Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Καλησπερα σε ολους,

Και μια ενημερωση απο εμενα - μολις γυρισα απο το Village.

Λοιπον, παρελαβα 9 καρεκλες και κουρτινες (3 φιλοι, απο 3 ο καθ'εις)! Μια χαρα ολα (χρειαζεται χρονος, φαγαμε τελικα 4 φιλοι ολο το πρωι).

Οντως οι ανθρωποι ειναι παρα πολυ καλοι ολοι τους (και τους ευχαριστω για την ευγενεια τους).

Ενημερωση διαθεσιμοτητας:

Καρεκλες: απλα.... απειρες... αμετρητες. Εχουν φυγει αρκετες, αλλα εχει ακομα... Οι καρεκλες ειναι καλες και επιλεγεις, ολες χρωματος μπλε σκουρο. Αρκετες ειναι ταλαιπωρημενες, αλλα με λιγο δουλιτσα...

Κουρτινες: Αρκετες, σε μυστηρια χρωματα (κατι πρασινα περιεργα και μπλε σκουρα). Τα υφασματα ειναι πολυ καλης ποιοτητας και αντεχουν στη φωτια - κανονισμος αρχιτεκτονικος, προφανως. Βασικα ειναι τσοχα μετριου βαρους και 80% μαλλι!!!)

Ηχοαπορροφητικα πανελ: αρκετα, με πλατη γυψοσανιδας, σε επισης μυστηρια χρωματα.

Μοκετες: αυτες με τα αστερακια, αρκετες.

Αυτα. Ολα τα υπολοιπα - εξαερισμους, χερουλια, φωτεινα πανελα, πινακες, κλπ απο οτι καταλαβα δεν τα δινουν, γιατι οι νεοι ιδιοκτητες του κτηριου θα τα τοποθετησουν και παλι μετα την ανακαινιση.

Εργαλεια: οπως ανεφεραν οι συναδελφοι, καρυδακι 13mm, κατσαβιδι και σταυροκατσαβιδο και ολα καλα. ΝΕΡΟ παρτε ΝΕΡΟ κρυο εχει πολυ ζεστη!!!

Παρκινγκ:
Η γειτονια ειναι εφιαλτης, οποτε συνεννοηθειτε με το υπογειο παρκιγκ του κτηριου - μας δωσαν δωρεαν καποιες ωρες για την αποξηλωση.

ΧΡΟΝΟΣ: ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ - οσοι πιστοι προσελθετε.

Για μια ακομη φορα, να ευχαριστησω τον κ. Νανοπουλο :award: για την εξυπηρετηση και υποστηριξη, οπως και το club για την πρωτοβουλια.

Παντα τετοια!

antid0t

Re: Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικ

Δεν την έχω αλλά έχω κάτσει κάποιες φορές για λίγο για δοκιμή.
Δεν το συζητώ, είναι πάρα πολύ αναπαυτική άρα, από αυτή την άποψη, πρέπει να είναι κατάλληλη και για να κάτσεις αρκετές ώρες πάνω της!

Δύο "ενστάσεις" μόνο έχω με κάθε επιφύλαξη (πέρα απ' το αν όντως είναι και κάπως υπερτιμημένη).

1). Το σύστημα που έχει για να απλώνεις τα πόδια σου, θεωρώ ότι ανοίγει κάπως απότομα κι ακόμα και να το συνηθίσεις κάποια στιγμή σαν αίσθηση, δεν αποκλείεται μέχρι και... ζημιά να μπορεί να κάνει σε ότι τυχαίνει να βρίσκεται μπροστά του!
Παράλληλα, θεωρώ ότι κλείνει κάπως δύσκολα ειδικά αν δεν είσαι ιδιαίτερα ψηλός!

2). Δε λέω, ωραίο και ανθεκτικό το δέρμα (ή η δερματίνη) σαν επένδυση σε πολυθρόνες αλλά βρε παιδάκι μου, δεν θα "ανάβεις" μετά από κάποια ώρα, ειδικά αν είσαι με κάνα σορτσάκι (δεδομένου ότι θα είσαι και σπίτι σου άρα πιθανά και πιο χαλαρά ντυμένος);!

Για πόσα κομμάτια πας; Μόνο για ένα; Γιατί έχουν και... τον όγκο τους!

