Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση

Λοιπόν στην αναζήτησή μου έχω βρεί στην Αθήνα, δερμάτινες καρέκλες κινηματογράφου, ελαφρώς μεταχειρισμένες ,με θέσεις γιά βίδωμα στο πάτωμα στην τιμή των 30 ευρώ η κάθε μία!!!!υπάρχουν 130 διαθέσιμες.Απο εβδομάδα θα πάω να δω πως ακριβώς είναι και σε τι κατάσταση.Θα έχω μαζί μου και την φωτογραφική μηχανή γιά να σας περάσω εδω φωτογραφίες.Απο ότι μου είπαν έχουν αρκετοί δηλώσει ενδιαφέρον και δεν ξέρω τι και πόσες θα προλάβω-προλάβουμε.Εαν κάποιος ενδιαφέρεται ,αρχικά σαν σκέψη ας μου πεί εδω, γιά να μιλήσω διαφορετικά όταν συναντηθώ.Μιλάμε πάντα, εάν αξίζουν τα καθίσματα, τόσο απο αισθητικής όσο και απο πλευρά άνεσης.

Αν ειναι καλες ενδιαφερωμαι για 6-7 κοματια.:music-smiley-005:

Να διευκρινήσω ότι μιλάμε γιά καρέκλες κινηματογράφου δερμάτινες...όχι πολυθρόνες.
Εχουμε λοιπόν μέχρι στιγμής 10 κομάτια απο εμένα + 7 mmouratos + 4 chrisgalpha...σύνολο...21 καρέκλες.
Το πιό πιθανό είναι να πάω εκεί,γιά να τις δω απο κοντά την ερχόμενη Τετάρτη η Πέμπτη.

Last edited:

Σήμερα το απόγευμα, είχα τηλεφωνική επικοινωνία, γιά να κανονίσω το ραντεβού προς εξακρίβωση.
Ο υπεύθυνος μου είπε ότι προς το παρών αναβάλει γιά δικούς του λόγους την πώληση των καρεκλών,και μου είπε να ξαναέρθω σε εππικοινωνία μαζί του προς τα τέλη του μήνα, έτσι ώστε οριστικά να μου πεί αν θα πουλήσει κάποιες απο αυτές η όχι.
Συνεπώς και δυστυχώς μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου δεν γίνεται τίποτα.
Γιά ότι νεότερο θα σας ενημερώσω εδω.

Re: Πολυθρονες με ανακλιση

Καλησπέρα... Έχει παραλάβει κανένας σας αυτές τις περίφημες πολυθρόνες (KING, DAYTONA, QUEEN, BERTONI) από τη SATO και συγκεκριμένα από το ENTOS by SATO? Μιλάω για εκείνες που έδιναν 1+1 δώρο στις προσφορές και στα opening των νέων καταστημάτων τους...

Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση

Σήμερα το απόγευμα, είχα τηλεφωνική επικοινωνία, γιά να κανονίσω το ραντεβού προς εξακρίβωση.
Ο υπεύθυνος μου είπε ότι προς το παρών αναβάλει γιά δικούς του λόγους την πώληση των καρεκλών,και μου είπε να ξαναέρθω σε εππικοινωνία μαζί του προς τα τέλη του μήνα, έτσι ώστε οριστικά να μου πεί αν θα πουλήσει κάποιες απο αυτές η όχι.
Συνεπώς και δυστυχώς μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου δεν γίνεται τίποτα.
Γιά ότι νεότερο θα σας ενημερώσω εδω.

Γιάννη ενημέρωσε, καθώς αν είναι κάτι καλό θα ήθελα να συμμετάσχω. Ευχαριστώ.

Re: Πολυθρονες με ανακλιση

Καλησπέρα... Έχει παραλάβει κανένας σας αυτές τις περίφημες πολυθρόνες (KING, DAYTONA, QUEEN, BERTONI) από τη SATO και συγκεκριμένα από το ENTOS by SATO? Μιλάω για εκείνες που έδιναν 1+1 δώρο στις προσφορές και στα opening των νέων καταστημάτων τους...

