Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση

Γιαννη κλεισε για μενα 6 κομματια. Ειναι μονοκοματες η μπορεις να τις βαλεις και δυο - δυο ?

Νίκο αύριο θα ξέρω τα πάντα που θα τις δω απο κοντά, και θα ενημερώσω και με foto εδω.
Μαζί με εσένα έχουμε μαζέψει μέχρι στιγμής περίπου 27 καρέκλες.

Γιαννη, αραγε αυτες θα κανουν για εξωτερικο χωρο ή μονο για κλειστο?

Χμμμ...ψηνομαι ακομα και να αγορασω τωρα κι ας τις αφησω προς το παρον στην αποθηκη. Κρατα μας σε παρακαλω πολυ ενημερους :grinning-smiley-043

Χμμμ...ψηνομαι ακομα και να αγορασω τωρα κι ας τις αφησω προς το παρον στην αποθηκη. Κρατα μας σε παρακαλω πολυ ενημερους :grinning-smiley-043

Πάνο, εαν οι καρέκλες είναι σε καλήγ κατάσταση ,η τιμή τους είναι πάρα πολύ καλή.Νομίζω ότι αξίζει να τις αποθηλεύσει κάποιος εαν έχει σχέδια γιά αργότερα σε home cinema ειδικού χώρου.Δεν ξέρω αν ξαναβρεθεί τέτοια τιμή σε αυθεντικές καρέκλες κινηματογράφου.
Και γιά να μην παρεξηγηθώ δεν έχω απολύτως καμία σχέση με τον πωλητή.Αυτός βρέθηκε τυχαία στην μακρόχρονη αναζήτησή μου γιά τέτοιες καρέκλες.

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση

Να δω κ τις φωτο αυριο....Αλλα μαλλον ειμαι μεσα για 3-4 κομματια...

...άρα λοιπόν πάμε στα 31 κομάτια προς το παρών αν όλα πάνε καλά.Ελπίζω να μην απογοητευτούμε!!!

Ποσο καιρο εχουμε περιθωριο να το σκεφτουμε?? Παντως και η γυναικα μου δεν εχει προβλημα, της αρεσει η ιδεα μιας τετοιας αγορας, αρκει να δουμε πως και που θα τις τοποθετησουμε...Χωρος για αποθηκευση υπαρχει, αλλα αν παλιωσουν και πολυ δεν θα ειναι κι οτι καλυτερο.

+16 για μενα..

Δώστε τώρα που γυρίζει!!!!
Με τον Βασίλη έχουμε φτάσει στα 47 κομμάτια...
Τελικά και κανονισμένο power by να είχαμε δεν θα είχε τόση απήχηση!!!

Αυτο που προσπαθω να θυμηθω και δεν μπορω ειναι εαν η καθε μια πολυθρονα απο αυτες εχει τα δικα της μπρατσα ή εχει μονο το ενα και ενωνεται με το αντιστοιχο της διπλανης??? Θυμαστε εσεις?

Αυτο που προσπαθω να θυμηθω και δεν μπορω ειναι εαν η καθε μια πολυθρονα απο αυτες εχει τα δικα της μπρατσα ή εχει μονο το ενα και ενωνεται με το αντιστοιχο της διπλανης??? Θυμαστε εσεις?

...εγω δεν θυμάμαι....

Ειχε διαφορους τυπους

Αλλες ειχαν μπρατσα, αλλες ειχαν μπρατσο που ανεβαινε, αλλες ειχαν λιγη κλιση με το που τις πιεζες με την πλατη, αλλες ηταν σταθερες σε ολα..

Ειχε διαφορους τυπους

Αλλες ειχαν μπρατσα, αλλες ειχαν μπρατσο που ανεβαινε, αλλες ειχαν λιγη κλιση με το που τις πιεζες με την πλατη, αλλες ηταν σταθερες σε ολα..

....λίγο υπομονή ακόμη, γιά να δούμε τι θα δούμε.
Ας κρατήσουμε μιά πισινή...γιατί ποτέ δεν ξέρεις,και κυρίως δεν ξέρω ποιές χίλιες κρέκλες κλείστηκαν σήμερα απο άλον.

Αυτο που θελω να μαθω Βασιλη ειναι εαν τα μπρατσα που ειχαν ηταν και τα 2 δικα τους ή δανειζονταν το ενα απο την διπλανη και προχωρουσε ολη η σειρα με αυτον τροπο, μεχρι την τελευταια που πιθανων να ειχε 2 μπρατσα. Γιατι σαν να θυμαμαι οτι εαν εβαζε ο διπλανος σου το χερι του και ακουμπουσε, δεν υπηρχε χωρος να ακουμπησεις μετα εσυ κι επρεπε να ακουμπησεις μονο στην αλλη πλευρα. Οποτε εαν ειχε η καθεμια καρεκλα μπρατσα δικα της, δεν ηταν πιο ανετα σε αυτην την περιπτωση που αναφερω? :chinscratch:

Αυτο που θελω να μαθω Βασιλη ειναι εαν τα μπρατσα που ειχαν ηταν και τα 2 δικα τους ή δανειζονταν το ενα απο την διπλανη και προχωρουσε ολη η σειρα με αυτον τροπο, μεχρι την τελευταια που πιθανων να ειχε 2 μπρατσα. Γιατι σαν να θυμαμαι οτι εαν εβαζε ο διπλανος σου το χερι του και ακουμπουσε, δεν υπηρχε χωρος να ακουμπησεις μετα εσυ κι επρεπε να ακουμπησεις μονο στην αλλη πλευρα. Οποτε εαν ειχε η καθεμια καρεκλα μπρατσα δικα της, δεν ηταν πιο ανετα σε αυτην την περιπτωση που αναφερω? :chinscratch:

Σίγουρα ήταν, αλά......15 ευρώ;εγω δεν το συζητάω κάν, αν είναι σε καλή κατάσταση.