... παρήγγειλα 1 πολυθρόνα (σε αντικατάσταση ενός διθέσιου που πήρε τον δρόμο του στο παιδικό δωμάτιο), οπότε από χώρο ελπίζω να περάσει το τεστ του δείκτη της συζύγου !!!. Με ειδοποίησαν ότι θα την παραλάβω αύριο. Για την τιμή θα πω ότι ναι μεν υπερτιμημένη αλλά οι υπόλοιπες που είδα σε καλά μαγαζιά ήταν πολύ ποιό ακριβές και καθόλου αναπαυτικές (κυρίως ντιζάιν είχαν και υποτίθεται καλά δέρματα και λοιπά υλικά), ενώ αυτές τις sato μόνο αναπαυτικές δεν ήταν. Όσον αφορά τις ενστάσεις σου να πω τα εξής : την πολυθρόνα την δοκίμασα στον αντιπρόσωπο της εταιρίας στην Θεσσαλονίκη για λίγη ώρα, οπότε θα προσέξω αυτό που λες για το σύστημα που απλώνεις τα πόδια σου. Για το πως κλείνει δεν μου φάνηκε δύσκολο, μάλλον γιατί είμαι αρκετά ψηλός και εύσωμος (1,96 ύψος, 120 κιλά), οπότε δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Τέλος, για το δέρμα, και αν ανάβεις μετά από κάποια ώρα ... θα δούμε ... υπάρχουν όμως και οι λύσεις των καλυμάτων ... Περισσότερες εντυπώσεις από Δευτέρα οπότε και θα την έχω στήσει και δοκιμάσει για κάποιες ώρες μέσα στο ΣΚ...

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Καλησπερα σε ολους,

Και μια ενημερωση απο εμενα - μολις γυρισα απο το Village.

Λοιπον, παρελαβα 9 καρεκλες και κουρτινες (3 φιλοι, απο 3 ο καθ'εις)! Μια χαρα ολα (χρειαζεται χρονος, φαγαμε τελικα 4 φιλοι ολο το πρωι).

Οντως οι ανθρωποι ειναι παρα πολυ καλοι ολοι τους (και τους ευχαριστω για την ευγενεια τους).

Ενημερωση διαθεσιμοτητας:

Καρεκλες: απλα.... απειρες... αμετρητες. Εχουν φυγει αρκετες, αλλα εχει ακομα... Οι καρεκλες ειναι καλες και επιλεγεις, ολες χρωματος μπλε σκουρο. Αρκετες ειναι ταλαιπωρημενες, αλλα με λιγο δουλιτσα...

Κουρτινες: Αρκετες, σε μυστηρια χρωματα (κατι πρασινα περιεργα και μπλε σκουρα). Τα υφασματα ειναι πολυ καλης ποιοτητας και αντεχουν στη φωτια - κανονισμος αρχιτεκτονικος, προφανως. Βασικα ειναι τσοχα μετριου βαρους και 80% μαλλι!!!)

Ηχοαπορροφητικα πανελ: αρκετα, με πλατη γυψοσανιδας, σε επισης μυστηρια χρωματα.

Μοκετες: αυτες με τα αστερακια, αρκετες.

Αυτα. Ολα τα υπολοιπα - εξαερισμους, χερουλια, φωτεινα πανελα, πινακες, κλπ απο οτι καταλαβα δεν τα δινουν, γιατι οι νεοι ιδιοκτητες του κτηριου θα τα τοποθετησουν και παλι μετα την ανακαινιση.

Εργαλεια: οπως ανεφεραν οι συναδελφοι, καρυδακι 13mm, κατσαβιδι και σταυροκατσαβιδο και ολα καλα. ΝΕΡΟ παρτε ΝΕΡΟ κρυο εχει πολυ ζεστη!!!

Παρκινγκ:
Η γειτονια ειναι εφιαλτης, οποτε συνεννοηθειτε με το υπογειο παρκιγκ του κτηριου - μας δωσαν δωρεαν καποιες ωρες για την αποξηλωση.

ΧΡΟΝΟΣ: ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ - οσοι πιστοι προσελθετε.

Για μια ακομη φορα, να ευχαριστησω τον κ. Νανοπουλο :award: για την εξυπηρετηση και υποστηριξη, οπως και το club για την πρωτοβουλια.

Παντα τετοια!

antid0t

Χαίρομαι που τα κατάφερες και μπήκες και εσυ στο club των πολυθρονάτων του Vilage,μέσω Avclub!!!!
Η ενημέρωσή σου και οι πληροφορίες, απλά άψογες....όσο γιά την κατάσταση των καρεκλών που έχουν απομείνει, ας μην ξεχνάμε ότι όπως και να'χει τα πάρα πολύ καλά κομμάτια θεωρώ ότι έφυγαν στην αρχή, αφού αυτό το θέμα έχει ξεκινήσει εδω και πάρα πολύ καιρό.

