

Θα μπορουσατε να με ενημερωσετε, παρακαλω, για την κατασταση στο Village?

Υπαρχει καποιο post που θα μπορουσατε να με παραπεμψετε... ή με pm. Εχοιυμε ιδεα για κοστη?

Ευχαριστω πολυ!

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Καλησπέρα, τώρα που κατάφερα να πάρω μια ανάσα από την κούραση είπα να σας γράψω για την επίσκεψη μου στο Village σήμερα.
Φτάσαμε περίπου στης 9:30 αφού είχε προηγηθεί την προηγούμενη μέρα τηλεφωνικό ραντεβού με την υπεύθυνη.
Και ο φύλακας και το άτομο που μας έδειξε τις αίθουσες ήταν εξυπηρετικότατοι.
Και τώρα στο ζουμί.
1ον Πάρτε αρκετό νερό μαζι σας γιατί δεν υπάρχει στον χώρο, και σίγουρα με την δουλειά που θα ρίξετε θα σας χρειαστεί ;-)
2oν Οτι μπορείτε να πάρετε από εργαλεία μαζί σας πάρτε τα. Δεν ξέρετε τι μπορεί να σας τύχει στο λύσημο. Αντιμετοπησαμε πολλά προβλήματα στην καρόβιδα που βρίσκετε στο πίσω μέρος της καρέκλας και που συγκρατεί την μία με την άλλη.
Αν είστε τυχεροί τότε ένα μόνο σωληνωτό 13άρι φτάνει για το λύσιμο. Εμείς δεν σταθήκαμε τόσο τυχεροί..
Κοπίδι καλό για την μοκέτα αν θέλετε.Πάρτε οπωσδήποτε και το υπόστρωμα που υπάρχει κάτω από το κομμάτι της μοκέτας που θα πάρετε γιατί δίνει άλλη αίσθηση όταν εγκατασταθεί..
3ον πάρτε έξτρα κομμάτια από τις καρέκλες γιατί αν κάτι σας χαλάσει στο μέλλον θα πρέπει να περιμένετε την επόμενη διάλυση Village :-)
Προσοχή χρειάζεται στο σημείο δεξιά & αριστερά που φωλιάζει το κάθισμα γιατί υπάρχουν πλαστικοί οδηγοί-ασφάλειες που μπορεί να σας πέσουν την ώρα που αφαιρείτε το κάθισμα.
4ον προσπαθήστε να ξανά μοντάρετε τα καθίσματα που θα πάρετε εκεί ώστε να δείτε αν έχετε πάρει όλα όσα χρειάζονται.
Εγώ είχα αυτή την δυνατότητα γιατί είμασταν 3 άτομα.
5ον Πηγαίνετε όσο πιο νωρίς μπορείτε γιατί θα σας πάρει ΠΟΛΥ Χρόνο.
Ελπίζω να βοήθησα, για ότι άλλο θέλετε ευχαρίστως να σας πω..
Καλορίζικες και καλή τοποθέτηση.......σε ευχαριστούμε πολύ γιά τις οδηγίες και την ενημέρωση εδω.

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες.......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 16 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmourtos...7 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 12 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
13)Σωκράτης Τ....8 καρέκλες
14)Νίκος Βάρσος....9 καρέκλες......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
15) MARKOSD....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
16) Κοσμάς Κολεσιότης....20 καρέκλες
17)Anton1289.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
18)Γιώργος Δουνάκης...12 καρέκλες.
19)Vincentd.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
20)Σόφρων......8 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
21)Αγγελος Στεφάνου.....4 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 5 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
22)Spot....610 καρέκλες..ΠΑΡΕΛΑΒΕ 610 ΚΑΡΕΚΛΕΣ (γιά ειδικό σκοπό)
23)Gianou...10 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 10 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
24)Aries_manos....7 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 11 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...812 ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 723 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
-------------------

Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος παραλαβής πήρε παράταση μέχρι και τουλάχιστον τον Απρίλιο, οπώτε και θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.

Last edited:

24)Aries_manos....7 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 7 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
Με όλη την εκτίμηση, εδώ μάλλον θα πρέπει να διορθωθεί το 2ο σκέλος που αφορά την παραλαβή δεδομένου ότι αν και είχε πρόβλεψη όντως για 7, δήλωσε νωρίτερα για παραλαβή 11 καρεκλών τελικά. Άρα πιθανότατα ισχύει το:

Με όλη την εκτίμηση, εδώ μάλλον θα πρέπει να διορθωθεί το 2ο σκέλος που αφορά την παραλαβή δεδομένου ότι αν και είχε πρόβλεψη όντως για 7, δήλωσε νωρίτερα για παραλαβή 11 καρεκλών τελικά. Άρα πιθανότατα ισχύει το:

Σωστός....το διόρθωσα.