Παρέλαβα εγώ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΟYΣ ΜΗΝΕΣ μετά την παραγγελία και μετά από 15 μέρες καθημερινών τηλεφωνημάτων μου. Οι πολυθρόνες είναι απλά καλές, όχι τίποτα φοβερό. Οπωσδήποτε αξίζουν όμως για την τιμή τους. Έχω τις Daytona.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση

Γιάννη ενημέρωσε, καθώς αν είναι κάτι καλό θα ήθελα να συμμετάσχω. Ευχαριστώ.

Μείνε ήσυχος...παίζει και μιά άλη περίπτωση, γιά την οποία θα ξέρω σε λίγες ημέρες.Εκεί πωλούνται σίγουρα και σε διάφορες οικονομικές τιμές.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση

Μείνε ήσυχος...παίζει και μιά άλη περίπτωση, γιά την οποία θα ξέρω σε λίγες ημέρες.Εκεί πωλούνται σίγουρα και σε διάφορες οικονομικές τιμές.

Τέλεια. Περιμένουμε. :2thumb22sup:

Λοιπόν...έχουμε νέα...
Πριν λίγο βρήκα μιά άκρη και μίλησα στο τηλέφωνο γιά την εξής περίπτωση...
Υπάρχουν προς πώληση 2.000 καρέκλες κινηματογράφου απο το πρώην Vilage Center Αμαρουσίου.Οπως μου είπαν είναι σε πολύ καλή κατάσταση με σκούρο μπλέ ύφασμα και βεβαίως υποδοχές γιά στήριξη στο πάτωμα, με αναδιπλούμενο κάθισμα.Τα θετικά είναι, ότι πρώτον μπορούμε να διαλέξουμε όποιες θέλουμε(απο τις καλύτερες σε κατάσταση) και όσες θέλουμε και το δεύτερον ότι μας τις δίνουν προς 15 ευρώ η κάθε μία+Φ.Π.Α!!!
Αυριο κι'όλλας το μεσημέρι θα περάσω απο εκεί γιά να τις δω και να τραβήξω κάποις foto.Καλό θα είναι όποιος άλλος ενδιαφέρεται να το πεί εδω επειδή ήδη κάποιοι άλοι ενδιαφερόμενοι εκτός club αγόρασαν κάποιες απο αυτές...π.χ σήμερα πουλήθηκαν 1.000 καρέκλες.
Νομίζω ότι είναι μιά πολύ καλή ευκαιρεία,απο όλλες τις πλευρές, εαν βεβαίως επαληθεύσω την πολύ καλή κατάσταση τους,στις περισσότερες απο αυτές όπως μου είπαν.

Η μεταφορά με καίει ... η Θεσσαλονίκη πέφτει μακριά ...

Εντάξει....δεν θα μας πληρώσουνε και τα μεταφορικά!!!και εγω θα πληρώσω μεταφορά,βεβαίως σε μικρότερο ποσό αφου δεν πάνε Θεσσαλονίκη.

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση

Παρέλαβα εγώ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΟYΣ ΜΗΝΕΣ μετά την παραγγελία και μετά από 15 μέρες καθημερινών τηλεφωνημάτων μου. Οι πολυθρόνες είναι απλά καλές, όχι τίποτα φοβερό. Οπωσδήποτε αξίζουν όμως για την τιμή τους. Έχω τις Daytona.

Μία απο τα ίδια, και με καθυστέρηση πάνω απο 3 μήνες.Στην περίπτωσή μου πάντως και επειδή δεν υπήρχαν τελικά ούτε οι King ούτε οι Daytona μου έδωσαν άλλες ακριβότερες στην ίδια τιμή,αφού έκανα πολύ μεγάλα παράπονα φτάνοντας σε σημείο απίτησης επιστροφής των χρημάτων.Δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγονται,αλά γιά τα λεφτά τους θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλές.

Ακριβως την ιδια ερωτηση με το Νικο ηθελα να κανω!!! Ενδιαφερομαι κι εγω παιδες...