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες.......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 16 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmourtos...7 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 12 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
13)Σωκράτης Τ....8 καρέκλες
14)Νίκος Βάρσος....9 καρέκλες......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
15) MARKOSD....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
16) Κοσμάς Κολεσιότης....20 καρέκλες
17)Anton1289.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
18)Γιώργος Δουνάκης...12 καρέκλες.
19)Vincentd.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
20)Σόφρων......8 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
21)Αγγελος Στεφάνου.....5 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 5 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
22)Spot....610 καρέκλες..ΠΑΡΕΛΑΒΕ 610 ΚΑΡΕΚΛΕΣ (γιά ειδικό σκοπό)
23)Gianou...10 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 10 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
24)Aries_manos....7 καρέκλες....
24)Antint0t......9 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...822 ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 721 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
-------------------

Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος παραλαβής πήρε παράταση μέχρι και τουλάχιστον τον Απρίλιο, οπώτε και θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Πρώτες εντυπώσεις από την La-Z-Boy ... απλά υπέροχη. Αναπαυτική, χαλαρωτική, να αναφέρω ότι χθες βλέποντας το βράδυ αργά την αθλητική εκπομπή ... με πήρε ο ύπνος !!!. Το δείκτη waf τον πέρασε με άριστα !!! Βέβαια αρκετά (έως πολύ) ακριβή (995,00 € + 20,00 € μεταφορικά). Πολύ εύκολη στο στήσιμο. Αρνητικά, 1ον για να ξαπλώσεις πρέπει να τραβήξεις μπροστά την πολυθρόνα και να μεταφέρεις ότι υπάρχει μπροστά της, 2ον κλείνει σχετικά δύσκολα αλλά κυρίως με αρκετό θόρυβο, 3ον όταν ξαπλώνεις και κάνεις απότομη κίνηση αλλάζει αρκετά εύκολα σκάλα προς τα πίσω. Βέβαια με 2-3 μέρες χρήσης την μαθαίνεις καλά και δεν δημιουργούνται προβλήματα. Τέλος, το κούνημα που έχει όταν είναι σε όρθια θέση ... το λάτρεψε η 10μηνη κόρη μου ... Πολύ φοβάμαι μην την οικειοποιηθούνε σύζυγος και κόρη !!!...

Παιδιά η προσφορά ισχύει ακόμη ή εχουν τελειώσει τα αποθέματα;Ξέρει κανείς ακόμη αν το κάνουν και στα Village της πάτρας σε περίπτωση που τους έχει μείνει τπτ.Είμαι μέλος της κινηματογραφικής ομάδας του Πανεπιστημίου Πατρών και θέλουμε να αναβαθμίσουμε την αίθουσα (χωρητικότητας περίπου 65 θέσεων) με καινούρια καθίσματα.Θα εκτιμούσα επίσης αν μπορεί να μου πεί κάποιος αν γνωρίζει κανα μαγαζί με σχετικά προσιτές τιμές σε καθίσματα και ηχομώνωση (για το τελευταίο ψάχνω καιρό να βρώ κανα site που να χει και ενα κατάλογο με τιμές αλλά τπτ) ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Παιδιά η προσφορά ισχύει ακόμη ή εχουν τελειώσει τα αποθέματα;Ξέρει κανείς ακόμη αν το κάνουν και στα Village της πάτρας σε περίπτωση που τους έχει μείνει τπτ.Είμαι μέλος της κινηματογραφικής ομάδας του Πανεπιστημίου Πατρών και θέλουμε να αναβαθμίσουμε την αίθουσα (χωρητικότητας περίπου 65 θέσεων) με καινούρια καθίσματα.Θα εκτιμούσα επίσης αν μπορεί να μου πεί κάποιος αν γνωρίζει κανα μαγαζί με σχετικά προσιτές τιμές σε καθίσματα και ηχομώνωση (για το τελευταίο ψάχνω καιρό να βρώ κανα site που να χει και ενα κατάλογο με τιμές αλλά τπτ) ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Αρχικά καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή συνέχεια.
Γιά το εαν ισχύει ακόμη η προσφορά δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις εκεί που σου στέλνω με pm τα τηλέφωνα.
Γιά τα village της Πάτρας δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
Τώρα σε ότι αφορά το που μπορείς να βρείς κάποιες άλες πηγές γιά αγορά διαφόρων σχετικών αντικειμένων σε αυτό που ρωτάς, ψάξε λίγο στο συγκεκριμένο θέμα και θα βρείς κάποιες προτάσεις.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικ

Αρχικά καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή συνέχεια.
Γιά το εαν ισχύει ακόμη η προσφορά δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις εκεί που σου στέλνω με pm τα τηλέφωνα.
Γιά τα village της Πάτρας δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
Τώρα σε ότι αφορά το που μπορείς να βρείς κάποιες άλες πηγές γιά αγορά διαφόρων σχετικών αντικειμένων σε αυτό που ρωτάς, ψάξε λίγο στο συγκεκριμένο θέμα και θα βρείς κάποιες προτάσεις.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πληροφορίες... Αύριο το πρωί θα επικοινωνήσουμε στα τηλέφωνα για να μάθουμε περισσότερα..
Θα θέλαμε να ζητήσουμε, αν είναι δυνατόν, από κάποιο μέλος του forum να ποστάρει κάποια φωτογραφία από κάποια καρέκλα που παρέλαβε για να δούμε σε τι κατάσταση πάνω κάτω βρίσκονται. Επίσης, θα μας ενδιέφερε να ξέρουμε πάνω κάτω τις διαστάσεις τους για να υπολογίσουμε για πόσες θα μιλήσουμε με τα village. Αν κάποιος έχει το χρόνο θα μας βοηθούσε αφάνταστα...
Και πάλι ευχαριστούμε για τις πληροφορίες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πληροφορίες... Αύριο το πρωί θα επικοινωνήσουμε στα τηλέφωνα για να μάθουμε περισσότερα..
Θα θέλαμε να ζητήσουμε, αν είναι δυνατόν, από κάποιο μέλος του forum να ποστάρει κάποια φωτογραφία από κάποια καρέκλα που παρέλαβε για να δούμε σε τι κατάσταση πάνω κάτω βρίσκονται. Επίσης, θα μας ενδιέφερε να ξέρουμε πάνω κάτω τις διαστάσεις τους για να υπολογίσουμε για πόσες θα μιλήσουμε με τα village. Αν κάποιος έχει το χρόνο θα μας βοηθούσε αφάνταστα...
Και πάλι ευχαριστούμε για τις πληροφορίες
Εαν ψάξεις σε αυτό το θέμα θα βρείς κάποιες φωτογραφίες σχετικά με τις καρέκλες, αλά και πάλι αυτό είναι σχετικό, αφού η προσφορά τρέχει εδω και πάρα πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να έχουν δωθεί πολλές καρέκλες και φυσικά οι καλύτερες.Γιά παράδειγμα εγω που ήμουν απο τους πρώτους, πήρα 4 τετράδες σε αρίστη κατάσταση.Μπορώ πάντως να σου πω ότι εαν ισχύει ακόμη η προσφορά ότι και να'χει μείνει αξίζει τον κόπο αφού περίπτωση να υπάρχουν σε κακή κατάσταση καρέκλες δεν υπάρχει απο ότι είχα δεί.

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Παιδιά, επειδή αυτές τις ημέρες δουλεύει ηλεκτρολόγος στο σπιτάκι που ετοιμάζω γιά Home Cinema,θυμάται κανείς απο αυτούς που πήραν καρέκλες, η ξέρει κάποιος τι ρεύμα σε Volt θα πρέπει να περάσω στο δάπεδο, γιά να λειτουργίσουν με φως τα φωτάκια που υπάρχουν στις πλαινές καρέκλες στην αρχή κάθε σειράς;Αν δεν κάνω λάθος και θυμάμαι καλά μας είχαν πεί γιά 9 Volt;

Oxi Γιαννη τα λαμπακια γραφουν πανω 24 V.

Last edited:

Oxi Γιαννη τα λαμπακια γραφουν πανω 24 V.

Δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό και δεν μπορώ να το δω, επειδή οι καρέκλες είναι προς το παρών αποθηκευμένες έτσι που είναι αδύνατον να τις βγάλω απο την συσκευασία αποθήκευσής που τους έχω κάνει.
Συνεπώς αυτό που μου λές, θεωρώ ότι το ξέρεις στα σίγουρα, γιά να δώσω οδηγίες στον ηλεκτρολόγο...σε ευχαριστώ πολύ.