αν έχει τόσο νόημα τότε και στο δικό μου παρακαλώ βάλτε

Καλή σας μέρα ...
Ψάχνοντας αρκετό καιρό για καρέκλα - πολυθρόνα για το home theater κατέληξα τελικά σε αυτήν ( http://www.la-z-boy.gr/cms/displayimage.php?album=9&pos=1 ) ... το κόστος βέβαια είναι αρκετά (έως πολύ) μεγάλο (995,00 €) αλλά σε σχέση με τις φθηνές που είχε η sato ή άλλες ακριβές που έβρισκα σε μαγαζιά επίπλων είναι μάλλον κάτι καλύτερο. Έχει κάποιος εμπειρία από αυτές τις πολυθρόνες ; ποιά η γνώμη σας ;

Καλή σας μέρα ...
Ψάχνοντας αρκετό καιρό για καρέκλα - πολυθρόνα για το home theater κατέληξα τελικά σε αυτήν ( http://www.la-z-boy.gr/cms/displayimage.php?album=9&pos=1 ) ... το κόστος βέβαια είναι αρκετά (έως πολύ) μεγάλο (995,00 ) αλλά σε σχέση με τις φθηνές που είχε η sato ή άλλες ακριβές που έβρισκα σε μαγαζιά επίπλων είναι μάλλον κάτι καλύτερο. Έχει κάποιος εμπειρία από αυτές τις πολυθρόνες ; ποιά η γνώμη σας ;
Δεν την έχω αλλά έχω κάτσει κάποιες φορές για λίγο για δοκιμή.
Δεν το συζητώ, είναι πάρα πολύ αναπαυτική άρα, από αυτή την άποψη, πρέπει να είναι κατάλληλη και για να κάτσεις αρκετές ώρες πάνω της!

Δύο "ενστάσεις" μόνο έχω με κάθε επιφύλαξη (πέρα απ' το αν όντως είναι και κάπως υπερτιμημένη).

1). Το σύστημα που έχει για να απλώνεις τα πόδια σου, θεωρώ ότι ανοίγει κάπως απότομα κι ακόμα και να το συνηθίσεις κάποια στιγμή σαν αίσθηση, δεν αποκλείεται μέχρι και... ζημιά να μπορεί να κάνει σε ότι τυχαίνει να βρίσκεται μπροστά του!
Παράλληλα, θεωρώ ότι κλείνει κάπως δύσκολα ειδικά αν δεν είσαι ιδιαίτερα ψηλός!

2). Δε λέω, ωραίο και ανθεκτικό το δέρμα (ή η δερματίνη) σαν επένδυση σε πολυθρόνες αλλά βρε παιδάκι μου, δεν θα "ανάβεις" μετά από κάποια ώρα, ειδικά αν είσαι με κάνα σορτσάκι (δεδομένου ότι θα είσαι και σπίτι σου άρα πιθανά και πιο χαλαρά ντυμένος);!

Για πόσα κομμάτια πας; Μόνο για ένα; Γιατί έχουν και... τον όγκο τους!

αν έχει τόσο νόημα τότε και στο δικό μου παρακαλώ βάλτε
Το νόημα στην συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται απλά και μόνο, στο να ξέρουμε πόσα μέλη κατάφεραν τελικά να πάρουν πολυθρόνες μέσω του θέματος αυτού, έτσι ώστε στο τέλος να δούμε κατά πόσο η συγκεκριμένη κίνηση έπιασε τόπο.Να είσαι σίγουρος, πως αυτη η επιτυχία της προσπάθειας και η φοβερή συμμετοχή των μελών, μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη και κουράγιο έτσι ώστε να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά ,γιά οποιαδήποτε άλη ευκαιρία τύχει στο μέλλον.
Σε ευχαριστώ πολύ γιά την ενημέρωση....

Γιάννη τελικά σε "ενόχλησαν" για τον πίνακα?

Sorry για το εν μέρη off topic

Last edited by a moderator:

Γιάννη τελικά σε "ενόχλησαν" για τον πίνακα?

Sorry για το εν μέρη off topic
Μία φορά μόνο στην αρχή ,μετά απο 2 ημέρες όταν και το πήρα...απο τότε καμία ενόχληση ξανά...

Μία φορά μόνο στην αρχή ,μετά απο 2 ημέρες όταν και το πήρα...απο τότε καμία ενόχληση ξανά...
Ωραιος!!!! αραγε τι να απόγιναν τα υπόλοιπα....
Πάντως είχα παει ετοιμος να ξηλωσω τα 2 τελευταια και μου εκοψε τα ποδια οταν μου ειπε οτι τελικα δεν τα δίνουν ;-(

Ωραιος!!!! αραγε τι να απόγιναν τα υπόλοιπα....
Πάντως είχα παει ετοιμος να ξηλωσω τα 2 τελευταια και μου εκοψε τα ποδια οταν μου ειπε οτι τελικα δεν τα δίνουν ;-(

Ημουν η αλήθεια πολύ τυχερός σχετικά με τον πίνακα....Απο ότι ξέρω θα τα μάζευε η ιδιοκτησία των Vilage,γιά να τα χρησιμοποιήσουν κάπου αλού.