και φωτογραφίες και βάρος για την μεταφορά ...
Σήμερα το απόγευμα, είχα τηλεφωνική επικοινωνία, γιά να κανονίσω το ραντεβού προς εξακρίβωση.
Ο υπεύθυνος μου είπε ότι προς το παρών αναβάλει γιά δικούς του λόγους την πώληση των καρεκλών,και μου είπε να ξαναέρθω σε εππικοινωνία μαζί του προς τα τέλη του μήνα, έτσι ώστε οριστικά να μου πεί αν θα πουλήσει κάποιες απο αυτές η όχι.
Συνεπώς και δυστυχώς μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου δεν γίνεται τίποτα.
Γιά ότι νεότερο θα σας ενημερώσω εδω.
Καλησπέρα... Έχει παραλάβει κανένας σας αυτές τις περίφημες πολυθρόνες (KING, DAYTONA, QUEEN, BERTONI) από τη SATO και συγκεκριμένα από το ENTOS by SATO? Μιλάω για εκείνες που έδιναν 1+1 δώρο στις προσφορές και στα opening των νέων καταστημάτων τους...
Γιάννη ενημέρωσε, καθώς αν είναι κάτι καλό θα ήθελα να συμμετάσχω. Ευχαριστώ.
Μείνε ήσυχος...παίζει και μιά άλη περίπτωση, γιά την οποία θα ξέρω σε λίγες ημέρες.Εκεί πωλούνται σίγουρα και σε διάφορες οικονομικές τιμές.
Η μεταφορά με καίει ... η Θεσσαλονίκη πέφτει μακριά ...
Παρέλαβα εγώ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΟYΣ ΜΗΝΕΣ μετά την παραγγελία και μετά από 15 μέρες καθημερινών τηλεφωνημάτων μου. Οι πολυθρόνες είναι απλά καλές, όχι τίποτα φοβερό. Οπωσδήποτε αξίζουν όμως για την τιμή τους. Έχω τις Daytona.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.