Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση

Θα παρακαλούσα πολύ και τα υπόλοιπα μέλη που έχουν ενδιαφερθεί με pm,και που δεν είναι λίγα(..είτε γιά τις καρέκλες, είτε γιά άλα αντικείμενα...) να δηλώσουν την συμμετοχή τους και εδω, έτσι ώστε και τυπικά να είμαστε καλυμένοι.
Είναι το μόνο που ζητάω...σας ευχαριστώ και πάλι.

Last edited:
Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση

τι αλλα -εκτος απο καρεκλες -αντικειμενα υπαρχουν Γιαννη?

Οπως έχω γράψει και πρίν, υπάρχουν μοκέττες..(τις κόβετε εσείς...)χερούλια απο πόρτες στις αίθουσες......φωτεινοί πίνακες αναγγελίας ταινιών...καναπεδάκια υποδοχής...και πιθανόν και άλα πράγματα που δεν πρόλαβα να δω.

Για να ειμαστε ολοι καλυμμενοι οπως σωστα ειπε κι ο Γιαννης, ενδιαφερομαι κι εγω μαζι με ενα φιλο μου, για καρεκλες και ισως και για αλλα αντικειμενα. :worshippy:
Μια πραγματικη ευκαιρια και μια πρωτοποριακη κινηση απο τον διαχειριστη κ. Νανοπουλο. Μονο αυτο εχω να πω. Γιαννη σε ευχαριστουμε :grinning-smiley-043:SFGSFGSF::ernaehrung004:

Εκφράζω κι εγώ το ενδιαφέρον μου, για καθίσματα κυρίως.

Και από εμένα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Νανόπουλο

Πριν απο λιγο εφυγα απο τα village και αυτο που μπορω να σας μεταφερω ειναι οτι τα καθισματα ειναι οντως σε πολυ καλη κατασταση.
Το μονο που ειναι δυσκολο ( τουλαχιστον για μενα) ειναι η αποσυρναμολογηση και αυτο γιατι εαν θελεις να παρεις μεμονωμενες θεσεις πρεπει να βγαλεις πλατη καθισμα και μετα να ξεβιδωσεις τις βιδες που πιανουν με τη διπλανη θεση -αλλιως παιρνεις οπως ειναι η τετραδα αλλα το βαρος ειναι πολυ μεγαλο ( το μηκος μιας τετραδας ειναι κοντα στα 2 μετρα) .
Παντως και παλι ενα μπραβο στον διαχειριστη της κατηγοριας .

Μακάρι να είχα κι εγώ τέτοια ευκαιρία πριν 5 χρόνια....Θα είχα γλυτώσει απίστευτα λεφτά. :frown:

Ρε συ Τάσο ,αυτη είναι μιά ευκαιρεία στις 1.000...έτυχε και την προλαβαίνουμε.

Εγω θα ελεγα στον Τασο να παρει μια-δυο για καβα. Ποτε δεν ξερεις......

Πριν απο λιγο εφυγα απο τα village και αυτο που μπορω να σας μεταφερω ειναι οτι τα καθισματα ειναι οντως σε πολυ καλη κατασταση.
Το μονο που ειναι δυσκολο ( τουλαχιστον για μενα) ειναι η αποσυρναμολογηση και αυτο γιατι εαν θελεις να παρεις μεμονωμενες θεσεις πρεπει να βγαλεις πλατη καθισμα και μετα να ξεβιδωσεις τις βιδες που πιανουν με τη διπλανη θεση -αλλιως παιρνεις οπως ειναι η τετραδα αλλα το βαρος ειναι πολυ μεγαλο ( το μηκος μιας τετραδας ειναι κοντα στα 2 μετρα) .
Παντως και παλι ενα μπραβο στον διαχειριστη της κατηγοριας .

....γιατί τετράδα;....10 καθίσματα δεν έχει η κάθε σειρά, η δεν θυμάμαι καλά;

Δεν ταιράζουν με τις δικές του.

Παιρνει αυτες και βαζει τις δικες του αγγελεια να τις δωσει. Θα τις δώσει τιμη χωμα ,τις χτυπας τοτε και καθαρισες :firstprize:. Δεν θελει κοπο, θελει τροπο:flipout::flipout::flipout:

Ναι αλλα οι πλαινες σειρες ειναι ολες τετραδες

.....που σημαίνει ότι απο αυτές δεν μπορείς να ξεχωρίσεις δύο η τρείς ας πούμε;γιατί απο ότι μας είπες κατάλαβα ότι μπορείς, απλά χρειάζεται λιγος κόπος.Εμένα μου είπαν ότι κάποιος πήρε δύο μόνο θέσεις.

.....που σημαίνει ότι απο αυτές δεν μπορείς να ξεχωρίσεις δύο η τρείς ας πούμε;γιατί απο ότι μας είπες κατάλαβα ότι μπορείς, απλά χρειάζεται λιγος κόπος.Εμένα μου είπαν ότι κάποιος πήρε δύο μόνο θέσεις.
Μπορεις να παρεις μεμονωμενες οσες θελεις αλλα θα χρειαστεις αρκετο χρονο γιατι ολες οι θεσεις ειναι συνδεδεμενες μεταξυ τους και πρεπει να λυσεις την πλατη και το καθισμα να βρεις ποιες βιδες πηγαινουν στην διπλανη και να αρχισεις να ξεβιδωνεις ετσι τουλαχιστον μου ειπαν δυο τεχνικοι ( ηλεκτρολογοι οι οποιοι ειχαν σει καποιους αλλους να παιρνουν καθισματα και μου ειπαν οτι ειχαν δυσκολια....βεβαια δεν ειχα και πολυ χρονο και εργαλεια ( θελεις οπωσδηποτε 14 κλειδι τουλαχιστον για τις βιδες στο πατωμα) γιατι ελειπα απο την δουλεια μου.
Πιστευω απο εβδομαδα θα το κοιταξω με ανεση χρονου.