Φίλοι μου....η προσθεσμία απο το Vilage πλέον έχει τελειώσει και έτσι το θέμα πλέον <ξεκαρφιτσώνετε> απο την κατηγορία.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά γιά το τεράστιο ενδιαφέρον και την τόσο μεγάλη συμμετοχή που δείξατε στο συγκεκριμένο θέμα.
Τολμώ να πω, πως το συγκεκριμένο θέμα με την βοήθεια όλων σας, είναι το πιό πετυχημένο σε όλη την ιστορία της συγκεκριμένης κατηγορίας τόσο απο εποχής avforum όσο και επι avclub!!!
Η χαρά μου είναι πάρα πολύ μεγάλη, που μπόρεσα με αυτο τν τρόπο να βοηθήσω κάποα μέλη εδω στην απόκτηση κάποιων πραγμάτων απο το ιστορικό Vilage Αμαρουσίου ,που πλέον έμεινε στην ιστορία.Παράλληλα εύχομαι όσο το δυνατόν περισσότερα τέτοια θέματα στο μέλλον, γιατί πραγματικά αξίζουν γιά το club.Ας έχουμε λοιπόν όλοι μας τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, γιατί στην επόμενη στροφή του δρόμου μπορεί να ακούσουμε η να δούμε κάτι που να αξίζει τον κόπο να μεταφέρουμε εδω.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι ευκαιρίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες.
Οσο γιά τα μέλη εκείνα που δεν μπόρεσαν να πάρουν κάποια πράγματα γιατί δεν διαθέτουν ακόμη τον ανάλογο χώρο, τους εύχομαι το συντομότερο...και στα δικά σας παιδιά!!!
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους υπεύθυνους του Vilage Αμαρουσίου, με τους οποίους είχαμε μιά άψογη συνεργασία όλο αυτο το διάστημα σε όλους τους τομείς και που χωρίς ατην τίποτε απο όλα αυτά δεν θα είχαν γίνει σήμερα.
Σίγουρα ο επίλογος του συγκεκριμένου θέματος απο όλη αυτη την κίνηση, προσωπικά με βρίσκει με ανάμικτα συναισθήματα...χαράς γιατί τόσος κόσμος βοηθήθηκε απο μέσα απο το avclub και το συγκεκριμένο θέμα, και λύπης γιατί ένα ακόμη ιστορικό σινεμά της Ελλάδας αποτελεί παρελθόν και μάλιστα με τέτοιο τρόπο.

Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε πόσοι απο τους φίλους που πήραν τελικά καρέκλες απο το Vilage Αμαρουσίου, μετά απο τόσο καιρό, τους συντροφεύουν και σήμερα στις κινηματογραφικές θεάσεις τους, και εαν όχι τι απέγειναν οι καρέκλες που πήραν.
Εγω πάντως μιά χαρά τις έχω στον χώρο μου και δεν βλέπω να φεύγουν ποτέ!!!

Εγώ είμαι αυτός που πήρε τις 600+ καρέκλες.
Υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις στην εγκατάσταση των καρεκλών, γιατί έπρεπε να λυθούν και κάποια προβλήματα με το πάτωμα του χώρου, οπότε αυτή τη στιγμή έχουν εγκατασταθεί περίπου 150, και μέχρι τον Αύγουστο θα εγκατασταθούν άλλες τόσες. Οι καρέκλες του εξώστη μετά από κανά χρόνο.
Θα βάλω μια φωτό όποτε μπορέσω.
Και πάλι ευχαριστώ για την ευκαιρία.

Εγώ είμαι αυτός που πήρε τις 600+ καρέκλες.
Υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις στην εγκατάσταση των καρεκλών, γιατί έπρεπε να λυθούν και κάποια προβλήματα με το πάτωμα του χώρου, οπότε αυτή τη στιγμή έχουν εγκατασταθεί περίπου 150, και μέχρι τον Αύγουστο θα εγκατασταθούν άλλες τόσες. Οι καρέκλες του εξώστη μετά από κανά χρόνο.
Θα βάλω μια φωτό όποτε μπορέσω.
Και πάλι ευχαριστώ για την ευκαιρία.

Και πάνω που έλεγα τι απέγιναν οι τόσες καρέκλες που πήρες...
Χαίρομαι πάντως που έπιασαν τόπο και περιμένω με αγωνία κάποιες φωτογραφίες του χώρου μαζί με αυτές....
Πάντως και χωρίς να θέλω να ευλογίσω τα γένια μου ,θεωρώ ότι αυτή η μαζική περίεργη αγορά, είναι ίσως η πιό σημαντική και επιτυχημένη στην ιστορία του avclub έως τώρα.
Εύχομαι σύντομα και άλλες τέτοιες επιτυχίες.Εγω πάντως έχω πάντα τα μάτια και τα αυτιά μου ανοιχτά!!!

Last edited:

Να κανα-δυό πρόχειρες φωτογραφίες (απο κινητό).

Attachments

• IMAG0468.jpg
    IMAG0468.jpg
    61.6 KB · Views: 145
  • IMAG0469.jpg
    IMAG0469.jpg
    49 KB · Views: 132

Να κανα-δυό πρόχειρες φωτογραφίες (απο κινητό).

Πω πω ρε συ...σαν να βλέπω το Vilage στο Μαρούσι...ΜΠΡΑΒΟ!!!!:SFGSFGSF: